stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tarkovsky

Aktivan član
Poruka
1.896
Javila mi se bivša iz Kragujevca preko skype-a sva unezverena i uplašena jer zaboga kao vidi neke sitne male paučiće na monitoru. Zelene. Kaže da su to kao bebe paukovi, pitao sam je jel to sigurno stvarno ili nešto tripuje možda pošto znam da je labilna, a kako i ne bi ebo sam je pa je znam u dubinu duše, e sad' ona ne zna da li je istina :/
Kako da joj pomognem? Da li se i vama dešavalo i šta mislite jel ona normalna ili je to neki trip?
Da napomenem ne drogira se ne pije samo je veoma labilna, i npr. kada pogleda horor zna noćima da sanja scene iz filma i da se plaši.. :(

Problem je skoro rešen mada i dalje trebamo vašu pomoć :(

Naime, došao sam na ideju da joj predložim da te paučiće :( kako bih se izrazio, poubija, genocidno, i da vidi jel to sve ok, jel ih ima još i jel hoće d'umru :( Nažalost nije bilo drugog rešenja nego da stradaju nevini :(

E' sad' javio se novi problem pojavila se majka pauk dijametra između 2 i 5 metara na webcamu i čini se da je bivša izjedena jer je paukinja bila veoma ljuta reklo bi se po izrazu lica
nije baš lice al' dobro ruzzna je k'o đavo :( pa ćemo tako nazvati taj skrndeljivi facial :(

Treba nam dobrovoljac, koji će neustrašivo da uništi paukinju d 2 metra ljutu kao ovca i ružnu k'o hijena :(

Hitno!
Poštenom nalazaču nagrada :heart:

Mislim da je ovo pre tema za softver jer je očigledno da joj Skajp ima neki bug.. Tačnije mnogo njih.. Da li je dolazilo do pojave ogromnih insekata pri korišćenju nekog drugog messengera? :/

Problem je skoro rešen mada i dalje trebamo vašu pomoć :(

Naime, došao sam na ideju da joj predložim da te paučiće :( kako bih se izrazio, poubija, genocidno, i da vidi jel to sve ok, jel ih ima još i jel hoće d'umru :( Nažalost nije bilo drugog rešenja nego da stradaju nevini :(

E' sad' javio se novi problem pojavila se majka pauk dijametra između 2 i 5 metara na webcamu i čini se da je bivša izjedena jer je paukinja bila veoma ljuta reklo bi se po izrazu lica
nije baš lice al' dobro ruzzna je k'o đavo :( pa ćemo tako nazvati taj skrndeljivi facial :(

Treba nam dobrovoljac, koji će neustrašivo da uništi paukinju d 2 metra ljutu kao ovca i ružnu k'o hijena :(

Hitno!
Poštenom nalazaču nagrada :heart:

frodo i onaj njegov debeli drugar ubijaju takve pauke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back