скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
дабоме. господин је онај ко господари собом. својим умом и својим поступцима.

Па то је, ако дозвољаваш, врло, врло висок стандард за било коју друштвену класу или ма какву групу људи; таква гвоздена и узвишена самоконтрола ме подсећа на каквога светитеља, јогина, судију уставног суда Републике Србије или слично.

Ако бих морао на брзину да нацртам кроки господина, рекао бих

а) човек одређених манира, рафинмана и образовања,
б) занимања бољег од физичког рада, малопродаје и сл
в) рођен у породици истих таквих људи.

Није стопостотно, али може да послужи као брз виа негатива тест. Ако дакле, није рођен у... а још је и вулканизер или рецимо шверцер, или је имао оца господина али је набусит и неписмен, итд, добре су шансе да није господин.

Па то је, ако дозвољаваш, врло, врло висок стандард за било коју друштвену класу или ма какву групу људи; таква гвоздена и узвишена самоконтрола ме подсећа на каквога светитеља, јогина, судију уставног суда Републике Србије или слично.

Није стопостотно, али може да послужи као брз виа негатива тест. Ако дакле, није рођен у... а још је и вулканизер или рецимо шверцер, или је имао оца господина али је набусит и неписмен, итд, добре су шансе да није господин.

a šta je sa onima iz Velikog Pitchokvtza koji su otišli na davanje kod takvih?
Ako može gvaš ili tempera...

- - - - - - - - - -

Gadni su ti obojeni. Jedu đubre, oće dukradu, da zajebu, oće i decu da izbodu. Beli potomci superiorne zapadne kulture to ne rade.

- - - - - - - - - -

Da nije švercera bilo onomad kad je trebalo, gospoda bi crkla od gladi.

- - - - - - - - - -

u kafani sve po starom...ljubav cveta sve u šesnaest...:mrgreen:

došo narod iz raznih krajeva da se opušta, plus ne povlače vodu

Ne bih znao za udžerice, u Kajmakčalanskoj su oduvek bile kuće od kamena i cigle.

Niko nikome ne oduzima stanove, već ističe stanarsko pravo korišćenja stanova po povlašćenoj ceni.

- - - - - - - - - -

Dakle, smešna je pomisao na sveže morske plodove i ribu u Beogradu, ali si ti jeo sveže morske proizvode u restoranu Polet, koji je usred Beograda?

e da , ceo Bgd je bio u divnim , finim izgradjenim kucama i divlji komunisti su svima oduzeli.

pa su tako i tebi , eto i oduzeli, i nista , ama bas nista i nisi dobio.

neg , jel si pokrenuo postupak da ti se vrati.

ipak , sto je licno je i licno , zar ne.:)

Za vase saznanje,

Svakodnevno su stizalo svezi MORSKI PLODOVI u onom mom BEOGRADU u onom vremenu:mrgreen:

i vidim da i dan danas je ista procedura:whistling:

vidis , mi smo znali kada stize sveza riba, jer , u kuhinji je radila dalmatinka a bila je majka nasega drugara.

Tako da se i jelo sveze i bilo ukusno, e sad , danas , vam stizu svezi morski proizvodi...sa Jadrana.

malko sutra a moze bit i prekosutra.

Pogubio se Marsi, jer znaš da je more u SFRJ bilo dalkeo bliže nego danas. I putevi su bili širi, kvalitetniji a vozila bolja i brža. :lol:
Marsi, naravno da je sve sveže, na ledu a ne zamrznuto. Krabe su još mrdale po ledu kad su stigle, recimo. :fdlan:

pa sad , ti bejase strasni mali dete i sve si zna i znas i bolje od nas.

u BEOGRAD se stizali kamioni i kamioni sa svezom ribom , i iz SPLITA i Rijeke .

i eto , recimo , sada , stizu vam u BEOGRADU sveza , smrznuta RIBA i kazes krabe, uhhh,

koliko si i pricao o ribljim specijalitetima , JA, OCEKIVAO Jastoga , kad ono krabe.

i sigurno su vas i posluzili sa posebnim kljestima i malim vilicama za ......:klap:

Tito im sagradio sve a Sloba im dao stanove po 100dem i da se skucje za 5 čekova koje je pojela inflacija.
I opet ržu, sikcu i kokodacu.

:think::whistling::hahaha::hahaha:

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Nan Elmoth.

- - - - - - - - - -

a znaš šta je NAJBOLJE?

