Skupštinska kavana br.18 - Kod Ljubiše :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
32720277_400688690399828_2645932375275470848_n.jpg

- - - - - - - - - -

Ала сам ја фини у последње враме. :hvala: :whistling:

32720277_400688690399828_2645932375275470848_n.jpg

- - - - - - - - - -

Ала сам ја фини у последње враме. :hvala: :whistling:

E ovo me podseti da završim onu priču od sinoć

znate ono što sam išao na sajtove al ne ljubitelja Boška nego Duška...

inače da vam kažem, one pizdarije od video montaža radio jedan lik pa se to delilo na manje klipove
i godinama uvaljivalo glupoj i tupoj masi koja sa predubedjenjem ode na sajtove sa tematikom
a oni ih zajebavaju tamo nekim nakazama.... plus da pojačaju efekat izvale tekstualnu izmišljenu priču
pa nastanu urbane legende...

medjutim, ima i ovih što se ne zezaju, još se istripovali žešće...

jel oćete da vam ispričam šta se desilo posle piljenja u simetrične slike raznih boja?

Poslednja izmena:
Dakle nit ieban nit lud legnem ja u krevet, da malo odmorim od totalno debilnog sajta sa najobičnijim simetričnim geometrijskim slikama
lepo ruke pod glavu i razmišljam, ono ne mogu na Krstu terali ovi od jednostavnije forme života neki inat pa šta ću, čekam da prodje ban.

I sad razumeš ti mene, umesto da ja na plafonu vidim EVRE ko svaka jednostavna forma života, ja ugledam lice neke nakaze???
Čekaj bre... ludače... šta je ovo?
Prozor otvoren, negde oko dva POPODNE, znači dan... gledam kako ulazi svetlost možda neka refleksija...

mjok lice jasno kao da me uplaši pa pilji u mene...

dobro... znači to je fora... one simetrije deluju podsvesno i u zamoru prave ove fore...
sećate se ono kad satima do iznemoglosti pičite neku sigricu pa odlažete i toalet i ručak i večeru
pa vam se od premora pričinjava da je proletelo nešto levo ili desno...

gledam ja... i dalje bulji u mene, a ružan ko lopov

pih, šteta što mi Tetka nije ovde... sad bi ona pregledala te crteže pa me izdevetala ko prošli put kad sam našao neku matematiku
doduše fatalnu...

ma nije refleksija, uštinem se ja, ma jok ne spavam... usred belog dana...
ma kad do sad nisam poludeo posle Slobe, Hiperinflacije, Djindjića, Tranzicije... neću ni sad...
nisam ti ja iz te priče... nemam lud da sam papir...

Na Krstu ne mogu - banovali me ovi što na plafonu vide evre, na posao ne idem opet ispuš,
provajder kuka da će propasti ako mu ne platim ratu odakle majstore plus najjeftiniji mogući da me i časte al jok,
fukara polupismena se bogati pljačkom i jajarenjem
a ova nakaza sa plafona pilji u mene posle onih simetričnih slika?

E dobro zemljače, da porzgovaramo mi malo kad si mi se nacrto:
"JEL PICHKO, ŠTA OĆEŠ? JEL IMAM NEKI UGOVOR SA TOBOM KO ONAJ NESREĆNI VUČIĆ?
ŠTA IZIGRAVAŠ TI KOJ KURATZ? GLEDAM ŠTA RADIŠ PO FiLMOVIMA i PO INTERNETU...
SAMO ARLAUČEŠ KO DA TI GA U DUPE NABIJAJU... I ŠTA KOJ KRASNI HISTERIŠEŠ?
NE UMEŠ NORMALNO DA SE PONAŠAŠ IEBALI TE ONI TVOJI AMERIČKI BANKARI I UJEDINJENE NACIJE
I ONA BABA SA MESOM U FRIŽIDERU... ŠTO NJIH NE UZiMAŠ? NEĆE BAKSUZE NIKO? NI TI NI BOŠKO?
AU AL STE SE DOGOVORILI - KO AMERIKA I RUSIJA PO SIRIJI... MI KAO GADJAMO VI KAO OBARATE...
PICHKO JEDNA NE UMEŠ DA POMOGNEŠ NIKOM NIŠTA A DA TO BUDE IZ SRCA A NE IZ REVANŠIZMA
ŠTA MENJAŠ GRIMASU? ŠTA SI SE SAD UMUSIO? PUN MI TE KURATZ JEL ZNAŠ I ONOG TVOJ PAJTOSA
ŠTO NIŠTA NE REŠAVA "

ma svašta sam ja njemu rekao... od one odvratne grimase nastade neka tužna pa neka blagonaklona...
ma da ti iebem sve po spisku, otvorim ja drugi prozor da ne bude igra senki...
nisam siguran...
al niko nije uznemiravao posle, imao evo nekoliko noći sve normalne snove...
samo treba da podvikneš...
i šta oće?
ništa mi nije pomogo niti sam mu tražio pomoć
pomagali mi neki drugi, i ja to treba da vratim polako...

