Avan-turista ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(znas ti za sta)

Hajde, iz inata da glasamo, da pobedi naš čovek! Evo vesti, još svega dva dana traje glasanje: 
Sviđaju mi se još dva, ali sam glasao samo za brata Srbina.![]()
Svi ostali su od trećeg mesta, pa dalje. 

zamolicu vas da neke prepiske prebacite na pp i smanjite tenzije![]()
Зашто су нестале моје две поруке? Колатерална штета?

smisljam igru za danas. a posto sam fenomenalno maksimalno raspolozena neka to bude love game 
misterija
bar dansmisljam igru za danas. a posto sam fenomenalno maksimalno raspolozena neka to bude love game
dakle IGRAMO SE BEZ LJUTNJE I BEZ VULGARNOSTI - najlepsi ljubavni par na politici su...

misterija
bar dansmisljam igru za danas. a posto sam fenomenalno maksimalno raspolozena neka to bude love game
dakle IGRAMO SE BEZ LJUTNJE I BEZ VULGARNOSTI - najlepsi ljubavni par na politici su...

misterija
hajde sada da se igramo 
misterija
Јомини и ками.cico, objasnim ti posle na pphajde sada da se igramo
![]()
Јомини и ками.