slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Bas mi je drago da zracimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajoj.Ахам........ па о томе и пишем... данас рецимо пробам на разне никове патриота и народњака и увек добијем одговор ДА САМ СЕ ИСТРОШИО ЗА 24 САТА, а онда кликнем на филателисту и дам му бону, значи ту се нисам истрошио, је л'.... па опет на неког другог који није жути а оно не може па кликнем на адема кс - па му пошаљем бону јер и ту се "нисам истрошио" је л'... па на оног мученика са КиМ Нешка али за њега сам "истрошио 24 сата"...

Znači - prošlo 24 sata![]()

da ja slavki juce nisam dao reputaciju ne bi imala 2 mentol bonbone!

Mis`im sta reciЈа сам теби лепо рекао да се не храниш жабама - није здраво и лоше утиче на концентрацију...због барске жабокречине...
Иначе ово што сам у претходном посту описао дешавало се у периоду од 10 минута, што казује да су неки никови закључани за примање репутација а неки не...
Ajoj.
Znači, napravili smo podešavanja da pohvale mogu da idu samo ''žutima''?
Al' ste vi patrijote u frci, a? Zmajevi i aždaje vas napadaju iza svakog ćoška?
Mito, druže moj iz hiljadu bitaka... Sad si k'o ona sirota Vjerica koja tera svoju priču ka ubogom Tomi, iako je čovek odmah, a i u replici pojasnio o čemu je pričao prvog puta. A ona sirotica ne može da obradi tu informaciju, blokada pala i ende... :headbang:
Najgore je što sam u ovom primeru ja nekakav Toma... To je bedak...![]()

..meni nedaju da delim..Ја сам теби лепо рекао да се не храниш жабама - није здраво и лоше утиче на концентрацију...због барске жабокречине...
Иначе ово што сам у претходном посту описао дешавало се у периоду од 10 минута, што казује да су неки никови закључани за примање репутација а неки не...

..daj meni neku bonu chika mito, da vidim jel' sam i ja zakljuchan..meni nedaju da delim..

па си за сада пропуштен.....ma do 15 min i meni bilo ono sa 24 h ..i sad odjednom kad sam slavki poslao otvorilo se..

..ma opet mi blokirano..kaze try later..You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.
..udri se bekane..![]()

ma dobro...shvatila sam hihihiihiihihKoga briga za njega? Samo tebi Ironični Lord piše ljubavnička saopštenja![]()
I ja sam zbunjena. Ničim izazvan. Možda nas je pobrkao.![]()

tkacio:
Ma kakvi nije reč o meni, zna se ko je....ko čemu on o jahanju
Nego - predlažem da banuješ, i to trajno, sve ove patriJote što ovde javno ugovaraju davanje poena, lobiraju i agituju. To bila slaba, ali ipak - uteha nama žutaćima koji smo ovde ionako degradirani od strane urotničkog softvera i belosvetske anti-demokratske zaveretkacio:
![]()