скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako to da su tebe komunisti promašili?

"Кол'ко б' бурека, ба," мислиш се ти, "мог'о купит од гумбова за жанмет'не ако бим запало од комитеја да стријељам овога буржуја? И сирнице, мој ти, и пиве ледене!"

И ту се облизнеш.

komunisti , mislim oni pravi su pali sa Marsa u Srbiju , kao i na ostalim mestima bivse,

i nema ih vise , jes , mozda po neki ali su zato ostali Komunjare , kojisu se samo pretvarali i koji i dan danas su tu medj vama , .

dal se zovu Draskovic, seselj ili Mali ili veci ,

vama , tu u srbiji , sve cine da sto i pre , i ostvarite ono nasta stalno i ukazuju da je:

Srbin Nebeski.

i nesto ubrzano i rade na tome , da i stvarno i budete nebeski.

Kad je komunizam toliko dobar, što nisi utekao u Severnu Koreju, nego u kapitalističku Kanadu?

To što sam naveo je jedini uzrok. Šta god da ti pričaju i šta god da ti obećavaju, nećeš ostati u državi koja postaje nezavisna znajući šta je ta ''država'' uradila prošli put kad je bila ''nezavisna''.

ne vredi ti ista pricati , ti ko onaj bosanac , koji kada na tarabi vidi nacrtanu vulvu , vice

ali to je pichka.

nego da te pitam posto sve znas , da mi objasnis razliku izmedju

Administrativnih granica i medjunarodnih granica.

I mozes li mi proslediti pravi link o Ustavu SFRJ.

pa da mozemo i pricati , o nacinu razdruzivanja i ahhh da.

sigurno si cuo za Voz Istine .

Decembar 1989 , LJUBLJANA

Voz istine , pun ...nes ki sto ovaj vas imitira ..sa avtobusima i dovodi svoje , sendvicare.

Не, то остављам англофилском поимању политике.:lol:
Ја сам за споразум о разуму.
Знам да је тешко, и да ће потрајати, али- стрпљив сам ја...:roll:
Натераћу вас да мислите и да схватите.:lol:

А хоћеш натерати вас да мислите и схватите? :lol:

Не, то остављам англофилском поимању политике.:lol:
Ја сам за споразум о разуму.
Знам да је тешко, и да ће потрајати, али- стрпљив сам ја...:roll:
Натераћу вас да мислите и да схватите.:lol:

помирење постоји само као есхатолошка могућност (за оне који верују у апокатастазу) иначе, уље и сирће можеш да мешаш, али не можеш да смешаш ;)

А хоћеш натерати вас да мислите и схватите? :lol:
Јадна ти са твојом нарави...:lol:

- - - - - - - - - -

помирење постоји само као есхатолошка могућност

Ко је поменуо помирење?
Ја говорим о мораторијуму.
Уочи разлику.

ne vredi ti ista pricati , ti ko onaj bosanac , koji kada na tarabi vidi nacrtanu vulvu , vice

ali to je pichka.

nego da te pitam posto sve znas , da mi objasnis razliku izmedju

Administrativnih granica i medjunarodnih granica.

I mozes li mi proslediti pravi link o Ustavu SFRJ.

pa da mozemo i pricati , o nacinu razdruzivanja i ahhh da.

sigurno si cuo za Voz Istine .

Decembar 1989 , LJUBLJANA

Voz istine , pun ...nes ki sto ovaj vas imitira ..sa avtobusima i dovodi svoje , sendvicare.

Srbi krivi za sve, naravno.

Kad je komunizam toliko dobar, što nisi utekao u Severnu Koreju, nego u kapitalističku Kanadu?

ajde , nako da kazem , hjebala te i koreja i kanada i sve zemlje ovoga sveta.

da bih sacuvao glavu , da mi se ne bi nes desilo ki sto su se i desavali , onima koji su i bili protivnici , te i takve politike,

Kanada je zemlja ,koja me je prihvatila , i to ne kao POLITICKI IMIGRANT , vec kao STRUCNO LICE i neko i nesto u mojoj profesiji.

a o kanadi sam znao ,koliko i ti , tj , moram da priznam , da sam i malko vise i zna , jer sam i kod Profesora Jolovica , sa drugim kolegama iz osnovne skole VOJVODA MISIC, i dosao do Republickoga takmicenja iz Geografije.

помирење постоји само као есхатолошка могућност (за оне који верују у апокатастазу)

То је тајна нада светаца и духовника, али прости народ потребује дидактички приступ јер се иначе потпуно разулари.

Боље и не помињи.

