- Poruka
- 4.833
mlekce ti si 80 godiste? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam. To ces morati da pitas picolo, ona vodi evidenciju...
Ja u ove sitne sate u kafani uzivam iskljucivo uz spricer, meze, i naravno, majstora nad majstorima:

mlekce ti si 80 godiste?![]()

[/QUOTE]

[Moj najstariji sin je 80 i neko godiste![]()
[/QUOTE]

[/QUOTE]
tkacio:
Ajde, ajde, mozes ti to i bolje - a i pise mi u profilu![]()
tkacio:[/QUOTE]
predsednik skupštine pdf politika - Eremita
potpredsednik - Bezkorisničkogimena
(dodaj-oduzmi-DAJ PREDLOG)
Ја би да се мени додели ново министарство- Министарство за пољопривреду и дисциплину.
Та два треба сјединити. Прво , пољопривреду нико неће а делује невино, а дисциплина обухвата морално.политичко образовање, и дисциплиновање, а пошто је уједно и портфељ пољопривреде, ето нама и бесплатне радне снаге на пропалим ПИК.-овима.
Спојмо лепо и корисно!
Министар за пољопривреду и дисциплину
Алекасандар3, с.р.

Ruska kompanija „SKS-alijansa�? plasirala je na rusko tržište novi preparat protiv mamurluka, suvi rasol pod nazivom „Guten morgen�?. Kako su saopštili predstavnici kompanije, novi proizvod eliminiše mamurluk, ima otrežnjujući efekat, normalizuje procese razmene materija u organizmu, eliminiše osećaj iznurenosti i razdražljivosti, gasi žeđ U usavršavanju rasola „Guten morgen�? u�?estvovali su vodeći ruski nau�?nici u oblasti borbe protiv bolesti zavisnosti i lekovitog bilja, a mnoge komponente u recepturi „pozajmljene�? su iz doba Petra I, kada se rasol široko primenjivao kao sredstvo protiv mamurluka i za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja, prenela je agencija Itar-Tas. Pored jedinstvenog dejstva na mamurluk i podizanja opšteg zdravlja, suvi rasol guši želju za ponovnim konzumiranjem alkohola i obnavlja razmenu materija u organizmu, kako u stanju mamurnosti, tako i pri velikim fizi�?kim naporima, tvrde njegovi proizvođa�?i. 

Uuuuh...........................Pelomio sam se od alkohola sinoć..................
Konobaaaar...............Daj meni 3 duple kafe i Miti šta pije.................![]()

Uuuuh...........................Pelomio sam se od alkohola sinoć..................
Konobaaaar...............Daj meni 3 duple kafe i Miti šta pije.................![]()
Evo, brate, znam da ti nije baš milo da te ja nudim, ali ... Takozvana "dosipnjača"
![]()
A i ja ću kafu, da dignem pritisak ... A Mita nek se izjasni![]()

Izvolite, nemamo kafe, imamo samo przhene testise od kojota i specijalitet kuce-govanca od hrchka na zharu. Od pica preporuchujem sok od suve drenovine.

Ma nema frke,ovo je kafana a ono je politika
Hvala za kafu!

Nakon velikog broja zahteva za ponovnim otvaranjem ''opuštene'' teme poput nekadašnjeg Politikinog zabavnika i Ambasade, otvaramo ovu temu.
Off, glupiranje, zezanje... Kako hoćete.
Prvenstveno zbog smanjenja spama i off-a na ostalim temama.
Slobodni ste k'o divlje patke.
![]()

a el ima i sampite za 30 dinzi![]()

a el ima i sampite za 30 dinzi![]()
). Izvolte :