скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan je Kraljevski, drugi je vojnički. :sad2:

- - - - - - - - - -

Nije to bio kredit, već vrsta pljačke. Svaki zaposleni je od plate davao svaki mesec za stan, a nisu svi dobili stan. U jednoj porodici je dvoje, troje ili više radilo, a dobili su jedan stan. Pod "dobili" mislim da su ga kroz ta plaćanja otkupili.

bravooooo.

znaci moje pare i pare od moje lepse , hmmm valjda je jos lepa bivsa.

su uzimali od nas , i Ja nisam ni dobio kredit za kucu, ni stan nisam dobio ali zato , oniiii, koji su radili u vojnim ustanovama , ostvarivali su to pravo.

i sad , kazi ti meni , tko je tu u koristi a tko je u gubitku

i zasto se ti i takvi danas busaju u grudi a iskoristili sve od onoga sistema.

i kazete nije vam valjao.

imali ste za nose , srali u njima , brisale vas tete u obdanistima , placali nista ili malko , posli u osnovnu skolu , sistem je naredio -kuku im majka komunisticka i da svi prvaci se moraku pregledati i timovi strucnih lekara iz domova zdravlja su i dolazili u skolu.
obezbedjena uzina ,oni koji su bili slabijega materijalnoga stanja , nisu placali ista , drugi , tvojega tipa , koji su bili boljega materijalnoga stanja su placali nesto.
Skole su , nezavisno od materijalnoga stanja , slala citava odeljenja razreda u, RECIMO SUPLJA STENA ( DANAS URUSENA ) ILI MITROVICE NA TARI.
vojna lica i njihovi clanovi su imali i povlascene cene za letovanje ,zimovanje, kao i za bioskop.

i molim te , daj se kontrolirat , kada kazes PLJACKA.

tko se okoristio a tko nije.

Bruka.jpg

bravooooo.

znaci moje pare i pare od moje lepse , hmmm valjda je jos lepa bivsa.

su uzimali od nas , i Ja nisam ni dobio kredit za kucu, ni stan nisam dobio ali zato , oniiii, koji su radili u vojnim ustanovama , ostvarivali su to pravo.

i sad , kazi ti meni , tko je tu u koristi a tko je u gubitku

i zasto se ti i takvi danas busaju u grudi a iskoristili sve od onoga sistema.

i kazete nije vam valjao.

imali ste za nose , srali u njima , brisale vas tete u obdanistima , placali nista ili malko , posli u osnovnu skolu , sistem je naredio -kuku im majka komunisticka i da svi prvaci se moraku pregledati i timovi strucnih lekara iz domova zdravlja su i dolazili u skolu.
obezbedjena uzina ,oni koji su bili slabijega materijalnoga stanja , nisu placali ista , drugi , tvojega tipa , koji su bili boljega materijalnoga stanja su placali nesto.
Skole su , nezavisno od materijalnoga stanja , slala citava odeljenja razreda u, RECIMO SUPLJA STENA ( DANAS URUSENA ) ILI MITROVICE NA TARI.
vojna lica i njihovi clanovi su imali i povlascene cene za letovanje ,zimovanje, kao i za bioskop.

i molim te , daj se kontrolirat , kada kazes PLJACKA.

tko se okoristio a tko nije.

Pored tebe je svako lepša polovina, pogledaj se u ogledalo, ti si Bulajićev četnik, bre. :mrgreen:
Nema kredit veze sa poslom koji je neko obavljao u SFRJ. A stan su dobija po određenim lošim zakonima. Činjenica je da se davalo manje nego što su ljudi plaćali.
I danas tete brišu decu u obdaništima, zamisli. I danas se plaća malko ili ništa za školu, jednako kao i ranije (bar tako misle naivni).
Na Tari je Mitrovac i eno ga i danas radi i deca imaju bazen tamo da se kupaju i uživaju u prelepoj prirodi.
Nisu vojna lica imala povlašćene cene za letovanja ništa više ili manje od ostalih preduzeća koja su imala svoja letovališta. Posotjao je jedan bioskop u sklopu JNA, ali se i tu plaćala karta, kao i svakom drugom bioskopu.

Мука је то, Рифке мој добри, сваки дан на посао.

Ми били у Клостерсу. Цело време сам бринуо ко ће бити нови председник Србије. Биће тешко без Томе у овом одсудном моменту.

