Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jel oces da ti čika Velja da još jednu bonu pa da se igraš malo s njom ? :hahaha:

E Registra, sad si ga stvarno preterala ! Zašto si mi zaključala temu o Trećem sveCkom ratu ? Koji je razlog za to ? U redu je kada mi zaključaš neku temu koja je duplikat ili može da se smesti u neku drugu ili koja je možda besmislena i tu se ne bunim ali zašto si mi zaključala temu o WW III ? Koje sam ja to pravilo prekršio pa da mi zaključaš tu temu ? Navedi mi član pravilnika koji sam prekršio otvaranjem ili aktiviranjem ove teme ! Ajde !

A ovo se odnosi na sve moderatore ! Ne možete tek tako da zaključavate teme a da ne navedete KONKRETAN razlog iz kog zaključavate nečiju temu ! Znači morate da napišete zašto ste zaključali temu a ne kao Registra u ovom poslednjem slučaju (a i još neki) da napišete samo šturo objaštenje ili neki lični komentar na temu i to je to.

Ajde da te citiram:

Dragi KOLEGA IVANE, prognoze su različite, a odgovora nema.

Registra, da li ti ovo možda liči da objašnjenje zašto si zaključala temu ? Napisala si da su prognoze, a samim tim i mišljenja po ovom pitanju različita, što je potpuno normalno, pa nismo svi isti, i da odgovora nema i zbog toga si zaključala temu ne dozvolivši da i drugi korisnici daju svoje mišljenje i odgovor na ovu temu. Pa stvarno nečuveno !!! :otkacio: :otkacio: :otkacio:

More, ja bi tebi zbog ovoga dao negativnu bonu, da mogu, a nikako pozitivnu ! DAKLE, TRAŽIM DA SE OVA TEMA OTKLJUČA JER NE POSTOJI NIJEDAN ADEKVATAN RAZLOG IZ KOG JE ZAKLJUČANA !!!

Dragi KOLEGA IVANE, ovo je kafana, ovo je moglo i na pp. Ali, dobro. Pošto je rasprava počela da se bazira na predviđanjima Vidovite Zorke, nisam videla svrhu opstanka teme na pdf Politika.

nisliya lazes nemas ni 200 poena!

ne lazem
rekao sam da imam manje od 300. gde je tu laz? ne prijavljuj se za
milioner.gif

Dragi KOLEGA IVANE, ovo je kafana, ovo je moglo i na pp. Ali, dobro. Pošto je rasprava počela da se bazira na predviđanjima Vidovite Zorke, nisam videla svrhu opstanka teme na pdf Politika.

"Draga" Registra, pa ja to da ti bolje vidiš ! Pa baš zato što je ovo kafana a u kafani ljudi piju, pušu i tuču se. :lol:

E pa ja vidim svrhu opstanka ove teme na PDF Politika i zato ti lepo otključaj tu temu da ti čika KOLEGA IVAN ne bi dao jednu crvenu mentol bonu !

ajoj a ja bi bombonu...onu zelenu:mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ja tebi ne mogu jer sam ti ne davno dodelila crveni karton :mrgreen:
Inače, admin stvarno treba sve da nas ukloni s foruma kao totalne mentole.
Ova reputacija je bacila u zasenak čak i činjenicu da je američki senat izlasao ubrizgavanje famoznih 700 milijardi kao pomoć američkom finansijskom tržištu, sad još kongres...
šta radi dežurini guverner zašto se ne oglašava? :evil:

samo dva:mrgreen: - a svaki mi "teži" po sto poena:hahaha:

a čuj... kad su škrte ove patriJote...mora čovek nekako sam da se snađe:hahaha::hahaha:

a ti otvori neku temu u kojoj se kajesh sto si hrvat, te zivis na tudjem posedu, usput se napljuj na siptare i proglasi ceo svet neprijateljem jedinog naroda planete i tako to
videces kako raste reputacija
a posle se vrati na staro dok te ne obuzme :mrgreen:
reputacija ostaje, nema nazad
sta mislis, odalke eremiji onolike kockice? :cool:

Ja tebi ne mogu jer sam ti ne davno dodelila crveni karton :mrgreen:
Inače, admin stvarno treba sve da nas ukloni s foruma kao totalne mentole.
Ova reputacija je bacila u zasenak čak i činjenicu da je američki senat izlasao ubrizgavanje famoznih 700 milijardi kao pomoć američkom finansijskom tržištu, sad još kongres...
šta radi dežurini guverner zašto se ne oglašava? :evil:

a ko je nama kriv sto nismo americko finansijsko trziste ? svi bi smo dobili bonu :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back