Glas Sauronov:
Sukobu Srba i muslimana slovenskog (ja bih rekao srpskog) porekla kumovao je Zapad.
Pocevsi od Austrougarske propagandne izmisljotine o "Velikoj Srbiji" pa preko engleske politike podrzavanja komunista, sve do Cimarmanovog nagovora Alije da odbije Kutilijerov plan podele Bosne 1992. Inace, Srbi su tada pristali na plan koji nije pominjao nikakvu Republiku Srpsku niti teritorijalni kontinuitet.
Da ne govorim o tome kako sve ukazuje da je Milosevic od pocetka americki covek. To da li se kasnije "otrgao kontroli" ili njima i to odgovara, necu da ulazim.
Abdula se ovde nesto lozi iako je bio obican klinac u vreme dogadjaja koje pominje. Ja mu ne sporim da voli svoj narod.
Ja sam ucestvovao u tom ratu, istina kratko vreme, ali mi to nije smetalo da se posle sretnem sa jednim pripadnikom "Zelenih Beretki" pa da odemo na pice (upoznali smo se preko interneta). Mnogo su mi drazi ti koji se bore za SVOJE, pa makr to bilo i protiv MOG, nego pljuvaci svoje nacije.
Bas tako Saurone! I ja mogu vise da verujem ovom Alatamandrku i splacini, nego ovim nasim kosmopolitama koji prvo ne znaju ni sta su... kada oni ovako o svojoj zemlji pricaju, pa kako mogu biti prijatelji nekome drugome. Neko ko voli svoju zemlju je iskren i ne zeli da je obruka pred drugima, ne spusta se na taj nivo!
Sto se tice Iraka, i ja sam na strani Iracana koji su nam uvek bili prijatelji, to sto je Sadam Husein proglasen za teroristu i diktatora, to je samo americko kreiranje vizije sveta, nekada im je bio najveci demokrata. Drugo, Iracani nisu Arapi, vec im je samo vera islamska, oni su potomci starih Vavilonaca, koji su prva civilizacija na zemlji (koju ovi neandertalci sada unistavaju, mnoge exponate su unistili) sto ipak nesto govori o tim ljudima. Nadam se da ce istrajati u ovom ratu i konacno pobediti jer Ameri vec na svaki nacin zele da pobegnu i postave marionetsku vlast. Daj boze da ima pameti bar u tom Iraku, jer nije Irak Srbija koja po americkom nalogu postavlja sebi, raznorazne kretene i debile. I Vijetnamm je imao slican tok dogadjaja, nadam se da mnogi poznaju te stvari.
Tako se bori i brani svoja zemlja, demokratija i sloboda a ne kao ovi nasi koji su se odmah naguzili pred Amerikancima. Nadam se da je ovo drugi americki Vijetnam!