скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
17455101_10212825435453449_282187748_o.jpg

:cepanje:

- - - - - - - - - -

:hahaha:

cao ...:cmok2:

Valjda ih godine pritisle pa ne mogu da spavaju i ustaju sa petlovima ali ne kukuricu na zornjaka vec se raspisuuuuu ovde..:zkez:
A Rasejani je srce moje danas u elementu...:D Svasta nesto lepo nam napisao

Jel Lane Gutović objasnio kako su trećepozivci razjurili Bugare?
Znači mlatili se prvopozivci, drugopozivci
i kad nije ostalo nikog ajde čiče bez uniforme...

I čiče dobiju Bugare za kratko vreme i ovi u bežaniju
Vojni analitičari kažu da je to zato što su čiče vojni veterani i znaju kako ide posao
Jedino je ostalo nejasno zašto toliko kratko trajala borba izmedju njih, tj brzo se završio posao?
Lane je dao odgovor - zato što čiče legnu kad treba pa mogu da ustanu ujutru :lol:

- - - - - - - - - -

Daj da proverimo, hoćeš da organizujemo turnir? :mrgreen:

takmiči se sa Ninom koja može brže da ćućne :lol:

Nemoj mi na Proroka!

On je moj vrsnjak i virtualni prijatelj!:rtfm:

Blajbi ti si razuman čovek... imam jednu molbu...
Ja sam ti eto dupli strelac pa lako planem i još brže stanem

Tako sam ja juče prijavljivao Necu Šemcu što nop stop postavlja par video klipova žickanja radi...
Više ih je najavljivao nego što tamo ima pregleda

Danas je Neca opet postavio video klip, ponovljen naravno
I ja sm mu pomogao - dao sam u Krstinu repku
Tako da bih te zamolio... otidji na prethodnu stranu i daj čoveku repku kad već žicka...
Ne moraš da gledaš niti da pritiskaš, samo mu daj repku...

A Rasejani je srce moje danas u elementu...:D Svasta nesto lepo nam napisao

Ako smo objasnili zašto se ne otvaraju Poglavlja oko Todoriča, koji nema da vrati masan kredit a sa istim kupio od slovenačkog Merkatora do srpskog Soko Štarka plus tu i tamo od tog kredita davao na podmićivanje političara i opštinara da kupe sebi djip i odvedu svoju krivonogu ženu na Zanzibar pa imaju fotke na fejsu...
i sada sve to ide na doboš "vlasniku kapitala" ujedno zdravorazumno saznajemo zašto je MORALA DA PUKNE JUGOSLAVIJA

Jeste, kreditirao nas je Rotšild, ali je taj dug bio jako mali plus smo imali svoje kopije tako tih nekih čokoladica i sredstava za čišćenje, Coktu umesto Coca Cole, EI Niš umesto Samsunga, Fiat 101 umesto nacističkog BMW-a, Mercedesa i Audija koje političari voze sve češće a sve redje odaju poštu stradalima u drugom svetskom ratu.

A kopije ne dolaze u obzir kod čika Rotshilda... to se kaže stručno "NIJE KONKURENTAN PROIZVOD", tako kratka floskula a tako složena i zajebana

Nemojte mnogo da razmišljate da su baš oni sjebali Jugoslaviju.
Pa siebali su habsburšku monarhiju sa prvim svetskim ratom, ovi nisu hteli da ratuju ali ih je korumpirana Nemčaka forsirala, znali su da ako udju u rat da im je to kraj zbog Rusije koja je poslala pismo da ih ne zanima otomanska imperija ali ni stabilna Srbija.
Rat se zavšrio i habsburška monarhija je nestala kao faktor ali su pretekli neki njeni članovi.