DJINDJA IH IZYEBO U DUPE PA SAD PREŽIVAJU BEZ FIRMI I JEDU POMIJE I ZAHVALNI MU BULEVAR DODELILI

- - - - - - - - - -

nikad Srbija nije bila bogata, ali nikad nije jela pomije iz sveta[/QUOTE]

nije ranije al sada je moderno jesti sir , koji i mirise i koji je plav i koji je..

stranski

дабоме. господин је онај ко господари собом. својим умом и својим поступцима.

i SVOJIM PARAMA , koje mu robovi zaradjuju i imaju i male plate i jedu ostatke....nako ko kucici.:think:

a i kucici , takvih gospodara , jedu mnogo bolje , neg njegovi robovi.

uhhh , ovo me podseti na doba ranoga procvata kapitalistickoga doba..

ma nije valjda da je tako u SRBIJI.:eek:

прво да се мало упристојимо, јер смо под марксистима постали сличнији зверима него људима. за почетак да се научимо једноставним животним начелима - не чини што је неприлично, не узимај што ти не припада. па онда за пар генерација, можда изнедримо и господу.

- - - - - - - - - -

i SVOJIM PARAMA , koje mu robovi zaradjuju i imaju i male plate i jedu ostatke....nako ko kucici.:think:

a i kucici , takvih gospodara , jedu mnogo bolje , neg njegovi robovi.

uhhh , ovo me podseti na doba ranoga procvata kapitalistickoga doba..

ma nije valjda da je tako u SRBIJI.:eek:

ко о чему, комуњаре о парама.

прво да се мало упристојимо, јер смо под маркистима постали сличнији зверима него људима. за почетак да се научимо једноставним животним начелима - не чини што је неприлично, не узимај што ти не припада. па онда за пар генерација, можда изнедримо и господу.

Да, што да не? Нисмо ми суштински гори од осталих.

За неколико генерација од момента када се отарасимо марксистичких рецидива и иних моралних изопачености и клањања најгорим постојаће и чисто српска господа.

прво да се мало упристојимо, јер смо под марксистима постали сличнији зверима него људима. за почетак да се научимо једноставним животним начелима - не чини што је неприлично, не узимај што ти не припада. па онда за пар генерација, можда изнедримо и господу.

- - - - - - - - - -

ко о чему, комуњаре о парама.

da , to bi bilo po merilima tvojim o gospodarima :)

oni i ne primaju platu , pa shodno tome i ne vole da daju svoje pare , koje im taki ka ti i prave.:hahaha:

a , kapitaljisti , oni uopste ne razmisljaju o parama , njima su u glavi dolari , eurici, franci a o serbskim parama......Ic ne misle:rotf:

- - - - - - - - - -

Dakle , kazes da ste zveri , a pa to je i napredak u monarhistickim pogledima o bivstvovanju coeka.

secam se , da mislim da su historijske relevantne informacije , prikazivale bogate trpeze i kako su monarsi aka vlastele , bacali koske , svojim kucicima ,,,,e zahebo sam se- svojim slugama.:hahaha:

i reci ti meni , sada u ovom dobu , koja i kojoj vrsti zivotinje pripadas.:think:

nako po marksistickoj podeli...koju si tak zdusno nam , danas dao.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Да, што да не? Нисмо ми суштински гори од осталих.

За неколико генерација од момента када се отарасимо марксистичких рецидива и иних моралних изопачености и клањања најгорим постојаће и чисто српска господа.

da , uspeh je da se napreduje kroz shupak pirgavski , e tad ce srbi videti napredak

Кад смо код господе и досадно очекиване мржње према истој код ових мусавих колега, да ли си можда читао В. Аксионова?

Написао је један прилично забаван roman a clef о животу младих писаца у СССР, и поменуо и један стварни догађај - шездесет и треће, када се Хрушчев надобијао шамара од Кенедија око Кубе, одлучио је да мало лечи повређену сујету на тзв унутрашњем непријатељу. Као згодан прокси су послужили млади совјетски уметници, тада радо оптуживани за "формализам" - чемерна матора Лимунка и даље користи тај израз као увреду, рецимо - и обрушио се на њих на неком самиту у Кремљу, у присуству целог политбироа. Шта ви хоћете, дечкићи у џемперићима, какве су то шкработине, какве су то скулптуре као слљескана жаба, каква је то зелена жена на платну, јес ти друже видо некад голу жену, зашто ви мрзите револуцију, одговорите ви старом бошљевику на то, нећемо ми вама дозволити да рушите, ми ћемо вас у прах и пепео... итд, можеш да замислиш. Ови се ни криви ни дужни тресу од страха, Стаљин је још у живом сећању.

