Skupstinska kafana :) II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па, интересантно, мени се Расел Кроу никад није свиђао, ни пре ни после тог филма, свиђа ми се једино у овом филму.
toljag12.gif
:lol:

meni je faca, i to samo takva.
i nema veze što je malen, mišićav ili rošav...treba mi sad onaj sunčicin smajli kojem curi voda na usta:D

eto izlecio se
lep san ..igodno jutro
miris mora uz maciato
sunce i toplina ..na tersi ..kako se ne bi izlecio
sada mogu opet da normalno komuniciram kolega ..
i izvini mozda sam jucer bio i malo pre grub ..ebiga nesto bio los dan ili vecer ....

dakle,...ja sam covjek ..po drzavljanstvu hrvatsko ..po nacionalnosti hrvat...sto su moji prewci bili ebiga znam ali nije ni vazno no da kazem da sam cisti hrvat lagao bi ..

dakle ne seruckaj ..i ne generaliziraj ...jer ne znas ko ti je ni sused ..a dao bi ruku za njega u vatru ..

ako smo ljudi to je mnogo..ne treba da se volimo ali da postoji neko postovanje medju ljudima treba ..

simpaticniji mi je balkonce od 98 % forumasa a ne djelimm sanjim mnoge sklonosti ..kao i orjentacije :)

:bye:

U'vatilo te ludilo neko...dobro, prošlo je.:lol:

Ја знам Србе из Беча који у сред Беча причају српским. Тако да свој дијалекат користит ћу на било ком дијелу земаљске кугле исто као што Срби зборе српским у Чикагу, Брлину , Базелу, Бечу...

i kako se obrate prodavačici u radnji ili policajccu na ulici? jel' im kažu 'bar dan ili nešto drugo?
Srbi koji su odlučili da žive u drugoj državi, prihvate njihov jezik i poštuju ga. Mogu u svojim kućama da pričaju kako žele, ali kad izađu zna se. U SAD moraš da polažeš za državljanstvo, a to znači njihpov jezik, nikako na svom jeziku. iako imaju toliku latino populaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back