Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
e ovako mi zvoni mob
sto znaci da mi je omiljena
ako uspe... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto znaci da mi je omiljena
ako uspe... 

ali sto nece bre moj Sting??? smrc...Dobro jeali sto nece bre moj Sting??? smrc...

Ja ko manijak, po 100 puta slušam, dok mi se ne ogadi ... 
Sviđa ti se ?Ja ko manijak, po 100 puta slušam, dok mi se ne ogadi ...
![]()

Sad si me zarazio...evo vec 5 put slusham....![]()

kyoatia, da nije dialup ?![]()
ma nije bre, Laci ne unosi pometnju u redovima politicara! O bre sad cu da te ... polomim!
Vidim ja da ces ti uskoro postati ultramoderator Što si utrpao Kio kada nije ovde... i to nema veze sa konekcijom. Ja sam jutros slala Streli klip R. Martina i E.Ramazzottija - ista stvar...dobije se info da video nije više dostupan![]()
Evo da probam ponovo.... eto, neće da radi.... a za sve poštovaoce Stinga - tura na moj račun:
![]()
kad ja postanem gigamoderator... hohoho

Šefe, zbunio sam Karpoša, pa zato moram da objasnim ... Kyoatia je sad izbrisao svoj post, a učinilo mu se da moj link Nelly Furtado - Say it right, ne radi ... pa reko, da nije na dialup-u ..

Što si utrpao Kio kada nije ovde... i to nema veze sa konekcijom. Ja sam jutros slala Streli klip R. Martina i E.Ramazzottija - ista stvar...dobije se info da video nije više dostupan![]()
Evo da probam ponovo.... eto, neće da radi.... a za sve poštovaoce Stinga - tura na moj račun:
![]()
dobar ovaj shampanjac 
Šta zezaš, stavila si samo sliku, imaš adresu slike iza...![]()

Ja samo hoću da ostanem "desna ruka" ...![]()