скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj ne grokći od ranog jutra, i meni obrisali dve tema-anekte, duša boli

1. DJE ima više Bosanaca u Zagrebu ili u Beogradu sa pitanjem za šta se oni bore ako im je nacionalnost različita al ponašanje isto?

2. Ko će sledeći da capne od teorije tržišta: Soroš I, Elizabeta II, Rotshild III

znači obrisano odmah

Pa mi juče maknu temu a ja tamo napisao da sam greškom postavio ovde, nisu hteli da prebace gde sam ih zamolio
Vidiš kolika je to patnja und muka u njihovim dušama. Bilo pitanje šta se čuva u posebnoj biblioteci Vatikana
a od odgovora bilo ponudjeno: sve o demonima, sve o vanzemaljcima, sve o parama a možda slike golih muškaraca?
Verovatno je četvrto, jer crkva krije svoje poganosti
plus nemaju Certifikat za Generalno Zastupanje Svevišnjeg

imaju samo neke dokaze za svoja pisanja, svaki dan nadju nov dokaz, tj kažu da su našli pa ti veruj ali Certifikat nemaju
To ti dodje kao da ne plaćaš struju pa dodju da ti seku a ti njima ponudiš za dokaz o uplati listiće od kladže
a onda oni tebi kažu ma koga ti zajebavaš u zdrav mozak, a ti njemu odgovoriš a kako smeš da slaviš Slavu a preko veze si dobio posao plus potkazuješ kolege i šta ko radi ko žena neka
tada bi nastao lom u verniku, al do toga ne dolazi jer to i nisu vernici nego potrošačko društvo: kupe šta treba (sveća, žito) i misle da su fensi

Poslednja izmena:
Nego Kami, ko će sledeći da capne od teorije modernog poslovanja?

Soroš I
Elizabeta II
Rotshild III

Znaš, oni tako uče studente sa seoskim kompleskom niže vrednosti spremne da plate fakultet samo da bi okolini dokazali sujetu, kako se jel vršlja posao.
Medjutim ni u jednoj kjizi nema da za biznis treba podmićivanje ali i ubistvo.
Posle toga biznis kreće nezaustavljivo.

U slučaju da se neko malo bolje snadje u Srbiji i krene mu posao, biće uklonjen.
Ili će mu naći kriminalni dosije koji ugrožava svetske kriminalce, ili će mu slati inspekciju od jutra do sutra, ili će mu pisati izmišljene kazne
ili će mu ako već država ne ume da zaštiti interese svetskih bankara ili još gore ako država neće, e onda sami da preduzmu mere: traže hitno nazad masan kredit pa si puko, otkazivanje isporuke pa pucaš, ubistvo pa si tek onda stvarno puko.

To ti je ta "zapadska" ekonomika, duplo golo - ništa više
Znaš, zato te njihove bankarske ekspoziture po Srbii i kreditiraju ALI JEDINO AKO im ODNESEŠ BIZNIS PLAN
Pa ga oni detaljno prouče i odrede koliko može da se zaradi.
Odbiju te u svakom slučaju sem ako ne plasiraš njihovu prehrambeno-industrijsko-hemijsku robu, što mu dodje da plaćaš poziciju šefa prodavnice kroz bankarski kredit.
A to da pokreneš svoju farmu jaja - to zaboravi.
Oni su formirali onu fabriku u Ukrajini spremnu da u svakom trenutku bilo gde u svetu obori maloprodajnu cenu i uništi lokalnog proizvodjača.
Sve što vredi za početak oni uveliko nude sa smanjenom cenom.
A ako si odneo novu ideju samo ćete odbiti a BIZNIS PLAN prevesti tati i dati njemu do reči.

Poslednja izmena:
u svakom slučaju svaki uspešan biznis po zapadskom modelu na koji svršavaš unapred čim se pomene reč BIZMIS
- ipak u pozadini ima bar jedno UBISTVO
i more mućki zahvaljujući pravilno izabranim kadrovima za opštinu - male ljige koje lupaju pečat za male pare...

- - - - - - - - - -

Ne daju braća cigani pobedu. Neće ni Barca dati.

na koga si se kladio?

