скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па то је targetted marketing, детектовали су да га често спомињеш па мисле да си заинтересован :D

Или укључи блокер, или промени начин сурфовања, или почни да примењујеш правила које важе за лорда Волдеморта, Саурона и ине хроме дабе и непоменике - немој да му помињеш име.

Или ћеш га призвати.

Znači nikad više da ne napišem "Marsovac"?

па они нису нормални. у животу нисам посетио назадњачке странице, нити отврам њихове рекламе, не читам Информер. где мене нађоше.

ето Марси у свакој другој реченици помиње анални отвор, шта онда њему искаче?!

Знаш ти добро шта.

Само он се евидентно не жали :D

па они нису нормални. у животу нисам посетио назадњачке странице, нити отврам њихове рекламе, не читам Информер. где мене нађоше.

ето Марси у свакој другој реченици помиње анални отвор, шта онда њему искаче?!

asocijacija na vas. :per:

- - - - - - - - - -

Znači nikad više da ne napišem "Marsovac"?

SAMO VAS GLEDIM, .... vam vasu kapitaljisticku.:per:

a da zaboravih da Ti i nisi...ima prilike jest , svezu ribu Jadransku.

i da si odlucio da neces bit rob i da si sada svoj vlastela - mislim onoliko koliko ti dozvoljava tvoja pametnija a i bogumi i lepsa polovina.

a sta da se cini za sve one koji su uz pomoc tvojiha , ostali bez posla.

a nemaju struku , koju ti imas.

Sto cemo sa njima.

Jeo sam je češće nego ti, budi siguran. :lol:

Ko je ostao bez posla zbog mojih? Nisu moji imali mogućnost da utiču na bilo čiji posao. Jasi li poludeo sasvim?

Тај твој филм је њесра, много је забавније кад се другови овде обруше на саговорнике јер нису довољно волели, ценили и поштовали Драгог Вођу - Титу, Чобета, и сл.

"Зато вам је," веле, "сфе тако, зато што нисте довољно волели Драгога Вођу, ето вам саде, издајници и љиберасти!"

ТО је комедија.

e vako Marsovac ...hebe kapitaljiste i zaradjuje lovu.
pored primljene love , joooos

Thank you for your response to my message sent to you on February 15, 2017.

I am sorry to learn that you are disappointed and dissatisfied with our answer to your previous letter. I have carefully reviewed your file and we regret that you felt your complaint had not been completely dealt with to your satisfaction.

We appreciate that you sent additional information clarifying the events that you encountered on this .........

pa ...dalje kaze:

I have asked our finance department to issue one more check for CAD417.00 (equivalent to EUR300). Please allow 4 to 6 weeks for the check to arrive at the address you provided us in Toronto,

e mi sa ove bare , naplacujemo ovima sa one strane bare...

to je nasa borba dala , da za boga imate MARSOVCA

Bese tako neka pesma se nekada orila zemljom balkana.:whistling:

Jeo sam je češće nego ti, budi siguran. :lol:

Ko je ostao bez posla zbog mojih? Nisu moji imali mogućnost da utiču na bilo čiji posao. Jasi li poludeo sasvim?

MA SVE MI SE CINI , da i nijesi moga vise jesti morske plodove od Marsovca.

nikako , elem , marsovac je , jelte ka partizan kampovao i dolazili u isti kamp , godinama drustvo iz beloga sveta, pa , pored ostaloga , ribara dva , su , mnogo volela da se druze sa marsovcem ,
i s obzirom da sam bio kulak u onom mracnome vremenu , mene i moju i lepsu i pametnu polovinu , su nam davali tj nas terali da nis ne radimo preko leta,3 meseca, uz to su nas i zahebavali sa davanjem para za sve vreme nerada i onda , plus ti tak nekaki regres u visini place...

i oni dva , su me kvarili i svako jutro me i budili i donosili RAZNU RIBU , pocevsi od ZUBATCA , SALPE , BUKVE , CIPALA I BOGUMI I HOBOTNICE.

i bogumi , naterase me oni da , radim, a ja , hteo samo da se izlezavam , ali , hajde , pali rostilj , pravi specijalitete , i pi Djingac, znas to ti je VINO-autohtono i nalazi se na PELJESCU a i dobar je bio i POSIP.

