gost 297273
Iskusan
- Poruka
- 6.777
Džaba Dano..od tih soficistiranih samo čir na želucu da dobiješ![]()
od muškaraca se svakako nešto MORA fasovati, dal bebče, dal čir, dal nedajbože nešto drugo, tek....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džaba Dano..od tih soficistiranih samo čir na želucu da dobiješ![]()

Па, интересантно, мени се Расел Кроу никад није свиђао, ни пре ни после тог филма, свиђа ми се једино у овом филму.![]()
![]()

surbel, otkad sam videla tvoj potpis, koji je jedan od najboljih na krsti u poslednjih sto godina, ne verujem da će u doglednoj budućnosti biti prevaziđen.
to sam htela još pre neki dan da ti kažem, ali nisam stigla.

meni je faca, i to samo takva.
i nema veze što je malen, mišićav ili rošav...treba mi sad onaj sunčicin smajli kojem curi voda na usta![]()

eto izlecio se
lep san ..igodno jutro
miris mora uz maciato
sunce i toplina ..na tersi ..kako se ne bi izlecio
sada mogu opet da normalno komuniciram kolega ..
i izvini mozda sam jucer bio i malo pre grub ..ebiga nesto bio los dan ili vecer ....
dakle,...ja sam covjek ..po drzavljanstvu hrvatsko ..po nacionalnosti hrvat...sto su moji prewci bili ebiga znam ali nije ni vazno no da kazem da sam cisti hrvat lagao bi ..
dakle ne seruckaj ..i ne generaliziraj ...jer ne znas ko ti je ni sused ..a dao bi ruku za njega u vatru ..
ako smo ljudi to je mnogo..ne treba da se volimo ali da postoji neko postovanje medju ljudima treba ..
simpaticniji mi je balkonce od 98 % forumasa a ne djelimm sanjim mnoge sklonosti ..kao i orjentacije
![]()

Čekaj, čekaj...nastasja je Dana?![]()

Жабо,проузроковао си епидемију клонирања на крстарици,ебо те....

Čekaj, čekaj...nastasja je Dana?![]()
Jel ti se sad sviđa njen avatar ?![]()

Nisam bre...
Nego, ona samo potvrđuje moju teoriju (ako je to stvarno ona), da retko ko napušta ovaj forum, ja sam to rekao kada su svi plakali za njom...
Nego, pomešao sam je.![]()
ignoriši to otkriće,
molim te.
nije uopšte bitno a ni senzacionalno, zaista.

izvinjavam se svima što sam otišla bez pozdrava.
da, teško se napušta forum. ja sam samo napustila stari profil, to je sve.
aj sad dosta o tome.

izvinjavam se svima što sam otišla bez pozdrava.
da, teško se napušta forum. ja sam samo napustila stari profil, to je sve.
aj sad dosta o tome.
U pravu si .
Bolje nam reci kao iskusna i pametna žena kako se izboriti sa muškim primerkom koji unapred predvidi tvoja tri poteza ?

А зајеби...ајмо на фудбал .....слушај расног леба ти...
Да је јануар неки месец фебруар.....

Ne mogu da zayebem Đole, treba da promeni avatar...ista je bre.![]()
Ја знам Србе из Беча који у сред Беча причају српским. Тако да свој дијалекат користит ћу на било ком дијелу земаљске кугле исто као што Срби зборе српским у Чикагу, Брлину , Базелу, Бечу...
ajd u curac, ista kao ko?
menjaću ako je neka glupača.

Ne mogu da zayebem Đole, treba da promeni avatar...ista je bre.![]()

Baš je super, dirka se po grudu, puši ko zna šta i sanja o belom.![]()

Ista kao Shojka, zato sam ti se i javio ''Ćao S'', tako se ona meni javlja, a ja onda tebi zbog Shojka, kad se ono baš potrefilo...![]()
Brate, ne možeš biti tako nekulturan...![]()