DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 49.068
Sarovic ima svoj pokret Ljubav Vera i Nada, obrazovan je i pravnik sa nekupljenom diplomom.Ne bih da zvučim uvredljivo ali meni teorije takvih likova zaista imaju probavno dejstvo. Kad imam problem sa zatvorom, sve se odma reši kad pogledam neki njihov video.
Evo kako ja to kažem:
Jesi pametan? Jesi.
Jel sve znaš? Znaš.
Jesi posisao svu pamet sveta? Jesi.
Pa što onda ne registruješ svoj pokret/partiju i pokažeš nam svima kako se radi? Pa da vidimo na delu. Ako si tako pametan, razvalićeš na izborima, zar ne?
Ali jok. Mudraci samo sede u foteljama i prosipaju pamet. Nagledao sam se takvih ceo život.
Moj savet za neke odavde koji se lože na te stvari: gledajte nečija dela a ne šta priča. Živimo u vremenima kad svako može da priča šta želi i to kači na net. To ne znači apsolutno i hebeno ništa.
Odlican je govornik, orator i kad to radi ima poprilicno jake argumente zbog toga vucic nikad nije ni smeo u duelu sa njim iako ga je vise puta Sarovic zvao i cak mu vucic obecavao.
Drugo,Sarovic nije zapadni covek pa da sad moze nesto znacajno da uradi kao ovi tzv opozicionari pa i ovi na vlasti koje je i taj zapad doveo sustinski da budu tu gde jesu i da i dalje satiru Srbiju u svakom pogledu.
Trece Sarovic je razotkrio mnoge afere ove vlasti i kad prica o posledicama takodje prica i o uzroku tih problema, dok Marinika sa druge strane dobije neku informaciju od Djilasove ekipe, ne izlozi je do kraja ili nesto zapocne i to tako ostane nedovrseno, bljutavo..
Poslednja izmena: