Slava sinovima Iraka

Glas Sauronov

Primećen član
Poruka
674
Američki izvori u Iraku su saopštili da je 31-an američki vojnik poginuo kada se američki vojni transportni helikopter srušio u zapadnom Iraku u blizini jordanske granice.
Reč je o najvećem broju žrtava među američkim vojnicima u pojedinačnom incidentu od početka sukoba u toj zemlji. Helikopter se srušio rano jutros kraj Rutbe.

Glas Sauronov:
Američki izvori u Iraku su saopštili da je 31-an američki vojnik poginuo kada se američki vojni transportni helikopter srušio u zapadnom Iraku u blizini jordanske granice.
Reč je o najvećem broju žrtava među američkim vojnicima u pojedinačnom incidentu od početka sukoba u toj zemlji. Helikopter se srušio rano jutros kraj Rutbe.

Jel ti sad dan lepsi? Hoces li bolje ziveti od toga? Ne verujem. Al eto, resismo jednu svetsku situaciju...

Glas Sauronov:

Ma nije najveci, neki dan su mudzahidi iracki raketirali zatvor, gdje drze zatvorenike i zene iracke, siluju i zlostavljaju itd., pa je ubijeno 68 teroristickih americkih vojnika, okupacionih znaci, a 4 su i zatvorenika ubijena, medju kojima je i Fatima jedna iracanka, a njen brat je napao taj zatvor nakon sto je dobio pismo sta im rade u zatvoru. Fatima je i pozvala mudzahide da napadnu taj zatvor i da pobiju i amerikance - zlikovce a i njih...

Ono sto amerikanc objave, ako kazu 4 vojnika ubijeno, samo dodajte nekad ispred cetvorke jedinicu, tj. da bude 14, ili pak poslije cetvorke nulu, da bude 40. :wink:

Provali, Glas i Abdul-something u koaliciji :lol: :lol: Vazda bilo, slican se slicnom raduje. Zapadomrsci svih zemalja - ujedinite se i pravac - Iran. Koncentrisite snage, delujte preventivno, nemo' posle da mi kmecite. Vasoj sreci ne bi bilo kraja kada bi uspeli licno da skenjate ber jednog "skota koji misli da je nedodirljiv". Pa sta cekate?

Sukobu Srba i muslimana slovenskog (ja bih rekao srpskog) porekla kumovao je Zapad.
Pocevsi od Austrougarske propagandne izmisljotine o "Velikoj Srbiji" pa preko engleske politike podrzavanja komunista, sve do Cimarmanovog nagovora Alije da odbije Kutilijerov plan podele Bosne 1992. Inace, Srbi su tada pristali na plan koji nije pominjao nikakvu Republiku Srpsku niti teritorijalni kontinuitet.
Da ne govorim o tome kako sve ukazuje da je Milosevic od pocetka americki covek. To da li se kasnije "otrgao kontroli" ili njima i to odgovara, necu da ulazim.
Abdula se ovde nesto lozi iako je bio obican klinac u vreme dogadjaja koje pominje. Ja mu ne sporim da voli svoj narod.
Ja sam ucestvovao u tom ratu, istina kratko vreme, ali mi to nije smetalo da se posle sretnem sa jednim pripadnikom "Zelenih Beretki" pa da odemo na pice (upoznali smo se preko interneta). Mnogo su mi drazi ti koji se bore za SVOJE, pa makr to bilo i protiv MOG, nego pljuvaci svoje nacije.

I to je verovatno Austrougarska izmisljotina. :roll:

Neverovatno kakav manjak logike. :shock:

Nemci su se ujedinili, pa je Strazbur u Francuskoj, a velika manjina u Ceskoj...

Problem je sto vi niste uspeli da se odvojite od nekih srednjevekovnih koncepata koje su vam utuvili u glavurde 90ih.

Uopste nije bitno da se Srbi ujedine i svi budu u jednoj drzavi vec da zive srecno sa svojim komsijama.

Glas Sauronov:
Sukobu Srba i muslimana slovenskog (ja bih rekao srpskog) porekla kumovao je Zapad.
Pocevsi od Austrougarske propagandne izmisljotine o "Velikoj Srbiji" pa preko engleske politike podrzavanja komunista, sve do Cimarmanovog nagovora Alije da odbije Kutilijerov plan podele Bosne 1992. Inace, Srbi su tada pristali na plan koji nije pominjao nikakvu Republiku Srpsku niti teritorijalni kontinuitet.
Da ne govorim o tome kako sve ukazuje da je Milosevic od pocetka americki covek. To da li se kasnije "otrgao kontroli" ili njima i to odgovara, necu da ulazim.
Abdula se ovde nesto lozi iako je bio obican klinac u vreme dogadjaja koje pominje. Ja mu ne sporim da voli svoj narod.
Ja sam ucestvovao u tom ratu, istina kratko vreme, ali mi to nije smetalo da se posle sretnem sa jednim pripadnikom "Zelenih Beretki" pa da odemo na pice (upoznali smo se preko interneta). Mnogo su mi drazi ti koji se bore za SVOJE, pa makr to bilo i protiv MOG, nego pljuvaci svoje nacije.

