Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a dorucak ne valja propustiti :D

dorucak_english_breakfast.jpg

Mislim, pasulj i crni puding za doručak. To nikako nije naški :confused:

Владета Јеротић:

"Што се тиче нашег односа према "квислиншкој" влади Милана Недића за време немачке окупације - и моја ужа и шира родбина, а и ја као најмлађи међу њима, имали смо уздржан, више благонаклон него негативан став. Што је више време пролазило од краја Другог светског рата до данас, све је више у мени растао лик Милана Недића, несумњивог родољуба, православног верника, храброг ратника у Првом светском рату, никаквог германофила, али свакако антикомунисте, човека унапред свесног да је жртвован. Данас се доста добро зна какву је судбину Адолф Хитлер био наменио Србији и Србима у случају да се није нашао један Милан Недић."

jerotic.jpg

http://www.rastko.org.yu/filosofija/jerotic/vjerotic-autobiografija_c.html

Poslednja izmena:
Ćao društvo, vidim Kio slavi - čestitam. :D

Btw. Još ne dele bombone, ali sve je jasno čim odreše kesicu - možete slobono da krene od mog posta-apela, na prethodnoj strani, Ademu - na dole. Baš se lepo poređala žuta krema. Ne zaboravite ni Dadu...
Juwiš - delite im bombone !!! :super: :super:

ako vam se na putu neki patriJota - slobodno ga preskočite

danas krećem od Klika...koga nema na ovoj strani...odoh..

voleo je i marsal Peten Francusku i to mu niko ne moze osporiti ali nisam siguran da njegova slika visi u Jelisejskoj Palati ili Senatu

To je drugo. Francuska je ipak bila i jeste SILA. A ipak je i izgubila mnogo manje ljudi nego Srbija u tom nesrecnom ratu.

Sigurno da odavanje poste i zahvlnosti nekome kao Nedic na taj nacin nije pogresno.

On je bolji od svih onih budala koji su nas terali da ginemo do poslednjeg.:thumbdown:

Kome treba ona kuca cveca. Mogao bih da odem da malo "zalijem".

Kakav bre JPG? :lol:
I mogao bi baš i ostalim drugarima sa foruma da se najaviš, ako se dobro sećam, ja ti dođem neke domaće filmove i serije, a ti mi dođeš bajadere ;)

ništa još nije sigurno

to ti je kod mene sve zadnju minutu
možda ću biti u Bg-u već sutra a možda tek za mesec dana
evo subotu sam proveo u Zagrebu u roku 15 minuta sam se spremio i šibaj
:lol:

naravno bajadere stižu u paketu sa mnom:)

Ćao društvo, vidim Kio slavi - čestitam. :D

Btw. Još ne dele bombone, ali sve je jasno čim odreše kesicu - možete slobono da krene od mog posta-apela, na prethodnoj strani, Ademu - na dole. Baš se lepo poređala žuta krema. Ne zaboravite ni Dadu...
Juwiš - delite im bombone !!! :super: :super:

ako vam se na putu neki patriJota - slobodno ga preskočite

danas krećem od Klika...koga nema na ovoj strani...odoh..

prvi iz spiska je eliminisan:otkacio::otkacio:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back