Čekaj pišem prascu Kamiju da mi ne grokće o liberale capitale...

Vidiš, ako si pažljivo pročitao šta sam napisao a praviš se da ti nije jasno evo da ti objasnim bolje:

POGLAVLJA 23 i 24 und TODORICH
Sve vreme će ti u medijima pisati o ustašama i četicima.
Sa druge strane četnici iz Srbije pomogle ustašu Todoriča da pokupuje sve živo i mrtvo.

E sad problem nastaje što Todorič MORA DA VRATI MASAN KREDIT sveckim bizmismenima.
Ako ga ne vrati - imovina ide na doboš pa šatro kupuje spasilac sa parama a zapravo bankari uzimaju formirano tržište.
A Todoriču nogu u dupe

Ako Todorič sa prijateljima četnicima iz Srbije VRATI MASAN KREDIT
E onda će otežavati isporuku snickersa, nestlea, thomy-a, vanisha, woody vRišle, Coca Cola.... rafovi prazni pada promet...

Ako Todorič i Četnici iz Srbije naprave svoje proizvode, kopije...
Ode glava

AJMO BIZMIS KAMI AJMO

- - - - - - - - - -

To je sa tzv. "privatnim sektorom"
a za državni sektor postoji trio MMF-UN-NATO, pa probaj da ne uradiš domaći a uzeo si pare od MMF-a
Tek tad kreće masovno ubijanje....

Pa nećeš ti da kočiš bankare koji finansiraju svaki rat i svaku stranu....

Poslednja izmena:
to znaju i ovi što se bave "politikom" državnom ili seljačkom nebitno
zato ili oće u političare ili u opštinu da opslužuju fotokopir mašinu u arhivi...
da im država da pare al da se slučajno ne mešaju sa sveckim bankarskim kreditima

makar pandurska uniforma... samo da nemaju posla sa bankarima
jer znaju da ako dodje poslednja faza - FIKE ODE GLAVA I TO GORNJA

Ne, beli čovek je izumeo način da stvori nove pare.

Dok su niže rase kao što su Sovjeti samo krali već postojeće.

Sovjeti su imali sijalice, bojlere i frižidere koji traju 20 godina
Da su se Sovjeti pitali - ostali bi na cigla mobilnim telefonima
Em bi sačuvali prirodu em bi imali ispravnije telefone
Sa tom logikom bi mogli da dodjemo do maksimalnih 48 milijardi ljudi na planeti bez ugrožavanja životinjske vrste.

Sa Kamijevim priučenim znanjem znamo da je štetno da imaš bojler, telefon, televizor, kompjuter duže od 24 meseca
Da to treba novi sa sijalicom više ili opcijom... "staro odlazi na djubrište"... zagadjuje se planeta, ajd da okrivimo kese
fale resursi a naroda mnogo i svi naseli na reklamu o sijalici više a ima i ona opcija
Ovde mora da spušta na jednu milijardu inače odoše resursi

Poslednja izmena:
A znate šta?
Pamtim samo komunistički frižider, bojler i EI NIŠ televizor...
Dugo su bili u komunističkoj kući odrastao uz njih...

Ovo sad... samo ulazi i izlazi iz kuće ko da smo železnička stanica
Više ni ne vodim evidenciju...

Nije to to...
Braon frižider, sivi bojler i TV koji prvo da ton pa sliku i time čuješ bitnu vest... šta će mi mazalica za oči...
e to se pamti... a ovo danas ne mogu se setim ni šta je bilo zalepljeno za marku... to lepe na kineskom brodu....

- - - - - - - - - -

Ja sam za CIGLA MOBILNI koji služi za telefoniranje i poruku a ostalo veme posvetiš sebi
Kami je za lepotu života pa posle poruke ili razgovora ne gledaš gde si nego pomeraš ekran prstom levo desno
to je jako bitna opcija, do prve prašine... plus ne sme u baru da ti ispadne....

Valja lupetati dodje se i do nečeg pametnog...

Ako se sćeate stari televozori kako im vreme ide, kasne sa davanjem slike ali ton čujemo.
To znači da ako smo žurili na Dnevnik2 da čujemo neku vest onda nam ton pomaže da čujemo
ali ako smo trčali da vidimo vest e jbg...

