Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.064
Pa ti...ti nisi...Čvarak...ti si neki veći izdajnik...ko si ti?Da treba dati krv, ja bi prvi stajao u redu zasukanih rukava.
Rekao bi da uzmu koliko god treba.
Taj malodušni Cro Čvarak je jedan drugi Čvarak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti...ti nisi...Čvarak...ti si neki veći izdajnik...ko si ti?Da treba dati krv, ja bi prvi stajao u redu zasukanih rukava.
Rekao bi da uzmu koliko god treba.
Taj malodušni Cro Čvarak je jedan drugi Čvarak.
Hoće, on je Apsolutni Lider sve Zemlje Serbske, pa i tvoje Obštine!![]()
![]()
![]()
![]()
Па код мене СНС 12 година на власти у општини, па им плате касне 3 месеца...
Него, какве то везе има са Вучићем, оће ми он бити прецедник општине?
Ако оће, гласам ома за њега...![]()
Zbog čega se nisi prije javio?Pa ti...ti nisi...Čvarak...ti si neki veći izdajnik...ko si ti?
Bojim se da ne znam o čemu pričaš.Zbog čega se nisi prije javio?
Tu su Grujan i Pop živi i zdravi, Red je bila ali otišla, dođe svake prijestupne.
Čak i smor Svemirko je znao tu pisati.
Nego, da te pitam, ali da mi odgovoriš onako pošteno, čovečanski - držiš li dete pod kontrolom, ili ti još uvek skaču živci u vezi nje?
Nisi Svrle?Bojim se da ne znam o čemu pričaš.
Milanovići su Hrvati a ima ih i kod vas koji su postali Srbi negdje oko 1920 godine
Nisam i ne znam ko je gospodin.Nisi Svrle?
Pa samo on mi se na taj način obraća.Nisam i ne znam ko je gospodin.
Hoće, on je Apsolutni Lider sve Zemlje Serbske, pa i tvoje Obštine!
Ali, prvo moramo da pobedimo izdajnike!![]()
Varaš se. Posle 2 juna biće oduvani na svim nivoima.Па издајници никад неће бити побеђени
Nažalost, nisi jedini...Да морам да бирам, као што на срећу не морам, увек би пре био издајник него србски патриота...![]()
Samo Slanina Sarmu Spasava!
Varaš se. Posle 2 juna biće oduvani na svim nivoima.
![]()
Nažalost, nisi jedini...![]()
I misliš da ,,takvi" glasaju za Đitlera?Ми нисмо много паметан народ у целини, ваистину, али имамо довољно паметних да саберу 2 и 2 кад морају
I misliš da ,,takvi" glasaju za Đitlera?![]()
Ni Miloš Francuz nije neka alternativa da ti pravo kažem.Ајде уозбиљи се. Ликови су небитни, битно је да си против, па онда то наплатиш.
Баш као и сам Ђики...последњих пар година се нашклапао милиона колико никад пре...
Привредни раст...ово...оно...![]()
Brnabićka se izjasnila kao srpkinja i sve ok a Milanović se izjašnjava kao nacionalni Hrvat i ja mu vjerujem isto kao i Brnabićki![]()
Zoki Milanovic je veci srbenda od Tomislava Nikolica.
Ali, dobro.
I mi imamo vasu Brnapicku, a vi naseg Milanovica.