помирење постоји само као есхатолошка могућност (за оне који верују у апокатастазу) иначе, уље и сирће можеш да мешаш, али не можеш да смешаш ;)

ali mnogo je dobro za zdravlje kada se izmedju Ulja i Sirceta , recimo Balzamavo, stavi zelena salata.

ih , kako je dobro.

ajde , nako da kazem , hjebala te i koreja i kanada i sve zemlje ovoga sveta.

da bih sacuvao glavu , da mi se ne bi nes desilo ki sto su se i desavali , onima koji su i bili protivnici , te i takve politike,

Kanada je zemlja ,koja me je prihvatila , i to ne kao POLITICKI IMIGRANT , vec kao STRUCNO LICE i neko i nesto u mojoj profesiji.

a o kanadi sam znao ,koliko i ti , tj , moram da priznam , da sam i malko vise i zna , jer sam i kod Profesora Jolovica , sa drugim kolegama iz osnovne skole VOJVODA MISIC, i dosao do Republickoga takmicenja iz Geografije.

Nisi ti nikakav borac za ideale. Kukavički si pobegao u kapitalističku zemlju, umesto da završiš ovako, junački i komunistički.

4bf7246ee50f43bab7f36551cc1d106a.jpg

Druže, sleduje ti samokritika.

auuuu, a ti kazes da sve znas i osta Ti bez reci.

Tko , je ovde rekao ista o Srbima.

Govorimo o Ppolitickoj Borbi Idiota , na celu sa miljosevicem.

i vidi , molim te sta se desilo tada , jes da si sta ka znam ,mimao godina dovoljno da i shvatis , sta se desavalo.

neg , sta se desilo sa tim Vozom Istine,

dal ti to znas

Objasnio mi moj deda. Rekao, dete, ustaše prave državu, bežmo glavom bez obzira.

Voz istine je merodavan isto koliko i tvoje ''stručno'' mišljenje.

Ко је поменуо помирење?
Ја говорим о мораторијуму.
Уочи разлику.

а мораторијум је пауза да се друга страна прибере и предахне. мсм.. супер ти је стратегија :lol:

као у оном руском филму Ноћна стража.. који Пера није гледао :mrgreen:

- - - - - - - - - -

То је тајна нада светаца и духовника, али прости народ потребује дидактички приступ јер се иначе потпуно разулари.

Боље и не помињи.

:lol:

у праву си. видиш, нисам ни размишљао о тој опасности. избрисаћу пост :lol:

а мораторијум је пауза да се друга страна прибере и предахне. мсм.. супер ти је стратегија :lol:

као у оном руском филму Ноћна стража.. који Пера није гледао :mrgreen:

aj pročitaj ti još neku knjigu, još malo pa će komunisti da nastavimo sa streljanjem

Nisi ti nikakav borac za ideale. Kukavički si pobegao u kapitalističku zemlju, umesto da završiš ovako, junački i komunistički.

4bf7246ee50f43bab7f36551cc1d106a.jpg

Druže, sleduje ti samokritika.

Pa jes sto jes ,
ako se ne varam to bese Ljudina i to jos , onaj koji i pripada onoj populaciji a doso u majcicu zemlju , barem stalno isticete da su oni od vas postali.

I gle , majkumu , tko ga uapsi i ko mu omcu stavi...hmmm.

znaci podsvesno ti bi isto tako i danas uradio , svim onima koji se i bore protivu fasizma.

dobro da si mi reka, a Ja , koja budala , mislim se bas i dobro kami mi zalepi etiketu a Refer , podstice.

Budala ,

bre 2014 i 2015 , dodjoh za Serbiju , jer , su kao navodno i zainteresovani za ovonsto ja trtljam ovde a i po svetu.

E pomislim , e jes , vala , hoce ....ima da prenesem to znanje , kad ono , CVRC , tvoje ministarstvo ocedu pare a Ja , mislio da hoce znanje.

nemam para. hebiga ,

Objasnio mi moj deda. Rekao, dete, ustaše prave državu, bežmo glavom bez obzira.

Voz istine je merodavan isto koliko i tvoje ''stručno'' mišljenje.

e , voz ima vagone a i bogumi i ima i lokomotivu a tamo sedi , lice koji upravlja.

Inace idiot je dao nalog da taj voz ..ide za Ljubljanu

I kao sto vidim , nisi izguglao , sta je i kave su posledice bile po Jugoslaviju i narode.

neg , dal znas , kada je Arkan uhapsen i gde je bio uhapsen i tko ga je i izdao...

i zasto je tada i isao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back