Slavine u bojama

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
62.151
Nisam viđala kod nas slavine u bojama. Sudeći po nekim trendovima sada će ih biti u svim bojama i oblicima :)
Ne znam ni da li je održavanje isto kao kod klasičnih. Ima neko slavinu u boji ili želi?

Kada uređujemo kupatilo i kuhinju puno pažnje obraćamo na detalje. Jedan od najvažnjih detalja koji može odrediti stil u kojem će biti uređen ostatak prostorije jesu slavine. Ranije se nije posvećivalo puno pažnje pri odabiru slavina jer je izbor bio jako loš. U svakom domu smo mogli videti iste slavine, ali danas sa dolaskom novih trendova u enterijeru dolazi nam i novi trendovi kada su slavine u pitanju.

Sada za svaki trend bio on minimalistički, industrijski ili moderni možete pronaći odgovarajuću slavinu za vašu kuhinju i kupatilo.

Sa novim trendovima nam dolaze najčešće u zlatnoj, crnoj i boji mesinga. Novi oblici slavina daju ovim bojama novi sjaj. Na našem tržištu danas imate veliki izbor slavina, a tu su i sajmovi na kojima možete odabrati nešto što nema kod nas u ponudi. Naravno i sa slavinama se možemo poigrati, restaurirati ih i tako dobiti nešto drugačije.

Predstavljamo vam ideje za slavine u kuhinji i kupatilu po bojama i kako da ih najbolje uklopite u vaš dom, jer iako su one mali detalj, mogu biti odraz vašeg stila.

Zlatne

re.jpg


Crne

re1.jpg


Boje Mesinga

mesingane-slavine-u-bojama-281x420.jpg


https://dizajnmagazin.rs/enterijer/slavine-u-bojama-novi-trendovi/
 

Neno

Elita
Moderator
Poruka
17.274
Osim klasičnih, često se mogu vidjeti "zlatne", mesingane, crne,crvene, bijele..
Neke od njih stvarno moćno izgledaju i daju vrlo upečatljiv izgled. Djeluju vrlo luksuzno i prefinjeno ako se usklade sa enteriejrom.
 

Top