Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je...radno :confused:
imam neki bas zeznut posao zavrsiti
piskaram u pauzama izmedju dva (dosadna) rendera...

ps eee KST...samo davno to bilo...bas bas davno...

E ja sad moram da idem... obaveze za dobro ovoj državi...
Nego probaj da se setiš onog visokog što je mlatarao glavom a u šutkama uvek udarao levom nogom i muško i žensko - e taj sam ti JA! :D

serlDance.gif

Možda je dobar čovek, ali mi je uvek bio odbojan...
Nego jel' se sećaš one sisate Maje? :heart::heart::heart:
Poštena devojka iz poštene kuće - nikad nikog nisu pokrali ili oštetili

ne...pazi, nisam ja tamo visila stalno
kad sam dolazila u Bg odem sa sestrom...
kad sam dosla na studij;
ono... kad je neka tematska vecer i po maskembalima...
(al maskembali su bili najbolji...:cool:)
inace, ponekad u Akademiji (jer s indeksom ulazimo za dz...)
i tako...

Hvala, ali dok pijemo kafu i jedemo kolače, npr. čitamo trash možemo i da se zgrozimo :???: . Recimo, ova vest :eek::eek:

SREMSKA MITROVICA -

- Ima jedna mnogo smešna vest! Zatvorenik je **** kravu! O tome bruji ceo zatvor, to znaju svi čuvari i gotovo svi zatvorenici - javio je juče Kurirov izvor.

Ibrića je „na delu“, odnosno na kravi, uhvatio jedan od zatvorskih stražara, a da je protiv seksualnog manijaka u toku istraga, Kuriru je potvrdio i Dušan Makević, upravnik zatvora u Sremskoj Mitrovici:

http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hronika/kurir-29-08-2008/robijas-silovao-kravu

Hvala, ali dok pijemo kafu i jedemo kolače, npr. čitamo trash možemo i da se zgrozimo :???: . Recimo, ova vest :eek::eek:

SREMSKA MITROVICA -

- Ima jedna mnogo smešna vest! Zatvorenik je **** kravu! O tome bruji ceo zatvor, to znaju svi čuvari i gotovo svi zatvorenici - javio je juče Kurirov izvor.

Ibrića je „na delu“, odnosno na kravi, uhvatio jedan od zatvorskih stražara, a da je protiv seksualnog manijaka u toku istraga, Kuriru je potvrdio i Dušan Makević, upravnik zatvora u Sremskoj Mitrovici:

http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hronika/kurir-29-08-2008/robijas-silovao-kravu

Ti citirash kurir...to je izvor informacija....:hahaha::p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back