Bas tako Saurone! I ja mogu vise da verujem ovom Alatamandrku i splacini, nego ovim nasim kosmopolitama koji prvo ne znaju ni sta su... kada oni ovako o svojoj zemlji pricaju, pa kako mogu biti prijatelji nekome drugome. Neko ko voli svoju zemlju je iskren i ne zeli da je obruka pred drugima, ne spusta se na taj nivo!

Sto se tice Iraka, i ja sam na strani Iracana koji su nam uvek bili prijatelji, to sto je Sadam Husein proglasen za teroristu i diktatora, to je samo americko kreiranje vizije sveta, nekada im je bio najveci demokrata. Drugo, Iracani nisu Arapi, vec im je samo vera islamska, oni su potomci starih Vavilonaca, koji su prva civilizacija na zemlji (koju ovi neandertalci sada unistavaju, mnoge exponate su unistili) sto ipak nesto govori o tim ljudima. Nadam se da ce istrajati u ovom ratu i konacno pobediti jer Ameri vec na svaki nacin zele da pobegnu i postave marionetsku vlast. Daj boze da ima pameti bar u tom Iraku, jer nije Irak Srbija koja po americkom nalogu postavlja sebi, raznorazne kretene i debile. I Vijetnamm je imao slican tok dogadjaja, nadam se da mnogi poznaju te stvari.

Tako se bori i brani svoja zemlja, demokratija i sloboda a ne kao ovi nasi koji su se odmah naguzili pred Amerikancima. Nadam se da je ovo drugi americki Vijetnam!

Abdurrahman:
Glas Sauronov:
Hocu.
Zivecu bolje kad vidim da se svetska tiranija rusi.
To je zato sto volim pravdu.

Raduje me ovakav post. Svaka ti cas komsija na ovom postu.

Ne znaci da se slazem sa tobom i u nekim stvarima po pitanju odnosa BiH i Srbije. :D

Da ccitiram jednog coveka koga izuzetno postujem "Nasim je ljudima problem da se ujedine za sebe, oni, kad im kazes "Ujedinite se" prvo pitaju "A protiv koga". Ni protiv koga. Ujedinite se da uradite nesto za sebe, a kad uradimo sve sto smo hteli za sebe mozemo da gledamo sta da uradimo protiv drugih. Siguran sam da taj momenat nikad ne bi dosao."
Upravo su ova dva ekstrema primer. Mrze sve van svoje avlije, eventualno "vole" neprijatelja svog neprijatelja. Nisam ni sumnjao da cete se ujediniti na ovom topicu. Znam da bi bili presecni da Amerika propadne. To Vam je kao da secete granu na kojoj sedite. Nemate predstavu sta bi se desilo da Amerika propadne. To bi bila GLOBALNA katastrofa prema kojoj je slom berze iz '29 ili II WW sitnica.

Alan Smithee:
Koalicija Sauron i Abdurahh... :D

Nego Saurone jesi li se tako radovao i kada su srpska deca ginula po Bosni i Hrvatskoj?

A gdje su to srpska djeca ginula u BiH ?

Je li mislis na 1800 djece iz Sarajeva, koja su ubijena od snajpera ? mada su bila bosnjacka, ali bilo je i srpska i hrvatske djece.

Je li mislis na klanje bebica od 2 ipo samo mjeseca u Zvorniku sa cuculom u ustima i prerezanim vratom ?

Je li mislis na Srebrenicu, ubijanje - gazenje dijeteta tek rodjenog ni imena dato mu nije ?

Je li mislis na preko 18 ipo hiljada ubijene djece sirom BiH ? Ali su ta djeca u 98 % slucajeva bila bosnjacka, znaci radi se o bosnjackoj djeci. A nisam upoznat da su ginula negdje srpska djeca, osim u nekim incidentima, pojedinacni slucajevi... medjutim sistematsko ubijanje, snajperisanje i sl., nije bilo nigdje nad srpskom djecom, vec obrnuto nad bosnjackom je bilo itekako i za to postoje jasni dokazi. Neki dan se obiljezila 8 cinimi se godisnjica ubistva nekoliko djece u Nedzaricima u Sarajevu - djeca su ubijena na sankanju.

Glas Sauronov:

Jao hehe, gdje nadje srpsko porijeklo, "kuku" tebi. :D

Kazanova:
Glas Sauronov:

Bas tako Saurone! I ja mogu vise da verujem ovom Alatamandrku i splacini, nego ovim nasim kosmopolitama koji prvo ne znaju ni sta su... kada oni ovako o svojoj zemlji pricaju, pa kako mogu biti prijatelji nekome drugome. Neko ko voli svoju zemlju je iskren i ne zeli da je obruka pred drugima, ne spusta se na taj nivo!

