marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.279
Jedan je Kraljevski, drugi je vojnički.
- - - - - - - - - -
Nije to bio kredit, već vrsta pljačke. Svaki zaposleni je od plate davao svaki mesec za stan, a nisu svi dobili stan. U jednoj porodici je dvoje, troje ili više radilo, a dobili su jedan stan. Pod "dobili" mislim da su ga kroz ta plaćanja otkupili.
bravooooo.
znaci moje pare i pare od moje lepse , hmmm valjda je jos lepa bivsa.
su uzimali od nas , i Ja nisam ni dobio kredit za kucu, ni stan nisam dobio ali zato , oniiii, koji su radili u vojnim ustanovama , ostvarivali su to pravo.
i sad , kazi ti meni , tko je tu u koristi a tko je u gubitku
i zasto se ti i takvi danas busaju u grudi a iskoristili sve od onoga sistema.
i kazete nije vam valjao.
imali ste za nose , srali u njima , brisale vas tete u obdanistima , placali nista ili malko , posli u osnovnu skolu , sistem je naredio -kuku im majka komunisticka i da svi prvaci se moraku pregledati i timovi strucnih lekara iz domova zdravlja su i dolazili u skolu.
obezbedjena uzina ,oni koji su bili slabijega materijalnoga stanja , nisu placali ista , drugi , tvojega tipa , koji su bili boljega materijalnoga stanja su placali nesto.
Skole su , nezavisno od materijalnoga stanja , slala citava odeljenja razreda u, RECIMO SUPLJA STENA ( DANAS URUSENA ) ILI MITROVICE NA TARI.
vojna lica i njihovi clanovi su imali i povlascene cene za letovanje ,zimovanje, kao i za bioskop.
i molim te , daj se kontrolirat , kada kazes PLJACKA.
tko se okoristio a tko nije.