- Poruka
- 316.705
iskren da budem, više volim obične lignje nego one punjene
klot lignje su super... a volim i hobotnicu...
interesantno jedino sa tunjevinom sam u zavadi
lignje u serpici su popularne

- - - - - - - - - -
Dobar dan svima..

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
iskren da budem, više volim obične lignje nego one punjene
klot lignje su super... a volim i hobotnicu...
interesantno jedino sa tunjevinom sam u zavadi
Oooo zemunci jel' ste turci?
Ooooooleoleo, grmi hram! Ooooooleoleo za Partizan!
Nane..jel si dobro...![]()
Odrađeno, Iliću. Odrađeno.
- - - - - - - - - -
Jesam.![]()
ovo je namontirano, na vagi uvek psie koliko kg ima covek a ne u recima..
![]()
- - - - - - - - - -
Ала сам ја фини у последње враме.![]()
![]()
E Proćko aj ne kakiši s seranje o politikama nego dođi ugrad častim kafu. Da vidiš što je lepo, zelenilo, fontana puno vode, lepa bašta.
Вече...E dobro zemljače, da porzgovaramo mi malo kad si mi se nacrto:
"JEL PICHKO, ŠTA OĆEŠ? JEL IMAM NEKI UGOVOR SA TOBOM KO ONAJ NESREĆNI VUČIĆ?
ŠTA IZIGRAVAŠ TI KOJ KURATZ? GLEDAM ŠTA RADIŠ PO FiLMOVIMA i PO INTERNETU...
SAMO ARLAUČEŠ KO DA TI GA U DUPE NABIJAJU... I ŠTA KOJ KRASNI HISTERIŠEŠ?
NE UMEŠ NORMALNO DA SE PONAŠAŠ IEBALI TE ONI TVOJI AMERIČKI BANKARI I UJEDINJENE NACIJE
I ONA BABA SA MESOM U FRIŽIDERU... ŠTO NJIH NE UZiMAŠ? NEĆE BAKSUZE NIKO? NI TI NI BOŠKO?
AU AL STE SE DOGOVORILI - KO AMERIKA I RUSIJA PO SIRIJI... MI KAO GADJAMO VI KAO OBARATE...
PICHKO JEDNA NE UMEŠ DA POMOGNEŠ NIKOM NIŠTA A DA TO BUDE IZ SRCA A NE IZ REVANŠIZMA
ŠTA MENJAŠ GRIMASU? ŠTA SI SE SAD UMUSIO? PUN MI TE KURATZ JEL ZNAŠ I ONOG TVOJ PAJTOSA
ŠTO NIŠTA NE REŠAVA "
Синоћ, кад сам баталио форум после оног лајања на сећамо-се-кога, пустим тон на те-ве-у, и на једном од канала- на средини екрана уз десну линију- бела тачка. Стоји, око12-15 милиметара у пречнику; као шпијунка, гледа у мене. Несклон параноји- устанем да видим о чему се ради; не види се ништа сем белине, тачка се не помера: ставим палац на тачку, и- после неколико секунди- таћка нестаје, а појави се лого ТВ куће чији је канал, горе, десно...![]()
Ура!najbolja drzava
Pogledajte prilog 491715
- - - - - - - - - -
ujedinjenje vojvodine i republike srpske
Ђес', ба, краљичин нокширџијо, шта има?Ротшилде шта радиш то с народом ђава с тобом клисе играо.
Јеванђеље, По Слоби...