Sledi li talas tužbi protiv prosvetara zbog zloupotrebe maloletnika u političke svrhe?

sorosev mali je sproveo obojenu revoluciju u srbiji kada je uzurpirao vlast, nego ti da nam se pohvalis kada te sarovic navata na kameri, ako vec nije - haha

haha, pa jel te snimio vec sarovic?

oni koje sarovic ne snima, nismo mu zanimljivi kao vi... haha
I sta sa ovim.oces da mi kazes
nesto kao hoces da mi kazes a ne znas sta hoces.

Ako su rodjeni 15. feburara 2007. pune sada 18 godina. Standardno matematika jaca strana vama sektasima. :D
jel moguce da ste toliko neobrazovani ?

e jos dasi bar zavrsio cetvrti razred srednje ksole znao bi da u godini kada se zavrsava treci razred srednje skole od februara ucenici pocinju da pune 18 godina. U septembru kada krecu cetvrtu godinu mnogi vec su punoletni a do kraja decembra kada su pocele blokade ogromna vecina je punoletna.
Ove godine krajem maja ce diplomirati maturanti rodjeni 2006 godine. Oni koji su rodjeni u januaru i februaru 2007 koji su posli ranije u skolu takodje ali tih je naravno jako mali broj naspram ovih 2006te

dakle maturanti generacija 2006te ove godine pocinje da puni 19 godina. U Decembru prosle godine , krajem decembra su pocele blokade srednjih skola, su svakako bili punoletni nesretnice :mazi:
osim ako je problem da od 2025 oduzmes 2006 :)

dakle maturanti generacija 2006te ove godine pocinje da puni 19 godina.
Maturanti nisu samo 2006. nego i 2007. generacija je od 1. marta 2006. do 28. februara 2007. razumes li.

Znaci oni koji su 2007. sada pune 2025 - 2007 = 18.

Kuburis sa kalendarom a hteo bi da se petljas u pravo i politiku? Nece da moze... :lol:

Ne verujem.

Prosvetari su izašli zato što su ih deca povukla na ulice, a ne obrnuto.

Ako i bude takvih tužbi, mislim da je za očekivati da će biti odbačene kao neosnovane, osim ako ne budu jako teški pritisci vlasti na pravosuđe da se nešto izdejstvuje. A to mogu da pristisnu samo u pojedinim slučajevima, ne i masovno.

Ako budu masovno podneli tužbe, to bismo mogli dodati samo još jednom u nizu autogolova.

Ne verujem.
Prosvetari su izašli zato što su ih deca povukla na ulice, a ne obrnuto.:zcepanje:
Ako i bude takvih tužbi, mislim da je za očekivati da će biti odbačene kao neosnovane, osim ako ne budu jako teški pritisci vlasti na pravosuđe da se nešto izdejstvuje. A to mogu da pristisnu samo u pojedinim slučajevima, ne i masovno.
Ako budu masovno podneli tužbe, to bismo mogli dodati samo još jednom u nizu autogolova.

Maturanti nisu samo 2006. nego i 2007. generacija je od 1. marta 2006. do 1. marta 2007. razumes li.
a tih rodjenih do 01.03.2007 ima kolko u generaciji ? nategnu li 10 % ? nasrpam onih iz 2006 ?
drugo svi maturanti koji su blokirlali srednje skole su punoletni i potpisali su se.

zato je i naglaseno da maturanti blokiraju srednje skole i ucetsvuju u protestima. bas zbog cinjenice o punoletstvu. jer da nisu pazili na tu zakonsku zackoljicu onda bi napisali da su svi ucenici blokirali srednju skolu.

ne, MATURANTI SU JE BLOKIRALI I POKRENULI PROTESTE.

Znaci oni koji su 2007. sada pune 2025 - 2007 = 18.

Kuburis sa kalendarom a hteo bi da se petljas u politiku? Nece da moze... :lol:
vrlo glupo.

inace i oni rodjeni do 01.03.2007 imaju pravo da idu sa generacijom 2007me , ne moraju da idu ranije u skolu. jedino ako zele njihovi roditelji.

Dakle ovo je generacija 2006ta, a u njoj ce biti maturanata iz 2007 me tolko da mogu na maturi da stanu pod jednu krusku.

hvatas se za gluposti da bi rpavdali toliku korupciju, da bi rpavdali kako u ns jedan dunster koji zavrsi srednju skolu sa 23 godine! ej sunce ti sa 23 godine! da takav dunster bude direktor voda vojvodine !

pravdas se glupostima kako bi prikrio da je jedan neradnik i krimos bez radnog staza postao direktor grasa u 37 godini , da bi ga uhapsila medjunarodna policija kao medjunarodnog vodju narko kartela !

e pa sad vucevicev kriminal u ns ode nizbrdo. a vucevic gde mu je mesto u zatvor.

da se predsednik tog olosa odmah oslobodio u novembru , ne bi ovo docekao.

vi ste u ocaju. jer niste uspeli studentima nametnuti bjelogrlica, kesica, obucinu, proglas prosle nedelje da govore u ns, da ih rpeuzmu, i sto su se studenti u bg ogradili i povukli s protesta zbog plenumasa dinka gruhonjica - mile pajic i njenog intimusa branislava koji su pzvali krisom i nenajavljeno ove bandite i lazne opozicionare da govore u 19 h

u ocaju jer nikako ne mzoete studentima da uvalite nikakve politicare , iz svog titoistickog sistema.

cesaces se tamo gde ne svrbi.

ispuniti zahteve ili spremajte licni pribor za zatvor.

Back