Славили су рођендан на протестима, а позивали се на нашу децу

POD SPECIJALNIJOM ZASTITOM JE JEDNA OD ODGOVORNIH ZA OVU TRAGEDIJU = ZORANA MIHAJLOVIC (East-West Bridge, Trilaterala, Rokfeler...)

Nju niko ni medijski da pomene...

...
Kako smeš protiv politički korektne i ideološki ispravne Zoke? Pokazaće tebi Druga Srbija!

SNSektasi...Sramno manipulisu ovom romskom porodicom...posto do drugih 14 porodica nisu uspeli dopreti za svrhu manipulacije...

...
Izvini, ćinjenica je da manipuliše i druga strana, ili je ovo možda izraz žalosti i iz pijeteta prema žrtvama? Neprekidno nameštaju voleje vladajućima.

A kad treba da maknu dotrajali most onda se skupite i viĉete: "oćemo rizičan most, radi adrenalin"
Pa stanica je pokazala da oni nešto dotrajalo rekonstuišu tako d apostane još rizičnije... Oće da sklone most a nisu planirali novi. :D

I opet nema odgovora: zbog ove vesti o rođendanu, av treba da prođe nekažnjeno zbog nadstrešnice? Je li moram na kolenima da te molim da odgovoriš? :rotf:

A kad treba da maknu dotrajali most onda se skupite i viĉete: "oćemo rizičan most, radi adrenalin"

Dotrajali most se ne sklanja zbog bezbednosti vec zato sto smeta da najveca masina za pranje novca u Evropi = Beograd na vodi....brze obrce i radi centrifugu...pri pranju prljavih para od trgovine droge, oruzja, prostitucije (zato su mnoge tzv starlete tamo dobile stanove...), trgovine ljudi, migranata...organa...
Sve to se opralo i pere kroz "Beograd na vodi"...

...

Izvini, ćinjenica je da manipuliše i druga strana, ili je ovo možda izraz žalosti i iz pijeteta prema žrtvama? Neprekidno nameštaju voleje vladajućima.

Za mene su SNS i oni ISTA SEKTA !!!
Ali drzavom trenutno nazalost upravlja ovaj prvi deo sekte...i zato su mi oni fokus !!!

...

Za mene su SNS i oni ISTA SEKTA !!!
Ali drzavom trenutno nazalost upravlja ovaj prvi deo sekte...i zato su mi oni fokus !!!

...
Ne bih rekao da su političke partije baš sekte, oni sve strogo iz ličnog interesa. Na sektu više liče izvesne NVO.
BF8BC596-A33B-4D7C-B572-E92F57F7D8F7.jpeg

Dotrajali most se ne sklanja zbog bezbednosti vec zato sto smeta da najveca masina za pranje novca u Evropi = Beograd na vodi....brze obrce i radi centrifugu...pri pranju prljavih para od trgovine droge, oruzja, prostitucije (zato su mnoge tzv starlete tamo dobile stanove...), trgovine ljudi, migranata...organa...

...
Nisu dobili nego su morali da kupe stanove. Takodje i pojedinci iz sns-a. Ovo se odnosi samo na stanove u prvo izgradjenim zgradama.
Ostale stanove su kupili ljudi iz dijaspore. Posebno stanove u zgradama uz Savsku ulicu.

Najbolje bi bilo da se obe samouniste u medjusobnom okrsaju...
Ali ako to nije trenutno moguce, onda je dobra i rokada...cisto da se gube poluge moci prelazeci i jednih u druge ruke...

...
To prvo bi bila najidealnija varijanta. Treba biti veoma pazljiv kada se bira izmedju dva zla.

Ružno je i tužno što se ova porodica prodala za malu sumu novca, kako bi snimili duži spot za AV protiv studenata.

Emisija čija minutaža iznosi 17 minuta i iza koje ne stoje potpisani novinar i reditelj, samo je duži reklamni spot za sns.

Ružno je i tužno to što Mila Pajić slavi rođendan tu, negde nije red ni mesto.

Na okupljanjima studenata više ne govore ni Pavle Cicvarić a ni onaj Brajković. Mislim da će i Mili oduzeti reč.

...
A kako to vi ispodcenzuraśi znate a mi ostali jok?
Znači ponabraja sve industrijske grane žutih

Najbolje bi bilo da se obe samouniste u medjusobnom okrsaju...
Ali ako to nije trenutno moguce, onda je dobra i rokada...cisto da se gube poluge moci prelazeci i jednih u druge ruke...

...
Samo sa nekima, osim Miloša Jovanovića nema nikog za koga bih smeo da garantujem, a i on je velika cvećka.

Ništa bez izbora.

Pa stanica je pokazala da oni nešto dotrajalo rekonstuišu tako d apostane još rizičnije... Oće da sklone most a nisu planirali novi. :D

I opet nema odgovora: zbog ove vesti o rođendanu, av treba da prođe nekažnjeno zbog nadstrešnice? Je li moram na kolenima da te molim da odgovoriš? :rotf:
Živela živela i srećna nam oplakivala

Back