Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi ovaj Jomini duplo popularniji od mene. Ja imam samo tri bombonice. :twisted: :lol:

A jel oces da ti čika Velja da još jednu bonu pa da se igraš malo s njom ? :hahaha:

E Registra, sad si ga stvarno preterala ! Zašto si mi zaključala temu o Trećem sveCkom ratu ? Koji je razlog za to ? U redu je kada mi zaključaš neku temu koja je duplikat ili može da se smesti u neku drugu ili koja je možda besmislena i tu se ne bunim ali zašto si mi zaključala temu o WW III ? Koje sam ja to pravilo prekršio pa da mi zaključaš tu temu ? Navedi mi član pravilnika koji sam prekršio otvaranjem ili aktiviranjem ove teme ! Ajde !

A ovo se odnosi na sve moderatore ! Ne možete tek tako da zaključavate teme a da ne navedete KONKRETAN razlog iz kog zaključavate nečiju temu ! Znači morate da napišete zašto ste zaključali temu a ne kao Registra u ovom poslednjem slučaju (a i još neki) da napišete samo šturo objaštenje ili neki lični komentar na temu i to je to.

Ajde da te citiram:

Dragi KOLEGA IVANE, prognoze su različite, a odgovora nema.

Registra, da li ti ovo možda liči da objašnjenje zašto si zaključala temu ? Napisala si da su prognoze, a samim tim i mišljenja po ovom pitanju različita, što je potpuno normalno, pa nismo svi isti, i da odgovora nema i zbog toga si zaključala temu ne dozvolivši da i drugi korisnici daju svoje mišljenje i odgovor na ovu temu. Pa stvarno nečuveno !!! :otkacio: :otkacio: :otkacio:

More, ja bi tebi zbog ovoga dao negativnu bonu, da mogu, a nikako pozitivnu ! DAKLE, TRAŽIM DA SE OVA TEMA OTKLJUČA JER NE POSTOJI NIJEDAN ADEKVATAN RAZLOG IZ KOG JE ZAKLJUČANA !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back