SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Као и с Нининим ћевапима, ништа.
Проки је пун идеја ал' му мањка времена за реализацију.![]()
Нису то само Нинини ћевапи!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као и с Нининим ћевапима, ништа.
Проки је пун идеја ал' му мањка времена за реализацију.![]()

Surka, ne daj svoj deo ćevapa, budi hrabra, izdrži! Ja sam uz tebe u toj borbi!

aj ne grokći od ranog jutra, i meni obrisali dve tema-anekte, duša boli
1. DJE ima više Bosanaca u Zagrebu ili u Beogradu sa pitanjem za šta se oni bore ako im je nacionalnost različita al ponašanje isto?
2. Ko će sledeći da capne od teorije tržišta: Soroš I, Elizabeta II, Rotshild III
znači obrisano odmah
Pa mi juče maknu temu a ja tamo napisao da sam greškom postavio ovde, nisu hteli da prebace gde sam ih zamolio
Vidiš kolika je to patnja und muka u njihovim dušama. Bilo pitanje šta se čuva u posebnoj biblioteci Vatikana
a od odgovora bilo ponudjeno: sve o demonima, sve o vanzemaljcima, sve o parama a možda slike golih muškaraca?
Verovatno je četvrto, jer crkva krije svoje poganosti
plus nemaju Certifikat za Generalno Zastupanje Svevišnjeg
imaju samo neke dokaze za svoja pisanja, svaki dan nadju nov dokaz, tj kažu da su našli pa ti veruj ali Certifikat nemaju
To ti dodje kao da ne plaćaš struju pa dodju da ti seku a ti njima ponudiš za dokaz o uplati listiće od kladže
a onda oni tebi kažu ma koga ti zajebavaš u zdrav mozak, a ti njemu odgovoriš a kako smeš da slaviš Slavu a preko veze si dobio posao plus potkazuješ kolege i šta ko radi ko žena neka
tada bi nastao lom u verniku, al do toga ne dolazi jer to i nisu vernici nego potrošačko društvo: kupe šta treba (sveća, žito) i misle da su fensi

Ima mesta kod mene za obe, Surku bih pridržao jednom, tebe drugom rukom.
Poserem ti se na EI televizore Irone, subvencionisani gubitas koji je otimao pare po celom Nisu, ne zna se vise ni od koga.
Poserem ti se na EI televizore Irone, subvencionisani gubitas koji je otimao pare po celom Nisu, ne zna se vise ni od koga.
Риферова посла...![]()

I još je bezobrazan.![]()

Psssst!

То је зато што је леп и млад.
Или, бар, тако он мисли.![]()

Pogledaj sta pise.
Bas....
Mora da bude u centru paznje pa to ti je. "Glavni"!![]()
То је зато што је леп и млад.
Или, бар, тако он мисли.![]()
I još ćelav.![]()

Ti ionako nemaš yayca da me upoznaš, ako da... znamo svi čega se plašiš. Mada, neće tebi Sofka ništa, razumna je ona za jednu devojku.

I kratak jadnik. Samo 8 cm.Ne napadaj me ženo, šta ti je danas?
- - - - - - - - - -
Zanimljivo, gde god sam ja, ti se javiš sa nekim komantarom. Meni to liči na neko proganjanje... ili bar na očaranost.
- - - - - - - - - -
Ti ionako nemaš yayca da me upoznaš, ako da... znamo svi čega se plašiš. Mada, neće tebi Sofka ništa, razumna je ona za jednu devojku.
- - - - - - - - - -
I deb'o skroz.![]()

Опет се пројектујеш.![]()

I kratak jadnik. Samo 8 cm.![]()