Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.198
Изузетни аргументи, полако ми се отварају очи.
Cekaj bre sad ce da odgovori na ono glavno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изузетни аргументи, полако ми се отварају очи.

I za tebe, još jednog sluđenika, važi isto kao gore napisano za prethodnog. Ništa niste, niti možete dokazati, sem sopstvenu glupost.
I briga me za vas konkretne pojedince, ali je tragično što vas uopšte ima, kao simbol stanja svesti ove nacije.

San za laku noć ove večeri ...
![]()

laci @
ja pokusao da stavim jedan slican [tvome] avatar ali sam dobio obavestenje da ne mogu, zasto???
Mislim da bi najbolje bilo da se niko nije prihvatio. (Nije Džoni bez veze pevao "Poljska nije nikad dala kvislinga"9 S okupatorom i krvnikom sopstvenog naroda, onim ko hoće da te sasvim satre u principu, ne bi trebalo sarađivati. Ako i postoje neke "poštede", one su samo privremene, odgađanje. Zna se šta su nacisti planirali u kasnijoj budućnosti za Slovene. Naravno, uvek je lakše nama govoriti s istorijske distance, ali, ne zaboravimo i primere, tadašnjih intelektualaca, (Đurić) koji su odbili bilo kakvu saradnju. A opet, uopšte nije lako u konkretnim okolnostima odlučivati. "Ko uzme kajaće se, ko ne uzme...". Nije mi teško da zamislim kako je Nedić iskreno verovao da će ipak moći bar malo poboljšati srpski položaj. Ali, kazala sam već, objektivne okolnosti i razvoj događaja pokazali su da to u praksi nije moguće.Dobro jos jedno pitanje: Da li mislis da bi bilo bolje da se Nedic nije prihvatio tog posla i ako mislis zasto? Hvala.
samo modovi mogu animirane koliko ja znam![]()
Misliš na animirani avatar ?:???:laci @
ja pokusao da stavim jedan slican [tvome] avatar ali sam dobio obavestenje da ne mogu, zasto???
Ademe, ja sam postavio animirani avatar i pre nego što sam "proizveden" u moderatora.hvala...
inace sam ga sam uradio [vezbam po malo photoshop] i htedoh da se pohvalim...
mislio sam da nisam nesto uradio kako treba
Misliš na animirani avatar ?:???:

Misliš na animirani avatar ?:???:
Ademe, ja sam postavio animirani avatar i pre nego što sam "proizveden" u moderatora.
Koliko znam, potrebno je zadovoljiti 2 uslova :
1. Da bude manji od 19.500B tj. 19.5 KB
2. Ne veći od 100x100 piksela.

Ademe, ja sam postavio animirani avatar i pre nego što sam "proizveden" u moderatora.
Koliko znam, potrebno je zadovoljiti 2 uslova :
1. Da bude manji od 19.500B tj. 19.5 KB
2. Ne veći od 100x100 piksela.
Adem ks, ministar za KosovA