slatkorechivost

Nisam slatkoreciv, umem da dam kompliment i to mozda ispadne kao neko muvanje, ali obicno sam u nekom drugarskom tj. opustenom fazonu, pa kada ce ona da bude fina i slatka ja istom merom vratim.

iliti prosipanje prazne ljubaznosti gde joj nije mesto , da bi se odredjena stvar metnula na odredjeno mesto

padate na to ?
padali ?
padacete?
e pa nemojte ljudi , ne u moj bunar :nosijelku:

a sad malo ozb

da li ste u stanju da procenite "praznu prichu" i pravu stranu medalje?
koliko vam je potrebno za to?

sve su priče prazne,
ko kineske vazne...

sve su seke...
nee, to je druga pesmica...

a sad ozb

zavisi ko priča, ako ume, slušam veoma pažljivo, nema veze ako je priča 'prazna'. šta god to značilo.
a verujem jedino fox muuulderu
'the truth is out there'

kad uradis sve u zivotu ostane mesta toliko da mozes da primis praznu pricu i onda je gotovo
dalje nemoj-te

hm ono mi vishak
tako nekako

ma ok je ta slatkorecivost, nekad oni moraju da te smire time inace kvaris sve.

ali takvi ljudi su zaebani jako

cim neko krene fino s tobom to znaci da s njim zaebancije nema i sve sto spada u drugu vrstu misli zanemariti odmah
puna sam mudrosti a mnoge od njih nisu bas logicki tacne nema veze
mislim nije, nekad ima tih finih ljudi a ti si ovo i ono pa pokvaris
meni se pise skriboman sam pisem tako bez prave niti

Poslednja izmena:
Svi imaju neku slabu tacku za pravog foliranta, koliko god smo mudri ili oprezni, pitanje je da li cemo naici na takvog nekog.
Uvek iz pozadine Ego vreba hranu, mudrim ljudima je jasno cesto da se radi o nekoj bljutavsini i lako prozreju igru ali nekad, nekad ucini im se slavuja poj.

iliti prosipanje prazne ljubaznosti gde joj nije mesto , da bi se odredjena stvar metnula na odredjeno mesto

padate na to ?
padali ?
padacete?

a sad malo ozb

cekaj riba slatkoreciva a da ne da djanu,imposibl

padate na to ?
padali ?
padacete?

a sad malo ozb

Eh, cekace kum koliko god bude potrebno... navikao je... :aha:

:lol:

Ne razumem, zar ima i takvih koji idu zaobilaznicama. Ti tipovi mora da su beskrajno strpljivi cim se opredeljuju za takvu taktiku. Mada jedan profesor mi je cesto ponavljao devizu "duga priprema, lagana egzekucija". :think:

Back