скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta ti je rifetova sudbina, samo ga gejOvi startuju...:zcepanje:

Još uvek se nadam da nije gej. :sad2:

Nego čekam tebe da dođeš, nešto se nećkaš...

- - - - - - - - - -

Аууу, кад Проки види ово... биће русвај у Кафану! :lol: :mrgreen:

Prokop nije ljubomoran. Samo na one što imadu poso u državnu službu. :ljutko:

- - - - - - - - - -

otkud znas da je lose biti gej ako nisi probo :mrgreen:

Neka hvala, ne čitam onu vašu knjigu u kojoj je to super.

Pored tebe je svako lepša polovina, pogledaj se u ogledalo, ti si Bulajićev četnik, bre. :mrgreen:
Nema kredit veze sa poslom koji je neko obavljao u SFRJ. A stan su dobija po određenim lošim zakonima. Činjenica je da se davalo manje nego što su ljudi plaćali.
I danas tete brišu decu u obdaništima, zamisli. I danas se plaća malko ili ništa za školu, jednako kao i ranije (bar tako misle naivni).
Na Tari je Mitrovac i eno ga i danas radi i deca imaju bazen tamo da se kupaju i uživaju u prelepoj prirodi.
Nisu vojna lica imala povlašćene cene za letovanja ništa više ili manje od ostalih preduzeća koja su imala svoja letovališta. Posotjao je jedan bioskop u sklopu JNA, ali se i tu plaćala karta, kao i svakom drugom bioskopu.

pa jes sto je jes , ruzan ka cetnik

ne merem se ja nikako poredit sa , danasnjim "cetnicima - bivsim partizanovcima.

a , u vezi kredita , nacina dobijanja u onom sistemu , za tebe je spansko selo.

o ostalim blagodetima , vasega odrastanja i usporedbe sa danasnjom decom , je...ne moguca.

citam , da roditelji ne mogu dasalju decu ni na jednodnevne izlete a kamoli na produznu nastavu u prirodi, znas , tako se je zvala.

uhhh, bas mi nedostaje , ono , dolazi drug cetnjik u posetu sluzbenu a , onooooooo,

e jes bilo lepo, mislim u onom nasem mraku , nijese videlo ko i kako i na koji nacin... i ej , po danu , nisam video.

zatvorim oci i teraj.

Ne, opet si pogrešio, nisam pisao o četnicima. Pročitaj bolje.
Tačno, ne znam ništa o kreditima. Nikad ih nisam imao i ne želim ih.
Mogu i šalju ih. I na izlete i na rekreativne nastave.

Marsi, pozdravio te Kami. :lol:

Komunizam jednom smišljen, nema. Nije danas kao tada: imaš kuću od 100 kvadrata i baštu u centru grada, a onda dođe oslobodilac i oslobodi te kuće i bašte, e da bi ukući živijo sa đecom, ubašti gajio krtole i luka, a u ku-pa-ti-lo držo stoku sitna zuba.
I još može stoku pojit', voda izzida izlazi, pa još topla. Ih!

Ne, opet si pogrešio, nisam pisao o četnicima. Pročitaj bolje.
Tačno, ne znam ništa o kreditima. Nikad ih nisam imao i ne želim ih.
Mogu i šalju ih. I na izlete i na rekreativne nastave.

Marsi, pozdravio te Kami. :lol:

a , ono mi budale idemo gore , dole

marsiramo slozno stim da jedna budala ima sve ,ono od glave do pete , obucen za marsiranje a druga budala

kaska tj , pokusava da marsira a bos i brez gaca.

nas dva brata , budala , oba ratujemo .

djes su cure da ih po hmmmm

neg , sto bre ne udelis ti Kamicku , koji zelembac , da moze da plati internet , vako ,

trc pa na cose i tek se pojavi da moze samo da me pozdravi i onda , mrkli mrak.:think:

daj , bre , nemoj da si tak , kak i jesi , udeli mu.....zelenoga.:whistling:

Komunizam jednom smišljen, nema. Nije danas kao tada: imaš kuću od 100 kvadrata i baštu u centru grada, a onda dođe oslobodilac i oslobodi te kuće i bašte, e da bi ukući živijo sa đecom, ubašti gajio krtole i luka, a u ku-pa-ti-lo držo stoku sitna zuba.
I još može stoku pojit', voda izzida izlazi, pa još topla. Ih!

uh , majkumu

teska su to vremena bila , samo kad se setim koliko je po beogradu , takvih kuca bilo.....

danas , je sve , mnogo bolje

eto , one komunisticke stanove i kuce ,koje su gradjene po mraku , danas , te tu neki novi biznismeni , te neke sudije , te neki izvrsioci , im pomazu da izadju na slobodu i predaju stanove , onima , koji i mogu i platit i za struju i za vodu i za...

Ej , bre ,koja sloboda, mozes birat , hoces skocit sa jednoga mosta ili sa solitera ili..a ne , preskup je gas..

neg znas , zasto su jedno naselje proglasili CERAK-VINOGRADI i gde se to nalazi , pa recimo Banjica ili Vidikovac i ostala , mesta izgradnje stanova za one mracne ljudove .....

