Zna li neko kako da saljem poruke u Francusku? (Neki servisni centar, ili pozivni broj...) Pokusavao sam dugo, ali me uvek odbija mreza (063 i 064)
De l'aide...
De l'aide...

Za*bala si se sa 063 ne može :wink: Proverio sam :wink:leiasw:SMS za Francusku je moguce slati, ali ne na sve mreze. Cim budem mogla dacu vam spisak operatora sa kojim je moguce a sa kojim nije moguce razmenjivati poruke sa 063 i po kojoj ceni.
Poz.
fizio:Za*bala si se sa 063 ne može :wink: Proverio sam :wink:leiasw:SMS za Francusku je moguce slati, ali ne na sve mreze. Cim budem mogla dacu vam spisak operatora sa kojim je moguce a sa kojim nije moguce razmenjivati poruke sa 063 i po kojoj ceni.
Poz.
Nema na cemu. :wink:leiasw:fizio:Za*bala si se sa 063 ne može :wink: Proverio sam :wink:leiasw:SMS za Francusku je moguce slati, ali ne na sve mreze. Cim budem mogla dacu vam spisak operatora sa kojim je moguce a sa kojim nije moguce razmenjivati poruke sa 063 i po kojoj ceni.
Poz.
I opet hvala kolega... :wink:
Naprotiv.Mobtel ima ugovor o roaming-u sa tri operatera u Francuskoj.U tim ugovorima nije predvidjena stavka da su oni u obavezi da primaju poruke sa naših mreža,jer to u stvari nije vezano za roaming.(roaming je usluga koju koristiš dok se nalaziš u inostranstvu!)ERO:NEMA ŠANSE DA POŠALJEŠ SMS U FRANCUSKU. NEMA ROAMING UGOVOR NITI JEDNA MREŽA
Kenny:Hvala ti Mikice. Primetio sam da ne moze ovako, pa jedino saljem poruke sa net-a, ali su njihovi besplatni sajtovi sve redji - problem koji se svuda generalizuje vec duze vreme