Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rakiju brate neku da se onesvestim..samo nemoj neku grozno jaku..znas da sad mos da zaglavis u Hagu zbog toga hihihih

domaca-rakija-prepecenica.jpg

mito kad si dobio trecu mentol bonbonu?

Попиз*ио сам... не знам....... ноћас ... видео сам када сам данас отворио... то ме неко т*** у здрав мозак... али добро, видећемо до краја како ће ова измишљотина да функционише и чему служи?

Попиз*ио сам... не знам....... ноћас ... видео сам када сам данас отворио... то ме неко т*** у здрав мозак... али добро, видећемо до краја како ће ова измишљотина да функционише и чему служи?

ma to te [poencicima] demoNkrate zezaju:hahaha::hahaha::hahaha:
evo ja cu ti dati jos jedan poencic

Е, Лаци... а како је онда могуће да сам МОГАО ЈЕДИНО ДА ДАМ ЗЕЛЕНУ БОНУ ФИЛАТЕЛИСТИ ПА ШТА И ОДМАХ МУ СЕ ПОЈАВИО ЗЕЛЕНИ МЕНТОЛ...??? А теби не??? Оно што ме највише нервира - то је тај лик, тај "креатор" свега овога... а сигуран сам да то није Јомини - него неко коме Јомини верује...
Bombona iznosi 100 poena. Ako je Filatelista imao 98, a ti mu dao 3, sada ima 101 i automatski jednu gratis bonu.. A da je imao 95, tvoje 3 mu ne pomažu za dodatni kvadratić-bonu.

Nema zavere, nema zločinačkih udruživanja ovde. Samo druženje i zezanje.

Vidi ovaj Jomini duplo popularniji od mene. Ja imam samo tri bombonice. :twisted: :lol:

jomini zato zrači :!:
___________________________________________________________________________________

Oženio se Mujo ženom iz Černobila i doveo je u Bosnu, okupila se potom sva rodbina da upoznaju mladu...
A rodbina k'o rodbina počela komentirati:
- Ma nije nešto...
- Pa što si je oženio kad je lijena?
- Što si je bolan oženio kad vala nije ni neka ljepotica?
Kad Mujo na sve to:
- Ma ne znam ni ja, ali nekako mi zrači!

jomini zato zrači :!:
___________________________________________________________________________________

Oženio se Mujo ženom iz Černobila i doveo je u Bosnu, okupila se potom sva rodbina da upoznaju mladu...
A rodbina k'o rodbina počela komentirati:
- Ma nije nešto...
- Pa što si je oženio kad je lijena?
- Što si je bolan oženio kad vala nije ni neka ljepotica?
Kad Mujo na sve to:
- Ma ne znam ni ja, ali nekako mi zrači!

Ćuti, zračićemo i mi (nadam se).:D

Bombona iznosi 100 poena. Ako je Filatelista imao 98, a ti mu dao 3, sada ima 101 i automatski jednu gratis bonu.. A da je imao 95, tvoje 3 mu ne pomažu za dodatni kvadratić-bonu.

Nema zavere, nema zločinačkih udruživanja ovde. Samo druženje i zezanje.

Ахам........ па о томе и пишем... данас рецимо пробам на разне никове патриота и народњака и увек добијем одговор ДА САМ СЕ ИСТРОШИО ЗА 24 САТА, а онда кликнем на филателисту и дам му бону, значи ту се нисам истрошио, је л'.... па опет на неког другог који није жути а оно не може па кликнем на адема кс - па му пошаљем бону јер и ту се "нисам истрошио" је л'... па на оног мученика са КиМ Нешка али за њега сам "истрошио 24 сата"...

А ја сам значи ноћас добио најмање 15 репутација, је л' ? Нисам, наравно, него се неко зеза да ја испаднем будала која тртља само зато што хоће "бону"... али добро, нема везе... мени је драго што сам реаговао на време док се све не "закува"...

Што кажу верници: "рекох да душу своју спасем"... а нека свако ради по својој савести...

Ахам........ па о томе и пишем... данас рецимо пробам на разне никове патриота и народњака и увек добијем одговор ДА САМ СЕ ИСТРОШИО ЗА 24 САТА, а онда кликнем на филателисту и дам му бону, значи ту се нисам истрошио, је л'.... па опет на неког другог који није жути а оно не може па кликнем на адема кс - па му пошаљем бону јер и ту се "нисам истрошио" је л'... па на оног мученика са КиМ Нешка али за њега сам "истрошио 24 сата"...

А ја сам значи ноћас добио најмање 15 репутација, је л' ? Нисам, наравно, него се неко зеза да ја испаднем будала која тртља само зато што хоће "бону"... али добро, нема везе... мени је драго што сам реаговао на време док се све не "закува"...

Што кажу верници: "рекох да душу своју спасем"... а нека свако ради по својој савести...

Znači - prošlo 24 sata :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back