Међутим све то је споредно. Кључан је моменат када окупљени апаратчици, рејонски секретари, заостали Стаљинисти и ини совјетски башибозук, понукан ватреном реториком друга Никите Сергејевича, скаче на ноге и цела сала се ори "доле господа! доле господа! ДОЛЕ ГОСПОДА!"

Некако баш препознатљиво, зар не :D

pa sad , ti bejase strasni mali dete i sve si zna i znas i bolje od nas.

u BEOGRAD se stizali kamioni i kamioni sa svezom ribom , i iz SPLITA i Rijeke .

i eto , recimo , sada , stizu vam u BEOGRADU sveza , smrznuta RIBA i kazes krabe, uhhh,

koliko si i pricao o ribljim specijalitetima , JA, OCEKIVAO Jastoga , kad ono krabe.

i sigurno su vas i posluzili sa posebnim kljestima i malim vilicama za ......:klap:

Marsi, gde si pročitao da stiže smrznuta riba? :hahaha:

- - - - - - - - - -

da , uspeh je da se napreduje kroz shupak pirgavski , e tad ce srbi videti napredak

Cenim da je bolje u šupku najuspešnije monarhije u istoriji nego u šupku raznih parlamentaraca kanadskih.

Marsi, gde si pročitao da stiže smrznuta riba? :hahaha:

- - - - - - - - - -

Cenim da je bolje u šupku najuspešnije monarhije u istoriji nego u šupku raznih parlamentaraca kanadskih.

a jel aviJONI sa svezom ribom vam stize iz podrucja Jadrana , ups...nema , nema ni za njih u croaciji , jer i nema vise ribarskih zadruga , unistili ih i da prodate za duplo nista strancima.

i hajde sad , pokazi , kako i na koji nacin vam stize sveza riba i odakle.

kod nas , i imas i svezu ribu , koje su tankovima , JASTOGE ZIVE I STA VISE , PRED TOBOM CE I BIT SKUVAN I MNOGO JE LEP , NAKO CRVEN...

pa , ako volis supkove a ti samo i uzivaj.

i u tim supkovima su i bili pojedinci i imali korist.

no sta je bilo sa onima koji i nisu bili u blizini supka i nisu imali sto i jesti a ni i gde spavat.

e takvima je doslo do preko glave i j*ebali mater vlasdteli i ....

jel tako.

no kad ste vec u dobrim zivotnim i ljudskim i sa postovanjem ka napretku serbije, sto se onda drcite , kako vam i nije dobro.

eto , klika oko supka AVcica , mnogo dobro zivi i ima i jos ce i jos imati a i taj supscic avcic , mnogo je dobro i duboko zasao u supke i pirgavaca i nemaca i jamerikanaca,

Па то је targetted marketing, детектовали су да га често спомињеш па мисле да си заинтересован :D

Или укључи блокер, или промени начин сурфовања, или почни да примењујеш правила које важе за лорда Волдеморта, Саурона и ине хроме дабе и непоменике - немој да му помињеш име.

Или ћеш га призвати.

61281139.jpg

Риф, да ли и теби искачу ове грозне рекламе типа- АV брже, боље, упри, удри. тако нешто. човек не може нигде да се склони а да га наша несрећна садашњост не звекне посред чела.

Ne, ukinuo sam ih. :mrgreen:

Па то је targetted marketing, детектовали су да га често спомињеш па мисле да си заинтересован :D

Или укључи блокер, или промени начин сурфовања, или почни да примењујеш правила које важе за лорда Волдеморта, Саурона и ине хроме дабе и непоменике - немој да му помињеш име.

Или ћеш га призвати.

па они нису нормални. у животу нисам посетио назадњачке странице, нити отврам њихове рекламе, не читам Информер. где мене нађоше.

ето Марси у свакој другој реченици помиње анални отвор, шта онда њему искаче?!

Marsi, ispalio si se, ali hajde da se pravimo kao da nisi. :lol:

a da zaboravih da Ti i nisi...ima prilike jest , svezu ribu Jadransku.

i da si odlucio da neces bit rob i da si sada svoj vlastela - mislim onoliko koliko ti dozvoljava tvoja pametnija a i bogumi i lepsa polovina.

a sta da se cini za sve one koji su uz pomoc tvojiha , ostali bez posla.

a nemaju struku , koju ti imas.

Sto cemo sa njima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back