naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Sto stalno pominjes taj novac, Terasko, gresnice.![]()
pa ja it ovim govorim da mi je novac nebitan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto stalno pominjes taj novac, Terasko, gresnice.![]()
то сам одавно чуо. За јеховине сведоке, дал је истина не знам.

ali ja nemam volje odakle mi volja?

Pomisli na sve te parfeme, poklone, splavove, ivente i hepeninge u Magacinu, S. Braunu, Plastiku.![]()
ali ja nemam volje odakle mi volja?

Evo, ja pomislim ,a Peter već daje ansver![]()

ali ja nisam takav drugar, ja se setim toga i sad dosta izlazim da ne bih razmisljao i vidjam se sa drugarima stalno da ne budem sam, ali dzaba, ne vredi to...
sve to radim drugarice mooja, dajem sansu ali se plasim kad vidim da ovaj lik koji je tako super i objektivno tako savrsen, a nije dovoljno dobar sta cu ondaa, kad ce prestati da budee taakonaravno da imas...uz jaku volju svi ovi problemi cinice se tako banalnim i beznacajnim za samo par meseci...
daj sansu ovom novom tipu, izlazi sa drugarcicima i drugarcicama, vodi mifi u setnju itd...![]()
Lepo ti kaze drugaricica aurora, imas mifi, drugarcice, a sa ovim novim izadji opet negde.
Jel to neka sekta?![]()

i kad izadjem sa ovim stalno mislim na njega i kako on radi nekee stvari i uporedjujem ih

то сам одавно чуо. За јеховине сведоке, дал је истина не знам.
sve to radim drugarice mooja, dajem sansu ali se plasim kad vidim da ovaj lik koji je tako super i objektivno tako savrsen, a nije dovoljno dobar sta cu ondaa, kad ce prestati da budee taako
ne too drugar, ne bas to, ali si blizuNevaljalko.![]()
![]()
ovo je bio rijaliti na TLC kanalu , ali vidiš, nisam znala da je po principu neke sekte.
moguće.![]()
polako...ne moras odmah da uleces u neku ozbiljnu vezu, daj sebi vremena...izlazite, druzite se, i posle nekog izvesnog vremena ces videti da li odgovarate jedno drugom...tako se to radi drugar, samo polako i pametno...
ne too drugar, ne bas to, ali si blizu
Nego drugari, gde nam je Sun Fun? Nema ga 100 godina.

znaam drugarice, ja nemam nameru da ulazim uozbiljnu vezu, ali se smorim kad smo zajedno a ja se slosim