LIBERALE CAPITALE televizori nude obrnuto - prvo sevne slika a dok se ne vaspostavi nema tona
Slika je jako bitna, kompozicija boja, odelo voditelja, sve je bitno samo ZA ŠTA?
E kada saznate odgovor znaćete zašto je prvo bitno da se pojavi slika a tek onda ton.

ZATO ŠTO RADE SVE NAOPAKO ETO ZAŠTO.... samo štetu da naprave... da njima bude lepo...

a od besa i ludila više ne znaju šta će...

- - - - - - - - - -

Draga Džeg Tarana,

Sovjeti su krali ideje ali su to radili i ovi drugi, pa i Kinezi...
Medjutim šta ćemo sa činjenicom da beli čovek nije umeo da napravi kopiju MIG-31 iako ga dobio na prevaru sedamdeset i neke prošlog veka?
Sve delove mogu da naprave samo nemaju tehnologiju obrade čelika za onakav motor?
A imau para, mogu da plate šta oćeš.... mogu da plate da ih svi vole i da ih se boje... toliko para imaju...
samo nemaju šta im treba

- - - - - - - - - -

Sovjeti im šalju rashladne sisteme za one rakete...
A imaju para... samo ne umeju da naprave...

Ja evo upravo uživam u životu i kupih sebi nešto što Rotšild i Elizabeta ne smeju da pomisle

prazan burek i jogurt

Koji su to baxuzi Bože dragi...
Plaše se od smrta a žive zatvorski, do wc ne smeju bez oružane pratnje

Iebo ti takav život...
od malih nogu se ne druže sa ljudima
u pubertetu ne jure ženske po kraju nego se iebu medjusobno, Bora Stanković nečista krv
u vojsku ne ide, ceo život bude chkapi, čim oseti tvrdo počne da histeriše i oće da se sujetno sveti
čudno im što neće svi da im titraju jajca, mada ovi što oće nije baš da ih malo...

i tako reč po reč upravo završih ono što čini život lepšim a Rotshildi i Elizabeta ne smeju
prazan burek i jogurat

Poslednja izmena:
Ja sad očekujem Ninu, kad sve pročita a znam da čita, da mi uputi pohvalu u svom stilu "Rasejani uguši kafanu, neće niko da piše"
A šta ima pa da pišu, ja sam rekao sve šta treba
Nema šta da se dodaje

Ali ajde, Nina će da odguši kafanu
Staviće naslov i poster nekog drugorazrednog horor filma i time će pospešiti raspravu
i još ako napiše da subtitle fajl sadrži 20-ak redova prevoda, eto kvaliteta

LITO-VILOVITO-1964-Ljubisa-Samardzic-FILMSKI-PLAKAT_slika_O_29905823.jpg

Seoskim studentima, ljubiteljima kinematografije, od srca preporučujem ex-yu film kako se muvaju ribe
U onim američkim gde helikopter raketira zgradu pa uleće glavni lik dok zdiovi padaju, a on izvlači svoju dragu, ni malter po njojze plus odjavna špica
Braćo studenti to se gleda izmedju desete i petnaeste godine života, a ne sa dvajespet
Mnogo je to slobodnog vremena za te godine a ide kolokvijum

Ja znam da ste se našli u situaciji gde početni snovi pre dolaska nemaju šanse da se ostvare jer je matrica funkcionisanja odavno postavljena
Tako da gledanjem filmova samo odlažete odluku hoćeš da pristaneš nećeš da pristaneš
Snove o ofinger

e da.... Odiseja u Svemiru 2001, a to je nastavak filma "Spuštanje na Mesec" je BULJA OD MASONSKOG FILMA
jedino što vredi u filmu je majmun koji baca kosku od besa jer je najjači na brdu i onaj Štrausov valcer iz igrice ELITE
p.s. u filmu SPUŠTANJE NA MESEC astronauti i osoblje sa zemlje tobož komuniciraju u realnom vremenu,
danas sa savremenijom bežičnom tehnologijom zvuk kasni po minut i po već od orbite...

