DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 140.976
ko te ne zna skupo bi te platio 

Hahaa,, ebe te ocni zivac, ma price samo verujko te ne zna skupo bi te platio![]()
Da znas sve mu jbm,,ko nas čita pomišlja gledaj ovu dvojcu paćenika kako se tetošu![]()
Msm da je Dee adekvatan da ti da odg,, ja ti vec objasnio.Sme li netko poslati svoje splovilo dami posle kaznenog člana 182a?
Hahaha,, Blajbi goreces u paklu sto si toliko fin![]()
Mislim da ce kisa AfriciBilo me sramota da vide, pa da se posle smeju....![]()
Nisam, ali sam chatovao go pred kamericom.čika blajvi...jel si ti to nekad radio ? slao sličice spolovila na pepe ?
Neke zene zahtevaju.ja sam više za vađenje u RL...a ovo preko pepeja malo mi glupo
pa čekaj...jel ste pričali ružno i trljali se il kako ? misim jel bilo obostrano il samo ti ?Nisam, ali sam chatovao go pred kamericom.
Obostrano. Samo tako sam pristao.pa čekaj...jel ste pričali ružno i trljali se il kako ? misim jel bilo obostrano il samo ti ?
I one vole da vide, isto kao i mi.....Pa oce da vide,, ebes pazar na crno..
U vecem broju slucajeva. Situacija se stvori kao da ste vec imali nesto u reali.i ako im se dopadne na red dolazi RL il kako ?
Nezz,, tako bi iso redi ako im se dopadne na red dolazi RL il kako ?
Pa verovatno joj nesto nije stimalo ili su jednostavno bile samo zaiteresovane da vide i nista dalje. A neke su i vrlo daleko u dalekim zemljama ili drugim kontinentima pa su sanse male da se pretvori u realnost....Iako...Cuda se desavaju, veruj mi...!a šta ti misliš da nije valjalo onim malobrojnim pa nisu htele ?