a ti tada , tek si se ispilio iz pelena.

neg da si , probao marsovsku salatu od hobotnica....uhhh ala su se i ovde , kanadjani odusevljavali , pa svez RED SNAPER ILI JASTOG ILI WILD PACIFIC SALMON ILI ......a spremljeo ala marsovac.:mrgreen:

ili odes lepo u kineske restorane i oni , tj Ti biras , koju ce ribu da ti spreme i vade iz bazena ....e naucih to boraveci u KINI.

a da sto se tice gubitka fabrika i svega onoga sto je i davala sirokij masi , i zivot

tvoji i takvi istomisljenici da ce kapitalizam poboljsati i zivotni standars ljudima i samim drustvu....su krivi.:rtfm:

i tacka ili tocka, to je vasa realnost.

e da , ceo Bgd je bio u divnim , finim izgradjenim kucama i divlji komunisti su svima oduzeli.

pa su tako i tebi , eto i oduzeli, i nista , ama bas nista i nisi dobio.

neg , jel si pokrenuo postupak da ti se vrati.

ipak , sto je licno je i licno , zar ne.:)

Za vase saznanje,

Svakodnevno su stizalo svezi MORSKI PLODOVI u onom mom BEOGRADU u onom vremenu:mrgreen:

i vidim da i dan danas je ista procedura:whistling:

vidis , mi smo znali kada stize sveza riba, jer , u kuhinji je radila dalmatinka a bila je majka nasega drugara.

Tako da se i jelo sveze i bilo ukusno, e sad , danas , vam stizu svezi morski proizvodi...sa Jadrana.

malko sutra a moze bit i prekosutra.

Ne znam na koji ti Beograd misliš, ali deo iznad Đerma je bio, onako, poprilično u vilama i negovanim baštama pre dolaska komunističke bande.

Ne, ništa nisam dobio od komunističke bande, ni ja ni iko moj. Tu smo čisti, za razliku od nekih.

Da, dobio sam nadoknadu za oduzeto zemljište i nekretninu, ali ne od komunista.

Naravno, lično je lično. Pogledaj seriju ''Narcos'', u kojoj agentu DEA koji simpatiše levičarsku gerilu u Kolumbiji pukovnik SOF objašnjava zašto komunizam nije dobar na veoma jednostavan način: ''Don't know 'bout you, but me, I like to own shit. Particularly, mind you, shit that's been my family's for generations''.

- - - - - - - - - -

MA SVE MI SE CINI , da i nijesi moga vise jesti morske plodove od Marsovca.

nikako , elem , marsovac je , jelte ka partizan kampovao i dolazili u isti kamp , godinama drustvo iz beloga sveta, pa , pored ostaloga , ribara dva , su , mnogo volela da se druze sa marsovcem ,
i s obzirom da sam bio kulak u onom mracnome vremenu , mene i moju i lepsu i pametnu polovinu , su nam davali tj nas terali da nis ne radimo preko leta,3 meseca, uz to su nas i zahebavali sa davanjem para za sve vreme nerada i onda , plus ti tak nekaki regres u visini place...

i oni dva , su me kvarili i svako jutro me i budili i donosili RAZNU RIBU , pocevsi od ZUBATCA , SALPE , BUKVE , CIPALA I BOGUMI I HOBOTNICE.

i bogumi , naterase me oni da , radim, a ja , hteo samo da se izlezavam , ali , hajde , pali rostilj , pravi specijalitete , i pi Djingac, znas to ti je VINO-autohtono i nalazi se na PELJESCU a i dobar je bio i POSIP.

a ti tada , tek si se ispilio iz pelena.

neg da si , probao marsovsku salatu od hobotnica....uhhh ala su se i ovde , kanadjani odusevljavali , pa svez RED SNAPER ILI JASTOG ILI WILD PACIFIC SALMON ILI ......a spremljeo ala marsovac.:mrgreen:

ili odes lepo u kineske restorane i oni , tj Ti biras , koju ce ribu da ti spreme i vade iz bazena ....e naucih to boraveci u KINI.

a da sto se tice gubitka fabrika i svega onoga sto je i davala sirokij masi , i zivot

tvoji i takvi istomisljenici da ce kapitalizam poboljsati i zivotni standars ljudima i samim drustvu....su krivi.:rtfm:

i tacka ili tocka, to je vasa realnost.

