The Graeat Gatsby
Veoma poznat
- Poruka
- 13.077
ali zadnja ti lici na musko!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a to je viki sto je alterova zemljakinja kao sto vidis.prva ti je za svaku paru lepa ki u boga
e da mi njesi reka ime ja ne bi zna' da li je musko jeli zensko, puno ti hvala na tomea to je viki sto je alterova zemljakinja kao sto vidis.
ma nema nasta.e da mi njesi reka ime ja ne bi zna' da li je musko jeli zensko, puno ti hvala na tome
ju, pa kako nema, ju kako nema nista sto bi rekao Mima Karadzic u prvoj svojoj bracnoj noci ne njegovoj vec drami tj svojoj drami ne licnoj vec predstavima nema nasta.
ne razumem.ju, pa kako nema, ju kako nema nista sto bi rekao Mima Karadzic u prvoj svojoj bracnoj noci ne njegovoj vec drami tj svojoj drami ne licnoj vec predstavi
pa ti i ne treba da razumes.ne razumem.
znam za tu predstavu.pa ti i ne treba da razumes.
Odgledas predstavu ima ns drustvenoj mrezi jako popularnoj kako li se zvase, a da jutju tako nekako prva bracna noc
i da znas da si mi bas dao dobru ideju
pa ja sam ti rekao!znam za tu predstavu.
mima karacic.pa ja sam ti rekao!
odgledaj nemoj da znas vec odgledaj
Nije je covek kidnapovao vec je otisla kod njega, tamo zivela i pevala.ceca bila simpaticna kao devojcurak dok je nije kidnapovo onaj musliman.
.
Dzesika simpson
Natina je valjdaПо чему је Цакана ваша?
Na Natinu mislis, jel daKrstaricina.
e oko ovog bismo se zakrvili. meni ona ruzna ko plac.Maja "carica"!
Nije! Ona se lepa devojka(žena)...samo se nagrdila zbog estrade!e oko ovog bismo se zakrvili. meni ona ruzna ko plac.
jesi je videla kakva je bila kao mlada...Nije! Ona se lepa devojka(žena)...samo se nagrdila zbog estrade!
jesi je videla kakva je bila kao mlada...