Skupštinski borilacki klub - kečeri u skupstinskim klupama

Ne bih da zvučim uvredljivo ali meni teorije takvih likova zaista imaju probavno dejstvo. Kad imam problem sa zatvorom, sve se odma reši kad pogledam neki njihov video.

Evo kako ja to kažem:

Jesi pametan? Jesi.
Jel sve znaš? Znaš.
Jesi posisao svu pamet sveta? Jesi.

Pa što onda ne registruješ svoj pokret/partiju i pokažeš nam svima kako se radi? Pa da vidimo na delu. Ako si tako pametan, razvalićeš na izborima, zar ne?

Ali jok. Mudraci samo sede u foteljama i prosipaju pamet. Nagledao sam se takvih ceo život.

Moj savet za neke odavde koji se lože na te stvari: gledajte nečija dela a ne šta priča. Živimo u vremenima kad svako može da priča šta želi i to kači na net. To ne znači apsolutno i hebeno ništa.
Sarovic ima svoj pokret Ljubav Vera i Nada, obrazovan je i pravnik sa nekupljenom diplomom.
Odlican je govornik, orator i kad to radi ima poprilicno jake argumente zbog toga vucic nikad nije ni smeo u duelu sa njim iako ga je vise puta Sarovic zvao i cak mu vucic obecavao.

Drugo,Sarovic nije zapadni covek pa da sad moze nesto znacajno da uradi kao ovi tzv opozicionari pa i ovi na vlasti koje je i taj zapad doveo sustinski da budu tu gde jesu i da i dalje satiru Srbiju u svakom pogledu.

Trece Sarovic je razotkrio mnoge afere ove vlasti i kad prica o posledicama takodje prica i o uzroku tih problema, dok Marinika sa druge strane dobije neku informaciju od Djilasove ekipe, ne izlozi je do kraja ili nesto zapocne i to tako ostane nedovrseno, bljutavo..

Poslednja izmena:
За опозицију те пита.
..pa to i kazem opozicija koja je u trenutnoj vladi, moje misljenje da su svi lideri potkupljeni manje vise i da samo pojedinacno neki ljudi koji su u tim strankama, pokretima, znaci pricam o ljudima koji su na vrhu, tik uz lidere, koji na neki nacin pokazu odredjeni potencijal za nesto vise, kad to njihovi lideri vide oni ih sklone, onda preko ubacenih elemenata ne direktno nego indirektno vrse odredjene pritske, ucene, zastrasivanja i onda oni jednostavno moraju da napuste to....

pa jel vidis da sns zveri nasrcu na zenu, i to u skupstini, tamo onog penzionera tukli u jaja, sns zveri, covek se operisao

„Дачић мора бити смењен, а садисти и криминалци са значкама морају у затвор“!

rezim sns sekte je prekardasio, vucicu, odlazi smrade! gotov si, znas i sam, sve ti se rusi!

Вучић у паници због пропасти пројеката Рио Тинта, београдски метро и ЕКСПО

sad je gotov, sve mu se rusi, nema vise da pljacka sa svojom bratijom, odlican tekst/analiza, moracemo se vratiti na ovaj link vise puta Предраг Поповић je raskrinkao rezim, i najavio sta sledi
A jesi se primio ko saučešće... Jbt, primaju debele pare za to stanje koje gledate. Na kraju će sve da bude usvojeno, oni će da se naplate, a vi biti izhebani ...

Председник ће вечерас све објаснити:

Ја тог велеиздајника у свом Животу никад нисам саслушао..нити ћу!
Само неке кратке Исечке са неких Канала ,кад га исмејавају..
Како ти мош да слушаш и гледаш тог Гада?

Ја тог велеиздајника у свом Животу никад нисам саслушао..нити ћу!
Само неке кратке Исечке са неких Канала ,кад га исмејавају..
Како ти мош да слушаш и гледаш тог Гада?
Морамо сви да чујемо шта ће Председник да поручи. Јер он је глас разума данас!

seronja koji je pretio srbiji da ce je svaba okupirati, ako ne da litijum

djuko, robijica ti ne gine, seronjo, sada svi znaju da si lagao i da NECES KOPATI, mito ces morati da vratis, inace...hehehe
nema ni EKSPA kaze aca siptar, sta cete sad, odakle cete da kradete?

nemate ni za plate ni penzije, opozicija kriva jel da? nadstresnico, nadstresnico, .... jaoj sta vam sleduje kada bi samo znali

seronja koji je pretio srbiji da ce je svaba okupirati, ako ne da litijum

djuko, robijica ti ne gine, seronjo, sada svi znaju da si lagao i da NECES KOPATI, mito ces morati da vratis, inace...hehehe
nema ni EKSPA kaze aca siptar, sta cete sad, odakle cete da kradete?

nemate ni za plate ni penzije, opozicija kriva jel da? nadstresnico, nadstresnico, .... jaoj sta vam sleduje kada bi samo znali
Bankrotirali drzavu idioti, isplacuju penzije pomocu pozajmice od Mozzart kladionice.

Ma lazu nakrali se mnogo.
pa ajde navedi jos jednu zemlju kao srbiju koja ukrajini daje 50 miliona za penzije, ajde, koja je logika. zasto, kako, po kom osnovu?

srpski tajkun koji prodaje oruzje je mislio da mu je to bonus zarada, ali je nafo rekao da nece moci, nego ima da se odrekne bonusa, a ako nece sve ide u m3dije... i tako je i bilo, sve smo saznali upravo jer je rekao NE DAM, MOJE, na kraju je morala srbija da plati, ali gle ponizenja, penzije ykrama - JER SU SRBI IDIOTI ALJEK IH KRADE SA LIFERANTIMA MUNICIJE UKRAJINI PREKO NATOA

Od tog tajkunskog bonusa pitajte aljeka koliko su tamara i olena polozile u vatiokanskoj banci miliona, pa posle opozicija ne da penzije srbioma, ako neka vas hebe jos

Tamara Vučić i Olena Zelenski sa papom u Vatikanu ...

hebo papu, vatikansku banku su posetile, pa od kada je tamara zaduzena za religiozna pitanja u srbiji,ma da li ste vi poludeli? ODNELE SU PARE U VATIKANSKU BANKU, KAKAV PAPA LUDACI? neverovatno koje ste vooline, a mislite da je samo jedan aleksadar voolin

Poslednja izmena:

Tamara Vučić i Olena Zelenski sa papom u Vatikanu ...

hebo papu, vatikansku banku su posetile, pa od kada je tamara zaduzena za religiozna pitanja u srbiji,m ste vi poludeli, ODNELE SU PARE U VATIKANSKU BANKU, KAKAV PAPA LUDACI? neverovatno koje ste vooline, a mislite da je samo jedan aleksadar voolin
...Sto si se nabio u tu Ameriku, dodji da nas spasavas lako je samo kritikovati iz udobne fotelje.

Back