Poslednja izmena od moderatora:
uh , majkumu

teska su to vremena bila , samo kad se setim koliko je po beogradu , takvih kuca bilo.....

danas , je sve , mnogo bolje

eto , one komunisticke stanove i kuce ,koje su gradjene po mraku , danas , te tu neki novi biznismeni , te neke sudije , te neki izvrsioci , im pomazu da izadju na slobodu i predaju stanove , onima , koji i mogu i platit i za struju i za vodu i za...

Ej , bre ,koja sloboda, mozes birat , hoces skocit sa jednoga mosta ili sa solitera ili..a ne , preskup je gas..

neg znas , zasto su jedno naselje proglasili CERAK-VINOGRADI i gde se to nalazi , pa recimo Banjica ili Vidikovac i ostala , mesta izgradnje stanova za one mracne ljudove .....

I.

Jesu bila teška vremena. Radiš ceo život, pošteno, kupiš plac, sagradiš kuću da bi je ostavio deci, onda dođe oslobodilac i otme ti tu kuću. Baš je dobro bilo, jelda? Bar za krezubu komunističku stoku koja je došla da pljačka i otima.

- - - - - - - - - -

a , ono mi budale idemo gore , dole

marsiramo slozno stim da jedna budala ima sve ,ono od glave do pete , obucen za marsiranje a druga budala

kaska tj , pokusava da marsira a bos i brez gaca.

nas dva brata , budala , oba ratujemo .

djes su cure da ih po hmmmm

neg , sto bre ne udelis ti Kamicku , koji zelembac , da moze da plati internet , vako ,

trc pa na cose i tek se pojavi da moze samo da me pozdravi i onda , mrkli mrak.:think:

daj , bre , nemoj da si tak , kak i jesi , udeli mu.....zelenoga.:whistling:

Mislim da nema ništa bednije od vređanja ljudi po osnovu materijalnog stanja.

Poslednja izmena od moderatora:
Ako ti meni pošalješ svoju fotku, i ako si zgodna i napupela devojka, plaćam kafu i uživaćemo u druženju.
A i ovo drugo može, ali da znaš u startu gej stop. Ili letiš u Savu, pa plivaj do kuće. :mrgreen:
Naravno da na Savskom keju ima ljudi koji uživaju u miru i lepoti reke u radno vreme. To što je neko vreme uobičajeno radno, ne znači da svi moraju da ga poštuju.

Ako i to drugo moze, sto se ljutis?

Аууу, кад Проки види ово... биће русвај у Кафану! :lol: :mrgreen:

Ko je proki, ne poznajem coveka, i zasto bi bio rusvaj?

Gde se ljutim, ko ti to rekao?

- - - - - - - - - -

Зашто тебе јадни колега Рифкете овде сви дирају? Кад год навратим обично неко насрће на тебе.

А баш си океј дечко. Не разумем.

Uh ne znam, evo Marsi spominje "njih dvojicu, budala", ne znam zašto mi se junački lik mog Protoka pojavi u mislima?
A za Rorku je normalno što bi da me dira, diro bi i ja nju.

Ako ti meni pošalješ svoju fotku, i ako si zgodna i napupela devojka, plaćam kafu i uživaćemo u druženju.
A i ovo drugo može, ali da znaš u startu gej stop. Ili letiš u Savu, pa plivaj do kuće. :mrgreen:
Naravno da na Savskom keju ima ljudi koji uživaju u miru i lepoti reke u radno vreme. To što je neko vreme uobičajeno radno, ne znači da svi moraju da ga poštuju.

Gde se ljutim, ko ti to rekao?

- - - - - - - - - -

Uh ne znam, evo Marsi spominje "njih dvojicu, budala", ne znam zašto mi se junački lik mog Protoka pojavi u mislima?
A za Rorku je normalno što bi da me dira, diro bi i ja nju.

Pa cekao sam te sat ipo za kafu, tebe nigde.

Da sam znao da ces da se uplasis ne bi ti trazio sliku, ali ljudima uvek stavim do znanja da znaju na cemu su..

Dobro Vece :)

Nema razloga da toliko mrzis kladionicu.
To je dobra zabava,mozak se aktivira gde stvarno moras da razmisljas,procenis gde kako i sta
I ako se uvezbas,onda si u prici .
Vidi ovo:

Nina.jpg

Oooooo ovo mesto ponovo postala Kafana gde se prica..a ne Kladionica...da ne verujes :lol:

Dobro vece :lol:

Majko moja nisam im'o srece, ponovo me oborio Lecce
Majko moja nisam im'o srece, vise Milan na tiket mi nece
Ponovo sam pare bacio i na Romu i na Lazio
Sve sam pare strovalio u nju, a ja opet igram La Corunju
Mnogo mi se svidjaju Englezi, onaj Reading igra kao Chelsea
Ko je kakav, vidi se po faci, opasan je Marko Matterazzi
Vidis brate da mi ladje tonu, od sad igram samo Barcelonu
Da mi daju celi svet i da imam zena pet
Ja bih radje starom cestom, prosetao rodnim mestom
Mojim Grahovom

Majko moja nisam im'o srece, ponovo me oborio Lecce