Slavitude: konkurs za najbolje prozno delo 2021/2022.

Baudrillard

Zaslužan član
Moderator
Poruka
112.054
Francuska izdavačka kuća Slavitude raspisala je konkurs za najbolje prozno delo objavljeno tokom 2021. i 2022. godine, a koje će biti prevedeno na francuski jezik i objavljeno u izdanju ove izdavačke kuće.

Slavitude


Na konkursu za najbolje prozno delo mogu da učestvuju svi pisci čije su zbirke priča i romani objavljeni na nekom od BHCS jezika, na BHCS području (BiH, Hrvatska, Crna Gora, Srbija) 2021. i 2022. godine.

Za prijavu na konkurs potrebno je poslati PDF dela na mejl adresu slavitudeasso@gmail.com uz ime i prezime autora, kao i ime izdavača.

Nakon pristigle prijave, biće potrebno poslati i primerak štampane knjige na adresu koju će organizator konkursa saopštiti putem mejla nakon pristigle prijave.

Delo pobednika konkursa će biti prevedeno na francuski jezik, a Izdavačka kuća Slavitude će objaviti prevod, organizovati promociju i prodaju u svim frankofonim zemljama.

Prijave za konkurs su otvorene do utorka, 7. juna.

Pobednica prvog konkursa koji je raspisala IK Slavitude bila je Aleksandra Batinić, a drugo i treće mesto su odneli Šimon Cubota i Lidija Deduš, čije će zbirke biti objavljene u septembru i oktobru.

sinhro.rs
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.