Zbog potrebe Rotshilda da se bolje establishuju po Evropi izvukosmo deblji kraj, toliko debeo da zamalo fizički nestasmo u Velikom Ratu.
Nismo ni stigli da se oporavimo a već drugi svetski rat da bi Rotshildi vasposztavili dolar kao kontrolnu valutu uz tobožnje objašnjenje kako će time sprečiti oscilacije po državama da upadnu u hiperinflaciju. Nemci su sa dva kofera para kupovali po jedan lebac. Ne kažu da su to oni napravili Nemcima ali su im zato ponudili model da ratuju bez smisla.... Da bi Rotshildi bili sigurni da se habsburška monarhija neće obnoviti ubili su i Ferdinandovog unuka u Aušvicu.

Možda je srpsko brojčano stradanje u balkanskim ratovima pa u Prvom pa u Drugom bio jedini razlog zašto nas Staljin nije napao zbog tu koječijeg koketiranja sa bankarima.

Tek bilo kako bilo Jugosalvije nema, ne postoje kopije proizvoda, sve se uvozi.... čak i ono što samo od sebe niče kod nas... treba mozak za ovo...

Pa sad..

Ili ćeš da sadiš GMO od kog ti propane zemlja pa samo za to može da služi a onda ti kažu da nema
Ili ćeš da uvoziš tudje čokolade, keksiće i pića dok ti i to ne zavrnu a svoje nemaš zbog floskule "konkurentno tržište"

E da...
Smoki počeo da se izvozi za Švedsku, mi plaćamo dozvole...
A pošto čika Rotšild ima nameru da oduzme od Todorića masan kredit, znači džaba dobija izvoz smokija za švecku
Na sve su mislili... prvo im završiš poso pa onda sa tobom obrišu dupe...
Cela kuća radi složno...
Nema tamo dva Srbina tri politike...

I tako... u Velikom Ratu zamalo da nestanemo a sad sa poslednjim dolaskom Rotshilda u Srbiju imamo ovo ekocidno zračenje,
a svim političarima je zabranjeno da polemišu o istom ili da čak tuže Ameriku zbog zagadjenja Srbije.
Najlakše je rešiti problem - imate kancer? a jel ste pušač?
e da, nemoj slučajno da niste vakcinisali dete sa petovalentnim patentom... dobićete batina...

Poslednja izmena:
Blajbi ti si razuman čovek... imam jednu molbu...
Ja sam ti eto dupli strelac pa lako planem i još brže stanem

Tako sam ja juče prijavljivao Necu Šemcu što nop stop postavlja par video klipova žickanja radi...
Više ih je najavljivao nego što tamo ima pregleda

Danas je Neca opet postavio video klip, ponovljen naravno
I ja sm mu pomogao - dao sam u Krstinu repku
Tako da bih te zamolio... otidji na prethodnu stranu i daj čoveku repku kad već žicka...
Ne moraš da gledaš niti da pritiskaš, samo mu daj repku...

Odgledao sam taj klip... ništa posebno... ne može se jedan te isti klip non stop postavljati. Pitajte Ninu...

- - - - - - - - - -

Opasni ovi Preletačevićevi klinci...

Je6u pa rasturaju. Samo jako. :super:

Vučić gubi izbore...

Pogledajte samo broj like-ova i broj dislike-ova... :hahaha:

- - - - - - - - - -

aman zaman.... Youtube plaća najgledanije klipove... i sad se ovaj setio da smara ljude bar da pritisnu... da uzme pare koje neće deliti sa tobom...

CECA JE RAZVALILA "gledanost"
32 miliona pregleda samo prve pesme...

[youtube]mg_PWOLLpYE[/youtube

Ma kakve pare bre?... Nema od toga ništa...

- - - - - - - - - -

giphy.gif

Vučić gubi izbore...

Pogledajte samo broj like-ova i broj dislike-ova... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ma kakve pare bre?... Nema od toga ništa...

- - - - - - - - - -

giphy.gif

ipak je najbolji original ono kad Šešelj kaže da jede kačamak u Hagu dok Toma i Vučić jedu prasetinu
i da naredjuje da se od sada služe samo pogačice novinarima...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back