Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I za tebe, još jednog sluđenika, važi isto kao gore napisano za prethodnog. Ništa niste, niti možete dokazati, sem sopstvenu glupost.

I briga me za vas konkretne pojedince, ali je tragično što vas uopšte ima, kao simbol stanja svesti ove nacije.

Ma ti si pukla , ja ne kontam odakle ti tolika snaga za izvaljivanje ovakvih gluposti . Pa ovo mi ne pise ni banda crvena , skloni to Milunka Savic . Ne pristoji ti ne kaljaj ime

Видиш, мени иде на нерве то што се бацила у трип ЈованкаО/МилункаС и мисли да је позвана да буде мама, што би се рекло, родитељ никада не лупа и никда не лаже, дакле децо слушајте и верујте на реч. Ако се побуните ја ћу ударити у плач а ви знате каква казна стиже оне што мајку за срце уједу.

Evo jedan i za patriJote
flaggen07sj2.gif

и за еУропејце
smil42d2f529261d5.gif

Dobro jos jedno pitanje: Da li mislis da bi bilo bolje da se Nedic nije prihvatio tog posla i ako mislis zasto? Hvala.
Mislim da bi najbolje bilo da se niko nije prihvatio. (Nije Džoni bez veze pevao "Poljska nije nikad dala kvislinga"9 S okupatorom i krvnikom sopstvenog naroda, onim ko hoće da te sasvim satre u principu, ne bi trebalo sarađivati. Ako i postoje neke "poštede", one su samo privremene, odgađanje. Zna se šta su nacisti planirali u kasnijoj budućnosti za Slovene. Naravno, uvek je lakše nama govoriti s istorijske distance, ali, ne zaboravimo i primere, tadašnjih intelektualaca, (Đurić) koji su odbili bilo kakvu saradnju. A opet, uopšte nije lako u konkretnim okolnostima odlučivati. "Ko uzme kajaće se, ko ne uzme...". Nije mi teško da zamislim kako je Nedić iskreno verovao da će ipak moći bar malo poboljšati srpski položaj. Ali, kazala sam već, objektivne okolnosti i razvoj događaja pokazali su da to u praksi nije moguće.

A, opet, posebnu "boju" svemu daje i što je Nedić na kraju žrtva komunaca. To na neki način krivi onu osnovnu sliku o njemu, daje mu oreol žrtve i mučenika. (On je to subjektivno i bio, ali objektivno nije). A, da je ovde ostao predratni režim, Nedić bi prošao otprilike kao Peten u Francuskoj, dakle slično, ali s manje dramatike i tragike, koju donosi ta nasilna, nametnuta nam promena režima.

Dakle, treba da izaberemo Vladu ovog podforuma i ja ću prvi predložiti sastav Vlade. Posle toga, možete vi da date svoje predloge, da predložite neke druge ljude i neka druga ministarstva u ovoj forumskoj Vladi a ministarstva mogu da budu stvarna, dakle kao u pravom životu i imaginarna tj. izmišljena. Pa da počnemo:

Tab503, predsednik Vlade PDF Politika,

Jomini, zamenik predsednika Vlade (zadužen za deljenje kaznenih poena)

Lacibg, potpredsednik Vlade (zadužen za opominjanje članova Vlade)

Registra, potpredsednik Vlade (zadužen za zaključavanje tema)

Kolega Ivan, ministar za opštenarodni lopovluk i otimačinu

Tihi, ministar za nacionalizam

Svabov, ministar za denacionalizam

Aleksandar3, ministar za patriotizam

Kyo. ministar za depatriJotizam

Inagadadavida, ministar za ismejavanje političkih protivnika

Milunka Savić, ministarka za zamajavanje naroda

Ljudmila, ministar za dezinformisanje,

bgdalibor, ministar za manipulaciju širokim narodnim masama

rale74, ministar za širenje defetizma po forumu,

Donkihot, ministar za pravdu i istinu,

del boj, ministar za :mrgreen:

olimpijakos, ministar za širenje nacionalnog ponosa,

opšte dobro, ministar zdravlja,

eremita, ministar za veru, pravoslavlje i deljenje gumenih bombona patriotama a mentol bona žutima :rotf:

Kuši, ministar opštenarodne odbrane :)

Adem ks, ministar za KosovA :hahaha:

Kroacija, ministar za proterivanje Srba iz Republike Srpske Krajine u ostatak Hrvatske :super:

drinjača, ministar za sve Srbe preko Drine

blockhead, ministar za zaludjivanje naroda

zadovoljni kupac, ministar za trgovinu i hiperinflaciju :mrgreen:

bezkorisničkogimena, ministar(ka) za italijansku mafiju :lol:

konzab, ministar za zeminski klan

nišlija, ministar za sve Srbe odkude Niš

VelikiKombinator, ministar za manipulacije, špekulacije, kombinacije, permutacije, varijacije....MA ZA MATEMATIKU BRE ! :hahaha:

junkmarko, ministar za plašenje male dece preko avatara

Torrente BGD, ministar za opštu kulturu i vaspitanje :hahaha:

Pobedonoscev, ministar za avionski, prekookeJanski saobraćaj i kršenje opšteprihvaćenih zakona fizike :hahaha:

lav8, ministar za finansijsku pomoć Islandu

manje zlo, ministar za izbornu kombinatoriku

sistem koji pada, ministar za mangLupiranje po forumu

Ha Nocri, ministar za vodoprivredu i skakanje u vodI, :rotf:

Iron Lord, ministar za budale. :hahaha:

:hahaha::rotf::hahaha:

Eto, to je to za početak. Izvinite ako sam nekog izostavio, ne mogu svih da se setim, a i mnogo vas ima pa bi mi trebalo nedelju dana da vas sve nabrojim i da za sve nadjem neki resor. Aj sad vi...:super:

• Podržavam
Reactions: Reg
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back