Slao iz Australije poruke podrške Putinu i Rusiji i napravio problem Novaku! (video)

Čale mu je uvek bio dijabola.

Seljober po liku i delu a u duši "wanna be" beogradski krimos devedesetih. Napraviće problem Đokoviću i otvara novi prostor po kome mogu da ga hebu kako okreneš. Posle Đavo kriv.
Kada je provalio da mu je sin eksta talenat ,poceo je da juri sponzore. Znam za pricu da su se obratii Lepoj Breni i Bobi za ugovor o deobi para pola pola ako finansiraju malog Noleta, Brena je odbila .Pare je nasao kod nekog drugog bojim se da je tu skrenuo,mozda neki krimos Peconi,Cume,zemunski klan. Kako god ima neku zastitu pa govori te nebuloze desnicarske odavno. To da neko bude izuzetan talenat a da mu cale bude djubre nije retkost. Mada je mislim da je vise dileja nego djubre jer ga malo i stampa filuje ,Nole nije zavrsio skolu nikakvu osim osnovne a i cale je slicna prica,uvek neki privatni biznisjKako god ako pogledate neku popularnost Srba u svetu Novak je ubedljivo prvi ,kakav Tesla nema ga medju 10 drugi je Nikola Jokic ,treci i nie Srbin.
 
Novakovi roditelji i brat Marko su bili u Australiji sa srpskim teniserom, dok ga je supruga Jelena sa decom podržavala iz porodičnog doma. Naime, ono što je svima zanimljivo bilo jeste odnos Jelene i Dijane. Godinama se spekulisalo da njih dve nisu pronašle zajednički jezik i da se često sukobljavaju, sada he otkriveno sve.
Naime, Jelena je juče podelilafotografiju svog supruga i njegove majke Dijane u emotivnom zagrljaju uz opis Majka i srce.
Odnos Dijane i Jelene Đoković


Ovim je Jelena još jednom stala na put svim glasinama da su njih dve u lošim odnosima. Naportiv pokazala je da u njiovoj porodici postoji harmonija,i da se podržavaju međusobno kako u teškim tako i u onim srećnim momentima.
https://paparazzo.rs/ostalo/odnos-d...ge.me&pv=b7c15098-eed5-4ae4-87bf-88fa2e5ad46f
*******************************************

Све честитке Јелени Ђоковић, која је остала по страни, може се рећи, скандала који су изазвали родитељи Новака или прецизније оца Срђана.
Јелена је остала код куће и чувала децу док су се отац, мајка и брат Новака запутили у Аустралију. Могла је и Јелена али није. Остала је поред деце и ту је њена величина и треба јој честитати. А дека и бака су могли да причувају децу. Отац и Дијана то нису умели или нису хтели.

Кажу да односи Новакове мајке и супруге Јелене нису у најбољим односима. Опет честитке Јелини јер је поделила фотографију супруга Новака и свекрве Дијане да би...: ,,..... pokazala je da u njiovoj porodici postoji harmonija,i da se podržavaju međusobno kako u teškim tako i u onim srećnim momentima''.
Другим речима, трезвено расуђивала без експонирања користећи Новаков успех.
 

Back
Top