Ja sam isto imao te strahove "Kako bez Tome ? " nedelju dana sam se oznojan budio ,al sam onda prelomio u sebi i rekao :Hej zašto ne bi smo i gospodinu Vučiću jednom dali šansu da se kandiduje,preuzme vlast i pokaže narodu napaćenom šta zna i koliko brine za njega .
Od tada mi je mnogo lakše , a i evo od kada se On kandidovao nema više one sibirske zime , napolju prijatnih 18 C , grad buja , ptice cvrkuću , djeve se razgolitile , svuda osmeh i žamor

Poslednja izmena:
Gde je to?

Ti ne zivis u Srbiji?

Misliš da u Srbiji nike ne ide na kafu? Ko ima dobar posao, može da radi kako mu je volja, pa i na kafu da ode.

- - - - - - - - - -

Ja sam isto imao te strahove , nedeluju dana sam se oznojan budio ,al sam onda prelomio u sebi i rekao :Hej zašto ne bi smo gospodinu Vučiću jednom dali šansu da se kandiduje i pokaže narodu napaćenom šta zna i koliko brine za njega .
Od tada mi je mnogo lakše spava , a i evo od kada se On kandidovao nema više one sibirske zime , napolju prijatnih 18 C , grad buja , ptice cvrkuću , djeve se razgolitile , svuda osmeh i žamor

Ti si prelatač sa Č&Č na AV? :eek:

Snašao se i onaj koji je u školi učio, pa završio nešto. Pa tako školovan krenuo d aradi, kod drugoga ili svoj biznis. I onda, u jednom trenutku može da kaže, evo podne je i lep dan, idem da popijem kafu na splavu na Savskom keju sa drugarom. Samo zato što mu je lepo i jer mu se može. A ti pomenut se nisu snašli, već su politički poslušnici.

Snašao se i onaj koji je u školi učio, pa završio nešto. Pa tako školovan krenuo d aradi, kod drugoga ili svoj biznis. I onda, u jednom trenutku može da kaže, evo podne je i lep dan, idem da popijem kafu na splavu na Savskom keju sa drugarom. Samo zato što mu je lepo i jer mu se može. A ti pomenut se nisu snašli, već su politički poslušnici.
Kako nisu , Dačić došao iz selendere u grad , sbašao se , završio školu kao najbolji student , zaposlio se prvo kod drugoga -Slobe , onda mu preuzeo biznis i postao gazda , a sada i on pije kafu i šmrče kokain sa Bananom na Savskoj promenadi , koju je btw isto naš premijer izgradio , što nije bitno za ovu priču al red je spomenuti.

Snaci se u Srbiji znaci upravo to, politicki poslusnik i kriminal.

A popiti sa nekim kafu u podne a da nije polticki poslusnik ili kriminalac a ipak nesto radi i moze mu se, to je vec u domenu fantastike.

Ako mi posaljes svoju sliku da vidim kako izgledas i platis kafu, ponudio bi ti moje drustvo, rizikovao bih.

A popiti sa nekim kafu u podne a da nije polticki poslusnik ili kriminalac a ipak nesto radi i moze mu se, to je vec u domenu fantastike.

Ako mi posaljes svoju sliku da vidim kako izgledas i platis kafu, ponudio bi ti moje drustvo, rizikovao bih.

Ako ti meni pošalješ svoju fotku, i ako si zgodna i napupela devojka, plaćam kafu i uživaćemo u druženju.
A i ovo drugo može, ali da znaš u startu gej stop. Ili letiš u Savu, pa plivaj do kuće. :mrgreen:
Naravno da na Savskom keju ima ljudi koji uživaju u miru i lepoti reke u radno vreme. To što je neko vreme uobičajeno radno, ne znači da svi moraju da ga poštuju.

Аууу, кад Проки види ово... биће русвај у Кафану! :lol: :mrgreen:

Ako ti meni pošalješ svoju fotku, i ako si zgodna i napupela devojka, plaćam kafu i uživaćemo u druženju.
A i ovo drugo može, ali da znaš u startu gej stop. Ili letiš u Savu, pa plivaj do kuće. :mrgreen:
Naravno da na Savskom keju ima ljudi koji uživaju u miru i lepoti reke u radno vreme. To što je neko vreme uobičajeno radno, ne znači da svi moraju da ga poštuju.

otkud znas da je lose biti gej ako nisi probo :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back