a večeru bih spremao sam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
kafu naravno. a za doručak, hm. Pa bili bi to neki fini kroasani iz neke fine pekare
a večeru bih spremao sam
kupio si me..jos ako kazes da ces i da peres sudove...zaprosicu te
![]()
eh, sad. zakržljali bi mi tako hormoni. šta ću ti takav?
dogovrićemo se kad se probudimo. na doručku.
Nekako mi je čokolada, kao slatkiš, više za žene. Koji li slatkiš najviše pristaje muškarcima? Pod uslovom, naravno, da im ijedan drugi slatkiš pristaje osim žena.
cuj muski i zenski slatkisi
nego rafaelo je ekstra...rafaelo i dobro napravljena markiza i da covek nista vise ne pozeli![]()
znaci, izvini, ali moram da zakolutam ocimaNekako mi je čokolada, kao slatkiš, više za žene. Koji li slatkiš najviše pristaje muškarcima? Pod uslovom, naravno, da im ijedan drugi slatkiš pristaje osim žena.
znaci, izvini, ali moram da zakolutam ocima
kako, molim te, delis slatkise na muske i zenske????
Nekako mi je čokolada, kao slatkiš, više za žene. Koji li slatkiš najviše pristaje muškarcima? Pod uslovom, naravno, da im ijedan drugi slatkiš pristaje osim žena.
oblik gaca je uslovljen fizioloskim razlikama izmedju muskaraca i zena, nesto ne vidim da slican razlog postoji i za odabir slatkisakad ne nosimo iste gaće, što bi jeli iste slatkiše
znaci, izvini, ali moram da zakolutam ocima
kako, molim te, delis slatkise na muske i zenske????
znaci, ko o cemu....Pa možda... ženski mu dođe kao rasečena knedla sa šljivama na pola,
a muški kao banana split![]()