Poslednja izmena:

a šta imamo od ljubitelja američke muzike koji se pale na isforsirane tekstove u plaćenim medijima šta je popularno
Led Zepelin bio mnogo popularan, iluminatski naziv grupe... a dahtanja i vrištanja stvarno odaju kvalitet...
I tako ti oni slušadu amerikansku muziku a ponašaju se i dalje ko zadnje šatorske ciganšture.... To je ono što znaju...

Ali zato kada im pomeneš Cecu skaču ko da ih zajebala za pare.koje nemaju ali imali ipak dovoljno za do Beograd
Pa ko reko aj da povežemo Cecu i stranu muziku
možda bidnete manje ljubomorni na pridošlicu koja uspela i postala veličina Balkana

šta još nismo obradili od tema...
aaaaa....

e da!
da vam pišem o religiji ili da vas ostavim glupe na miru?

- - - - - - - - - -

ako hoćete da se odlučite koja je religija prava i ispravna, povedite se dušom, srcem ali malo i razumom
nemojte kao kockar dušom i srcem gde razum dodje tek kad pukne tiket
dakle, odete do njihovih bogomolja i zatražite Certifikat o Generalnom Zastupništvu
i tako ćete odrediti koja je religija prava

Ja jesam za to da Generalni Zastupici Svevišnjeg budu oslobodjeni ovozemaljskog poreza
Ali privatne firme treba oporezivati...
U privatnim firmama nisu svi isti, ne napreduju sa činovima kako bi trebalo
i tamo ne mogu svi da prisustvuju sastanku firme
što znači da već medjusobno nisu isti pred Bogom
Onda možete misliti kako na vas gledaju...

To vam je kao i državna i privatna klinika
Prva je po Bogu druga eto mora da plaća porez

Poslednja izmena:
Ja sad očekujem Ninu, kad sve pročita a znam da čita, da mi uputi pohvalu u svom stilu "Rasejani uguši kafanu, neće niko da piše"
A šta ima pa da pišu, ja sam rekao sve šta treba
Nema šta da se dodaje

Ali ajde, Nina će da odguši kafanu
Staviće naslov i poster nekog drugorazrednog horor filma i time će pospešiti raspravu
i još ako napiše da subtitle fajl sadrži 20-ak redova prevoda, eto kvaliteta

:uja: evo meee, stigla sam..:lol:

Uvek citam sta ti pises :heart2:
ali ne mogu da se otrgnem utisku kako li je tek kada pricas uzivo kad ovako rafalno pises 13 postova jedan za drugim na 33 obrtaja...:rotf:

nit pričam na 33 obrtaja nit na 45 nit na 78...

u RL-u sam mutavela, sve je u meni
nemušto i kratko i nemam žvaca da se natežem sa ispraznim postavkama diskusije pa ljudi misle da sam tvrdoglav :rumenko:
zapravo odmah vidim dokle će se dogura sa ispraznom postavkom...
i naučio sam da ljude treba pustiti da tresnu... na šta oni kažu "nije uspelo" :dash:
nikad ne misle o izgubljenom vremenu i propuštenoj šansi samo da su radili kako treba
neki tako ceo život propuste
jedino je problem ako moj standard zavisi od takvih
jebaga...

Poslednja izmena:
Iebote ovi Kami i Protok poljoprivrednici il' rudari, ustaju sa petlovima? Alo, ostavte se petlova i nađite neke koke.

- - - - - - - - - -

Nina :cmok:

cao ...:cmok2:

Valjda ih godine pritisle pa ne mogu da spavaju i ustaju sa petlovima ali ne kukuricu na zornjaka vec se raspisuuuuu ovde..:zkez:
A Rasejani je srce moje danas u elementu...:D Svasta nesto lepo nam napisao

Brate, malo điđi, malo miđi i meni Kina plati. :mrgreen:
Umozak, naravno.

- - - - - - - - - -

cao ...:cmok2:

Valjda ih godine pritisle pa ne mogu da spavaju i ustaju sa petlovima ali ne kukuricu na zornjaka vec se raspisuuuuu ovde..:zkez:
A Rasejani je srce moje danas u elementu...:D Svasta nesto lepo nam napisao

Kuku, da im nije prostata problem? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back