Da se kladimo ti i ja u 10.000,00 evra da u Beogradu postoje restorani u koje sveža morska riba sa Jadrana stiže svaka dva dana?
Inače, nije Djingac nego dingač. Ako si pio dingač i pošip kupljen u prodavnici, nisi pio pravi dingač i pošip.

Ne znam na koji ti Beograd misliš, ali deo iznad Đerma je bio, onako, poprilično u vilama i negovanim baštama pre dolaska komunističke bande.

Ne, ništa nisam dobio od komunističke bande, ni ja ni iko moj. Tu smo čisti, za razliku od nekih.

Da, dobio sam nadoknadu za oduzeto zemljište i nekretninu, ali ne od komunista.

Naravno, lično je lično. Pogledaj seriju ''Narcos'', u kojoj agentu DEA koji simpatiše levičarsku gerilu u Kolumbiji pukovnik SOF objašnjava zašto komunizam nije dobar na veoma jednostavan način: ''Don't know 'bout you, but me, I like to own shit. Particularly, mind you, shit that's been my family's for generations''.

- - - - - - - - - -

Da se kladimo ti i ja u 10.000,00 evra da u Beogradu postoje restorani u koje sveža morska riba sa Jadrana stiže svaka dva dana?
Inače, nije Djingac nego dingač. Ako si pio dingač i pošip kupljen u prodavnici, nisi pio pravi dingač i pošip.

a trebat ce proci i vreme i vreme da se i kod vas prizna nesto , a to je

bilo je u onoj zemlji na balkanu mnogo bolje za siroke mase i da , zasigurno je i bilo i ne zakonitosti i oduzimanja imovine .

nacionalizacijase jezvala , nes u blazem obliku , neg je recimo , to na zapadu bilo.

tak , je ovde , gradjanima italijanske , nemacke i japanske populacije , je i oduzeta imovina i strpani u logore.

pazi majkumu , u logore.

a sobzirom da si i vican u prodaji stanova , tada veoma lako i mozes videti i posleratnu izgradnju , zar ne.

eto , ovde zarad izgradnje dodatne stanice za metro , kuce koje , da su na marketu date , vredele bi milion dolara ali , nacionalizovano i dobili su , smesnu sumu novca od 200 000dolara.

zakljucak , interes sire zajednice je u pitanju , rusi se a vi se sudite......

nesto slicno kao kod vas, lice ostane i bez noge , sudi se i izgubi i mora da plati....a nema od cega.

takav besprizorni kapitalisticki model ste i preuzeli.

licno i samo moje a ko hebe, one druge.

sto se tice , restorana u beogradu , koji i servira svezu ribu , a sto i to ne bi bilo moguce...pa cvetska ste metropola, i dje ce ic bogati novobeogradjani , vec na fensi mesta.

imena vina su data po mestu ...i pih vino , domace i nako pravo i gusto i ma SAMO BOGOVI ZNAJU STA JE VINO.

iznad OREBICA , POSTOJI TI I MANASTIR SA KATOLICKIM MONASIMA koji i uzgajaju sortu vina , samo njima znano i ne, nisu davali , lozu nikome.

i tak , sto li , ali uvijek po poseti istom , fratri su i iznosili PRAVO VINO, UHHHHHH ide mi voda na usta.

dal se mozda secate , mislim , to mogu samo oni koji su 80 tih godina i ranije , kako je bilo u skadarliji i miris pecenih sardela i...piva i setnje.....

a dal znate za onaj nekadasnji restoran zvan Mornar...a od ribica , najbolje je bila u ORACU , riba po imenu jaginjica i prasica.

Mogao bi za promenu nešto o uspesima našeg premijera koji su se nesumnjivo već pročuli širom Evrope i Njemačke posebno ,da malo danemo dušom od tiketa ,Bosanaca iz Kanade i udbaškog noblesa iz solitera . :D

Бојим се само да Вучић не постане такав символ успеха и богиња победе да председник Путин не осети да је време да мачеви пресуде ко је најбољи, као у Хајлендеру.

Јер ко би профитирао ако изгубимо и једног од њих и ако брат на брата удари, неодољива сила на непокретни објекат? Само непријатељи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back