Сајенс
Veoma poznat
- Poruka
- 12.749
ау бре, па ту на фотки се види да има бар 1 000 000 људи на протесту, јел да?
ајде сад налепи још 50 фотографија из различитих углова, да испадне да их има много
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Плашим се да се ту раздаљине мере светлосним годинама, колега...
Ево, рецимо, онај сирома' Тајсон- да се подбије од шетње- шта вреди?
ау бре, па ту на фотки се види да има бар 1 000 000 људи на протесту, јел да?
moram da budem primitivan i nepristojan, agresivan kao i ti, UDBAsu[/COLOR][/I][/B].
_nobody_
Мислиш да би оне коњске дозе нешто постигле?On je teži slučaj ali ako ga nadležni organi budu dopingovali ima i za njega šanse
Мислиш да би оне коњске дозе нешто постигле?
Ovi dobosari imaju isti stajling kao grupa Pravda za Davida.
Sve neka Jamajka i slicne hipsterske gluposti.
Ovo sto si DDDekanu pustio kao filmic, tu si mu napravio trostruku kljecku, 3 nivoa nerazumevanja, koje on mora proci:
[1] Mora da nauci Engleski;
[2] Mora osim Engleskog da razume anglosaksonski kontekst + [1];
[3] Mora da razume [1] + [2], i jos semanticku alegoriju, kao stilsku figuru, a on to ne razume (razume on Figurae Veneris, to da)!
A to vazi za mnoge ovde, cak rodjene post 80tih.
Medjutim, Mladene, mora da uocis poslednju recenicu mladog Vertera. Taj "multitute of drops" ja bih definisao kao "mulititude of drops converging to Infinity"!
_nobody_
Tu je najbitniji ritam.
Gledao si valjda "Ben Hur"
Krug dvojke je teški hipsteraj. Po tome ističu svoju posebnost.
У том смислу- предлажем неколико нових парола за протест...Naravno, ne moramo to gledati samo sa političkog aspekta već i sportsko - rekreativnog, pa samim tim i zdravsvenog.
Ipak je zdravlje NAJVEĆE BOGATSTVO.
Namenjeno je svima, a ne samo onima koji žele dobrodošlicu.
Mojne, pliz. Zamisli prosecnog muskarca sa Banovog brda koji prati Zvezdu da stane iz ovih ljudi?
- - - - - - - - - -
NIje ceo. Pravi Dorcolci se gade od ovakvih pojava. A i Crnogorci iz Krunske i NJegoseve nisu odusevljeni.
Francuska pojačava sankcije za neprijavljene proteste
Francuska planira da uvede zakone kojima bi se pojačale sankcije za neprijavljene proteste, a kao odgovor na nasilne proteste "žutih prsluka".
o je izjavio francuski premijer Eduar Filip.
Filip je to rekao za državnu TF1 televiziju, prenosi Rojters.
"Moramo da zaštitimo prava demonstranata u Francuskoj i sankcionišemo one koji krše zakon", rekao je Filip.
Autor: Tanjug
------------------------------------------------------------------------------------
Ovo kao informacija ovim našim rebelsima kako se to radi u demokrackoj Francuskoj
Изгледа да је и Француска кренула низбрдо...
Изгледа да је и Француска кренула низбрдо...
То више није упитно, већ брзина догађања.Biće sve gore u eu i USA.
Ja cu da ti odgovorim filozofski, Mladene. Ja ne mogu da ocenim raspolozenje naroda, bezobzira sto cesto boravim u BGDu. Primetio sam da mnogi cute (i ja testiram, obucen NAMERNO na ivici bede, setajuci po supermarketima i okolnim lokalnim pijacama epsilon okoline gde imam stan, pa se malo kao "slucajno" upustim u pricu sa ljudima)... A to, po meni, znaci precutno odobravanje sistema.
Ali reci cu ti ovo: Svi Vozd Pederovi drustveni analiticari i psiholozi detaljno izucavaju taj subotnji fenomen. I ako masa pocne da se navodnjava, oni ce primeniti neke jace mere. Da ne bi eskaliralo. Ukoliko masa nastavi da se razvodnjava, to ce sistem NA KRAJU OVE BALADE proglasiti svojom VELIKOM pobedom, i na tome ce, uglavnom, graditi 2019. strategiju PROTIV neistomisljenika.
Koliko ja analiziram, vreme radi protiv demonstranata. Sistem to isto razume (nije tesko to shvatiti), i ceka... Zacutali su se, mislim, ne preduzimaju nista vidljivo na ulicama. To je dobar znak da oni ocekuju da se trend/gradijent otpora prema sistemu na ulici razvodnji.
Ono sto takodje sistem zna, je da treba da stricne koju injekciju svezih zelenih novcanica (recimo par stotina hiljada $$ USD) u organizaciju protesta. Da kupi pola "druge" linije organizatora. Ako to urade, a mislim da ce im to uspeti... Ocekuj neslavan krah ovog pokusaja obaranja sistema.
_nobody_
Da li je 1000 ili 5000 uopšte nije bitno, bitno je da ljudi protestuju zbog nečega i da su nečim nezadovoljni . E , ali ključno pitanje je zbog čega, ali kao odgovor ne prihvatam vređanje i omalovažavanje bilo koga ko misli drugačije, glupi i nelogični odgovori, koji nemaju utemeljenje ni u čemu. Ako neko zna da mi lepo objasni, a da me ne pita da li sam slep ili ne vidim , jer odlično vidim i primećujem stanje u društvu... Ja još uvek nisam , a pitam, dobio logičan odgovor..
Kao da je jedan deo zahteva sa protesta prihvacen od strane TV Beograd,Dobili su neki prostor u Dnevniku 2 ,mozda minut ali ranije nisu imali ni to, Vazno je da zahtevi budu opravdani ,sledece pr,da se zabrani pristup medijima kriminalcima i ratnim zlocincima, Ili da se uspostave pravila novinarstva da moraju da se cuju obe strane,