скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://forum.krstarica.com/showthre...НА-БРОЈ-15?p=33652042&viewfull=1#post33652042

кад прође и прослава нове године по јулијанском календару, другови и другарице почињу са дијетама, након двонедељног крканлука прагњади и сличних митских створења.
замисли колико је то сад нервозно

A recimo ovaj nadasve neacan i provokativan , omalovazavajuci post Milice je ostavljen samo zato sto je mod ili mnogo pametna ili sta?

Na stranu sto je cisto omalovazavanje vernika jer se za to vreme i posti.

Poslednja izmena:
Ma necu da se zenzam sa vama takvima koji omalovazavate vernike.

Немој тако Kerkyra, кад и сама знаш какви су власи верници, још тако егзотичних имена попут Миличиног. z:lol:

La-Plancha-Pinterest.com-by-Baliray-Bali.jpg

drinks.gif

popusio danas na intervjuu z:cry:. Stvarno nisam bio nesto preterano odusevljen poslom i opisom radnog mesta i ranijim testiranjiam gde su bili samo likovi. Odem danas 20 + riba i 3 lika plus ja. od toga 8 primaju kakva sam debilcina ispao. I plata dobra. skro triput veca od sadasnje. So many chicks noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

popusio danas na intervjuu z:cry:. Stvarno nisam bio nesto preterano odusevljen poslom i opisom radnog mesta i ranijim testiranjiam gde su bili samo likovi. Odem danas 20 + riba i 3 lika plus ja. od toga 8 primaju kakva sam debilcina ispao. I plata dobra. skro triput veca od sadasnje. So many chicks nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooo

ево да те орасположим :znamiguje:

Poslednja izmena:
па како да назовем људе који су шатро верници а за нг поједу кило прасета и пола киле руске салате?

Pa s Referom si razgovarala teseci ga, a ko je onda vernik? Ko je "to" koji je nervozan? Zasto bi bio ako je pre toga postio ili na kraju krajeva ne "krka" ni za Novu godinu ni ovako?

Bezi bre najgori mode na sveti ljubomoran do besvesti!

I to od pocetka a em si spijun!

јер је милица дивна и добра и слатка и паметна и тако то :lol:

Океј је Милица, фина девојчица.

- - - - - - - - - -

popusio danas na intervjuu z:cry:. Stvarno nisam bio nesto preterano odusevljen poslom i opisom radnog mesta i ranijim testiranjiam gde su bili samo likovi. Odem danas 20 + riba i 3 lika plus ja. od toga 8 primaju kakva sam debilcina ispao. I plata dobra. skro triput veca od sadasnje. So many chicks noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Next time, bruv.

Nije to jedina tužna vest danas - umro je zadnji čovek koji je hodao po mesecu.

Pa s Referom si razgovarala teseci ga, a ko je onda vernik? Ko je "to" koji je nervozan? Zasto bi bio ako je pre toga postio ili na kraju krajeva ne "krka" ni za Novu godinu ni ovako?

керки, знаш да није хришћански да се тако понашаш :heart2:

Jeste, špijunka je, znam ja. Radi za tajnu službu i sve javlja u ambasadu šta mi ovde pišemo. Ništa joj ne veruj, i povremeno se okreni, ako primetiš nekoga iza sebe, znaj ko ga je poslao.

- - - - - - - - - -

More mars ti ces da me ucis o tome, ti koja pojma nemas ni o cemu? Osim da se ulizujes i vecno budes na 'vlasti"?

TAko je, znam ja, ni školu nije završila. Pojma, nema ni sa svim slovima i teško broji preko dvajest.

- - - - - - - - - -

Zasto si mi obrisala post ljubomornice i spijunko vecita?

Koga sam uvredila, tebe i tvoje ulizice Reefera i Pobedonosceva? Mars svo troje!

Mi smo Mars, Snickers i Twix.

Koji je razlog da se samo meni obrise post koji nikoga nije vredjao,naprotiv bio je dobronameran?

U cemu je stvar, ako ne u ovoj spijunki koja zna zasto je to. Sujeta ili sta? I koga sam time "pogodila"?

Umesto da gleda sebe sta pise i kako provocira najvecim glupostima jer su joj vernici trn u oku cak i kad ne stoji ama bas nista sto je napisala.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back