Metronomy Buduća legenda Banovan Poruka 45.454 09.04.2019. u 13:51 - Slepa pravda #1 Kada pravda nije slepa, vec zagleda pod suknju ili u dzepove, kada nalazi svoj interes koliko je njeno postojanje opravdano?
Kada pravda nije slepa, vec zagleda pod suknju ili u dzepove, kada nalazi svoj interes koliko je njeno postojanje opravdano?
LBarbara La Femme Moderator Poruka 48.856 02.05.2019. u 09:43 - Slepa pravda #2 Gledaj to ovako. Da pravda nema svoj interes, ne bi bila dostizna... Svi mi "interes" povezujemo sa materijom a vrlo retko sa emocijom, sto je velika greska..
Gledaj to ovako. Da pravda nema svoj interes, ne bi bila dostizna... Svi mi "interes" povezujemo sa materijom a vrlo retko sa emocijom, sto je velika greska..
skriboman Iskusan Poruka 5.567 02.05.2019. u 21:07 - Slepa pravda #3 zaslijepljena je sto je normalno kad prodje taj efekt ukoliko ne oslijepi bit ce je sramota
dog face Poznat Poruka 7.500 03.05.2019. u 09:02 - Slepa pravda #4 kad se spomene pravda onda moze samo glasno da se udahne izdahne i nastavi dalje....
KPCTAHK Poznat Poruka 9.134 15.06.2019. u 01:07 - Slepa pravda #5 LBarbara: Gledaj to ovako. Da pravda nema svoj interes, ne bi bila dostizna... Svi mi "interes" povezujemo sa materijom a vrlo retko sa emocijom, sto je velika greska.. Kliknite za proširenje... Nepoštene sudije su izdali nepravednu presudu i bili su u pravu ...
LBarbara: Gledaj to ovako. Da pravda nema svoj interes, ne bi bila dostizna... Svi mi "interes" povezujemo sa materijom a vrlo retko sa emocijom, sto je velika greska.. Kliknite za proširenje... Nepoštene sudije su izdali nepravednu presudu i bili su u pravu ...