Sto se tice Iraka, i ja sam na strani Iracana koji su nam uvek bili prijatelji, to sto je Sadam Husein proglasen za teroristu i diktatora, to je samo americko kreiranje vizije sveta, nekada im je bio najveci demokrata. Drugo, Iracani nisu Arapi, vec im je samo vera islamska, oni su potomci starih Vavilonaca, koji su prva civilizacija na zemlji (koju ovi neandertalci sada unistavaju, mnoge exponate su unistili) sto ipak nesto govori o tim ljudima. Nadam se da ce istrajati u ovom ratu i konacno pobediti jer Ameri vec na svaki nacin zele da pobegnu i postave marionetsku vlast. Daj boze da ima pameti bar u tom Iraku, jer nije Irak Srbija koja po americkom nalogu postavlja sebi, raznorazne kretene i debile. I Vijetnamm je imao slican tok dogadjaja, nadam se da mnogi poznaju te stvari.

Tako se bori i brani svoja zemlja, demokratija i sloboda a ne kao ovi nasi koji su se odmah naguzili pred Amerikancima. Nadam se da je ovo drugi americki Vijetnam!

Arapi nisu iracani ???????? :D

Uh sto se ti subhanellah pravali.

Nemoj se vise javljati i sramotiti ostale ako sebe sramotis sam. :D

Abdurrahman:
Alan Smithee:
Koalicija Sauron i Abdurahh... :D

Nego Saurone jesi li se tako radovao i kada su srpska deca ginula po Bosni i Hrvatskoj?

A gdje su to srpska djeca ginula u BiH ?

Je li mislis na 1800 djece iz Sarajeva, koja su ubijena od snajpera ? mada su bila bosnjacka, ali bilo je i srpska i hrvatske djece.

Je li mislis na klanje bebica od 2 ipo samo mjeseca u Zvorniku sa cuculom u ustima i prerezanim vratom ?

Je li mislis na Srebrenicu, ubijanje - gazenje dijeteta tek rodjenog ni imena dato mu nije ?

Je li mislis na preko 18 ipo hiljada ubijene djece sirom BiH ? Ali su ta djeca u 98 % slucajeva bila bosnjacka, znaci radi se o bosnjackoj djeci. A nisam upoznat da su ginula negdje srpska djeca, osim u nekim incidentima, pojedinacni slucajevi... medjutim sistematsko ubijanje, snajperisanje i sl., nije bilo nigdje nad srpskom djecom, vec obrnuto nad bosnjackom je bilo itekako i za to postoje jasni dokazi. Neki dan se obiljezila 8 cinimi se godisnjica ubistva nekoliko djece u Nedzaricima u Sarajevu - djeca su ubijena na sankanju.

Znas kako, ja sam svestan da su Bosnjaci najvece zrtve u ovom ratu, ali bi bas to trebalo da znaci da vi razumete kako je to biti zrtva. Pored Bosnjaka u ovom ratu su ginuli i ostali narodi pa i Srbi, istop kao sto mi je zao Bosnjackog deteta koje je poginulo u suludom ratu tako mi je zao i Srpskog deteta koje je poginulo u istom tom ratu. To sto je Bosnjaka vise poginulo ne znaci da mi je njihovog deteta vise zao jer svi ljudi vrede jednako.

Srpska deca su ginula u pojedinacnim slucajevima, u etnickom ciscenju i kao vojnici koji su odvojeni od svog zivota, porodica, devojaka i poslati da ubijaju one sa kojima bi trebalo da idu na studentsku razmenu da bi neki sljam poput raznih Arkana, Mladica, Karadzica, Seselja mogao da valja slepere, kupi belu tehniku po Bosni i ostvaruje svoje umobolne planove o svim Srbima u jednoj drzavi, "humanom preseljenju".

Meni je sve jedno da li je zrtva Srbin ili Bosnjak, a tebi?

d1:
Glas Sauronov:

mojne glas... molim te....

ti si zlurad i likujes, a o tvom shvatanju pravde si dovoljno ispricao ovde.... :?

Američki vojnici su strana, okupatorska sila koja je razorila Irak i nanela veliku nesreću i bedu celokupnom iračkom stanovništvu. Oni su u Iraku učinili ogromna zla, čine ih i sada, a to planiraju da rade i u budućnosti. Oni su predstavnici i zastupnici zla u Iraku, oni su ZLOČINCI.
Nije zlurad onaj čovek koji se raduje uništenju zla, već onaj koji to zlo čini, opravdava, zastupa, štiti itd.

Svaka čast, Saurune, na temi, pravda se brani gde kod je gažena.

Đenka:
d1:
Glas Sauronov:

mojne glas... molim te....

ti si zlurad i likujes, a o tvom shvatanju pravde si dovoljno ispricao ovde.... :?

Američki vojnici su strana, okupatorska sila koja je razorila Irak i nanela veliku nesreću i bedu celokupnom iračkom stanovništvu. Oni su u Iraku učinili ogromna zla, čine ih i sada, a to planiraju da rade i u budućnosti. Oni su predstavnici i zastupnici zla u Iraku, oni su ZLOČINCI.
Nije zlurad onaj čovek koji se raduje uništenju zla, već onaj koji to zlo čini, opravdava, zastupa, štiti itd.

Svaka čast, Saurune, na temi, pravda se brani gde kod je gažena.
nas dijalog si lepo izvukao iz konteksta prijatelju.... sto nije lepo od tebe

Back