FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174

Tereza Kesovija posle 20 godina nastupila u Beogradu
Slavica u suzama!!!
Ponedeljak - 24.01.2011
Hrvatska pevačica Tereza Kesovija posle dvadeset godina sinoć je održala koncert u Beogradu i pesmom „Prijatelji stari, gde ste“ rasplakala predsednicu Skupštine Srbije Slavicu Đukić-Dejanović.
Uoči koncerta predsednica Skupštine Srbije izjavila je da je došla kako bi se prisetila mladosti. Hrvatsku pevačicu podržale su mnoge poznate ličnosti poput Vesne Dedić, Filipa i Leontine Pat, Đorđa Marjanovića, Merime Njegomir i Ekstra Nene. Među prvima pristigle su Suzana Mančić i Biljana Ristić koje su se pohvalile novinarima da su Kesoviji poslale cveće. Posle dvadeset minuta zakašnjenja mediteranska šansonjerka pojavila se na sceni i zapevala svoje stare hitove kao što su “Zapevajmo prijatelji“, „Nježne strune madoline” i druge. Publika je svaku pesmu ispratila aplauzom iako se Tereza bojala kakve će reakcije izazvati, pa je tako, podsećamo, na konferenciji za novinare zamolila sve ljude da budu ljubazni i da joj veruju, što su apsolutno svi i ispoštovali.
- Sigurna sam da na obostranu radost činim pravu stvar. Ja sam žrtva rata. Molim vas da to uzmete u obzir. Oni koji nisu doživeli ono što sam ja, ne mogu da me shvate. Molim vas, budite ljubazni i poverujte mi - izjavila je u decembru hrvatska pevačica. Kada je otpevala poslednju pesmu svi su ustali i pozdravili je aplauzom, a ona se svima zahvalila na podršci i gostoprimstvu.
Predesednik Skupstine Srbije,na kocertu Hrvatske pevacice Tereze Kesovije, /dokazane mrziteljke kako ona kaze "srbocetnika"/ grcala u suzama

Gracala bi ona u suzama da je i Tomson,pa i nista manje znacajan mrzitelj Miso Kovac dosao u Srbiju!
Da li je ova zena,ili nesto u obliku zene cemu ja ne mogu da nadjem adekvatno ime,dostojna da dodje i do vrata Skupstine Srbije?