Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ахам........ па о томе и пишем... данас рецимо пробам на разне никове патриота и народњака и увек добијем одговор ДА САМ СЕ ИСТРОШИО ЗА 24 САТА, а онда кликнем на филателисту и дам му бону, значи ту се нисам истрошио, је л'.... па опет на неког другог који није жути а оно не може па кликнем на адема кс - па му пошаљем бону јер и ту се "нисам истрошио" је л'... па на оног мученика са КиМ Нешка али за њега сам "истрошио 24 сата"...
Ajoj. :cry:
Znači, napravili smo podešavanja da pohvale mogu da idu samo ''žutima''?
Al' ste vi patrijote u frci, a? Zmajevi i aždaje vas napadaju iza svakog ćoška? :rotf:
Mito, druže moj iz hiljadu bitaka... Sad si k'o ona sirota Vjerica koja tera svoju priču ka ubogom Tomi, iako je čovek odmah, a i u replici pojasnio o čemu je pričao prvog puta. A ona sirotica ne može da obradi tu informaciju, blokada pala i ende... :headbang:

Najgore je što sam u ovom primeru ja nekakav Toma... To je bedak...:hvala:

Znači - prošlo 24 sata :D

Ја сам теби лепо рекао да се не храниш жабама - није здраво и лоше утиче на концентрацију...због барске жабокречине...:lol::lol::lol:

Иначе ово што сам у претходном посту описао дешавало се у периоду од 10 минута, што казује да су неки никови закључани за примање репутација а неки не...

Ја сам теби лепо рекао да се не храниш жабама - није здраво и лоше утиче на концентрацију...због барске жабокречине...:lol::lol::lol:

Иначе ово што сам у претходном посту описао дешавало се у периоду од 10 минута, што казује да су неки никови закључани за примање репутација а неки не...

Nemoj vise da vredjas Bez.
Ja bih isto probala i Zabe i Zmije i oKTOPODE

Ajoj. :cry:
Znači, napravili smo podešavanja da pohvale mogu da idu samo ''žutima''?
Al' ste vi patrijote u frci, a? Zmajevi i aždaje vas napadaju iza svakog ćoška? :rotf:
Mito, druže moj iz hiljadu bitaka... Sad si k'o ona sirota Vjerica koja tera svoju priču ka ubogom Tomi, iako je čovek odmah, a i u replici pojasnio o čemu je pričao prvog puta. A ona sirotica ne može da obradi tu informaciju, blokada pala i ende... :headbang:

Najgore je što sam u ovom primeru ja nekakav Toma... To je bedak...:hvala:

Тако испада...
Ако хоћеш веруј - а ако нећеш немој, шта могу... и где нађе Вјерицу и Тому...:hahaha:
за поређење...:hahaha:

А и аждаје више нису као што су некада биле... и то све због вас...:lol:

Cosce di rana samo za vas, proteini su dobri :mrgreen:

Inače, ja sam podelila tonu poena vama patriotama...kako to objašnjavaš?
Mislim da je to zavera ubačenih elemenata iz administracije. Napravili su smicalicu pa mogu da dajem bone političkim protivnicima, a žutaće zaključava :evil:

rane5_s.jpg

I ja sam zbunjena. Ničim izazvan. Možda nas je pobrkao.:D

Ma kakvi nije reč o meni, zna se ko je....ko čemu on o jahanju :evil:

Nego - predlažem da banuješ, i to trajno, sve ove patriJote što ovde javno ugovaraju davanje poena, lobiraju i agituju. To bila slaba, ali ipak - uteha nama žutaćima koji smo ovde ionako degradirani od strane urotničkog softvera i belosvetske anti-demokratske zavere :otkacio::mrgreen:

Ma kakvi nije reč o meni, zna se ko je....ko čemu on o jahanju :evil:

Nego - predlažem da banuješ, i to trajno, sve ove patriJote što ovde javno ugovaraju davanje poena, lobiraju i agituju. To bila slaba, ali ipak - uteha nama žutaćima koji smo ovde ionako degradirani od strane urotničkog softvera i belosvetske anti-demokratske zavere :otkacio::mrgreen:

Nisam znala da je Gvozdeni džokej.:eek:

A bombonice.. ma kupiću ja sebi, sve je danas na prodaju. Kupiću i tebi, ne beri brigu.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back