- Poruka
- 105.456
mene ljubav prestala da greje jos sedamdesetiha ova slavina sa grejacem, koju tab 'oce da ugradi, greje vodu ne koristi struju, vec se snabdeva izvorskom energijom ljubavi i srece?!![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
mene ljubav prestala da greje jos sedamdesetiha ova slavina sa grejacem, koju tab 'oce da ugradi, greje vodu ne koristi struju, vec se snabdeva izvorskom energijom ljubavi i srece?!![]()
treba da renoviram kuhinju i izbacio bih kuhinjski bojler i stavio onu slavinu sa grejacima.
zanima me da li neko ima iskustva sa tim?
koje valjaju?
nesto sam po netu citao da su one delimano umele da naprave strujne udare.
https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...delimano-proizvoda-zbog-rizika-strujnog-udara
jel valja to, da li ih neko koristi?
Уградио сам пре две и по - три године. Нисам имао никаквих проблема до сада.radi se o tome da ja u 90% slucajeva koristim masinu za sudove i ovo bi mi trebalo samo da tu i tamo operem nesto na ruke, zato se i razmisljam da sklanjam bojler, ali je ipak izgleda bojler bolje resenje.
Ja sam se konsultovala sa električarem kada sam renovirali kuhinju u nekom stanu, i, reče mi da je on to ugradio i izbacio posle par meseci. Kaže da povećava potrošnju struje i kad ne puštaš vodu.
Мени су саветовали да је уградим управо због тога што троши мање него бојлери. Мада сам је ја уградио, пре свега, из практично-естетских разлога.Nisu skupi ali zato racun za struju![]()
....a da isključiš iz štekera kad ne koristiš?Ja sam se konsultovala sa električarem kada sam renovirali kuhinju u nekom stanu, i, reče mi da je on to ugradio i izbacio posle par meseci. Kaže da povećava potrošnju struje i kad ne puštaš vodu.
Zbog vodnog pretiskaMoja rodjaka imala bas tu Delimano i bila zadovoljna. Kazem imala jer kad se preselila u drugom stanu nije mogla da ugradi tu Delimano slavinu. Ne secam se zbog cega.
Glumiš fenseraj pod stare dane?treba da renoviram kuhinju i izbacio bih kuhinjski bojler i stavio onu slavinu sa grejacima.
zanima me da li neko ima iskustva sa tim?
koje valjaju?
nesto sam po netu citao da su one delimano umele da naprave strujne udare.
https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...delimano-proizvoda-zbog-rizika-strujnog-udara
jel valja to, da li ih neko koristi?
Ne znam. Nesto u vezi venitila, gornji u jednom stanu, gornji u drugom. Ne razumemm se ja u to.Zbog vodnog pretiska