Poslednja izmena:
Da im michka paterina svima redom i za ovo do sad što sam radio bez ugovora jer država dozvoljava pa da mi jave posle kako imam rupe u stažu,
i posebno ovih godinu dana ravno (od prošlog maja) što me drugi pomažu a da to nije ni Predsednik, ni Premijer, ni Ministar za rad, ni NSZ,
ni Boško ni Duško

NIKO NEĆE ODGOVORNOST???
PA GDE TO iMA?

- - - - - - - - - -

E Proćko aj ne kakiši s seranje o politikama nego dođi ugrad častim kafu. Da vidiš što je lepo, zelenilo, fontana puno vode, lepa bašta.

jes video jarane OBRT SITUACIJE?
SAM DJAVO SE UPLAŠIO ŠTA SE DEŠAVA U SERBIJI NEBESKOJ
Odmah pobego... kad sam mu ja sročio... šta on misli da sam ja siso vesla?
možda i jesam al čamac proguto baš nisam :ljutko:

Poslednja izmena:
E dobro zemljače, da porzgovaramo mi malo kad si mi se nacrto:
"JEL PICHKO, ŠTA OĆEŠ? JEL IMAM NEKI UGOVOR SA TOBOM KO ONAJ NESREĆNI VUČIĆ?
ŠTA IZIGRAVAŠ TI KOJ KURATZ? GLEDAM ŠTA RADIŠ PO FiLMOVIMA i PO INTERNETU...
SAMO ARLAUČEŠ KO DA TI GA U DUPE NABIJAJU... I ŠTA KOJ KRASNI HISTERIŠEŠ?
NE UMEŠ NORMALNO DA SE PONAŠAŠ IEBALI TE ONI TVOJI AMERIČKI BANKARI I UJEDINJENE NACIJE
I ONA BABA SA MESOM U FRIŽIDERU... ŠTO NJIH NE UZiMAŠ? NEĆE BAKSUZE NIKO? NI TI NI BOŠKO?
AU AL STE SE DOGOVORILI - KO AMERIKA I RUSIJA PO SIRIJI... MI KAO GADJAMO VI KAO OBARATE...
PICHKO JEDNA NE UMEŠ DA POMOGNEŠ NIKOM NIŠTA A DA TO BUDE IZ SRCA A NE IZ REVANŠIZMA
ŠTA MENJAŠ GRIMASU? ŠTA SI SE SAD UMUSIO? PUN MI TE KURATZ JEL ZNAŠ I ONOG TVOJ PAJTOSA
ŠTO NIŠTA NE REŠAVA "
Вече...
А види сад ову причу....
Синоћ, кад сам баталио форум после оног лајања на сећамо-се-кога, пустим тон на те-ве-у, и на једном од канала- на средини екрана уз десну линију- бела тачка.
Стоји, око12-15 милиметара у пречнику; као шпијунка, гледа у мене.
Несклон параноји- устанем да видим о чему се ради; не види се ништа сем белине, тачка се не помера: ставим палац на тачку, и- после неколико секунди- таћка нестаје, а појави се лого ТВ куће чији је канал, горе, десно...:roll:
И немојте да ми верујете.

Синоћ, кад сам баталио форум после оног лајања на сећамо-се-кога, пустим тон на те-ве-у, и на једном од канала- на средини екрана уз десну линију- бела тачка. Стоји, око12-15 милиметара у пречнику; као шпијунка, гледа у мене. Несклон параноји- устанем да видим о чему се ради; не види се ништа сем белине, тачка се не помера: ставим палац на тачку, и- после неколико секунди- таћка нестаје, а појави се лого ТВ куће чији је канал, горе, десно...:roll:

Ротшилде шта радиш то с народом ђава с тобом клисе играо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back