скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ејбга., марси би да се жртвује к'о ономад веља:lol:

барвече

e , nije bas tako , Ja se distancirooo

a i da pomognem mladom , naj pamentijiem, i ostalim naj...

i jos pride komu, upsss kapitaljistu.

E izdjuskah ja u disko , uz uziku iz Jugoslavije i bogumi , mnogo je bilo iz one SFRJ i lepo smo se druzili.

zemske su , neke i dosle brez svojih supruga , samo da se one VESELE.

a sad razumem , sto on ne voli DAN ZENA, ona bi isla brez njega.

AUUUUUUU

Данас је један мој церебрални колега, Сик, имао следеће запажање које ће ти можда бити симпатично.

"И марксизам и астрологија," каже он, "греше стављајући човека, заправо Човека са великим словом у центар универзума. Због тога су и марксисти и астролози непријатељски настројени према природним наукама и чезну да их дискредитују. Астрологија је данас искључиво забава необразованих. Када ће и псеудонаука Маркса и Лењина, једнако шарлатанска разбибрига, завршити на истом месту?"

али ''шарлатанска разбибрига''! какав хит! :mrgreen:

твој колега вероватно не зна да су се ови наши у својим опскурним биографијама хвалили да су те високе ''науке'' завршавали на робији :lol: тако да су за њих астролози још и пристојани и озбиљни људи.

тако је. на робији се уче корисни занати. наука у школама. само су код нас робијашнице биле марксистичке катедре. како је започело, тако се и завршило.

otkud to? zar nije drug rahmetli Aljo usavrsavao Muhamedovu nauku?

али ''шарлатанска разбибрига''! какав хит! :mrgreen:

твој колега вероватно не зна да су се ови наши у својим опскурним биографијама хвалили да су те високе ''науке'' завршавали на робији :lol: тако да су за њих астролози још и пристојани и озбиљни људи.

Хвала, то је мој екс темпоре превод.

Не зна за великог Тита и његове робијашке науке, вероватно - макар ми никад није насмешено пришао и ускликнуо "Тито. Тито!" као у омиљеним југославенским баснама - али ми је причао да у његовом делу Индије има марксистичких терориста, "наксалита", који убијају, пале и пљачкају и то представљају као научно поткован процес и човекољубље у акцији. Звучи познато. Мени је била симпатична паралела са астрологијом и људима подложним тој врсти магичног размишљања.

rasprostranjeno je ime Tito u Indiji,to je bio talas davanja imena nakon Titove posete drugu Nehruu,dobro nije bas drug al je bio nesvrstan
al svejedno,zaratise posle Nehru i Maovi sledbenici i izvukose deblji kraj ovi prvi...
nije to bio dugotrajan sukob kako je zapad prizeljkivao,al ybg...
sve u svemu,drug Koba ne odradi tu invaziju na Jugoslaviju i sve je ostalo ovako kako je

Da ,da i to indijski , a nema gore kletve od ciganjske .

Prince-Charles-as-an-Old-Woman--123284.jpg

:eek:

e lepote pirgavske, pije Indijski caj , a zbog tih mirisnih cajeva , slali ekspedicije za INDIJU i lepo kupovali od domodoraca.

placali ih sa nista , ponekada i duplo nista i sta vise ih i ostavljali i da zive i jos i da rintace za njih.

uhhhh, koju blagodet su nacinili , onim divljacima po INDIJI a bogumi i po svetu.

neg , nes Rusi , kecaju , al ne znam sto ih.....kecaju.

a tak su ruzne pirgavke...:think:

e lepote pirgavske, pije Indijski caj , a zbog tih mirisnih cajeva , slali ekspedicije za INDIJU i lepo kupovali od domodoraca.

placali ih sa nista , ponekada i duplo nista i sta vise ih i ostavljali i da zive i jos i da rintace za njih.

uhhhh, koju blagodet su nacinili , onim divljacima po INDIJI a bogumi i po svetu.
Još je posle toga beli čovek ubio 30'000'000 rusa.

Zato treba da se učlaniš u partiju novih crnih pantera.

Ништа слађе него кад се крезави народ забрине и дадне бит огорчен због светских дешавања.

"Чомбе једе бомбе!" јелиде, другови? :D

sta zna gedza o sveCkoj politici
Santic je dao dobru smernicu - tegli i vuci i u jarmu skapaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back