kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 13.648
Nismo se složili… Revoluciju kod nas 41. je organizovao narod, a ako je 5. Oktobar revolucija i nju je organizovao narod… S tim sto je tu bilo pobede na izborima i sto se radilo o režimu koji je bio učesnik ratova u Evropu i pod sankcijama, jedan faktor nestabilnosti. Pa je sasvim očekivano i normalno da promene imaju podršku sa strane. Ta podrška je financijski nikakva, radi se o političkoj podršci, sto je bilo prirodno i javno. Oni koji su dolazili na vlast govorili su o miru i evropskim integracijama. Takvu podršku je dobio i Vučić kad je dolazio i on ne govorio o miru i evropskim integracijama. I ti ako se sutra budeš kandidovao i predstavio takav program koji donosi mir u ovaj deo Evropu i za tebe će reci da te podržavaju… A to kako mi zamišljamo podršku organizovanjima revolucije i milijardama to su smetne price…. Njima nije problem da mi budemo izolovano ako nećemo promene i bili smo izolovano deceniju. A onda je masa postala enormno velika i vlast nije imala kuda… Ali dobro ti sanjaj da su to sve stranci organizovaliDa se jednom i nas dvojica složimo oko nečega: Mi ne možemo da organizujemo obojene revolucije kod jačih od nas, ali mnogo jači mogu kod nas, što i rade. Odnos snaga.