Skupštinska kafana broj XXXII-Kod advokata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najdublja rupa (bušotina) iskopana od strane čoveka nalazi se na poluostrvu Kola koje pripada Rusiji. Duboka je 12.261 metar. Primera radi to je za oko 50% više od visine Himalaja ili nešto više od najveće okeanske dubine (Marijanski rov). Bušotina je rađena u naučne svrhe i dovela je da zanimljivih otkrića poput toga da je na velikim dubinama pronađena značajna količina vodonika.
Давно су одусталу и ставили поклопац.
Неки тврде да је у питању матерујал сврдла и високе температуре на тој дубини.
Сумњам да је у питању материјал/легура познајући њихову технологију.
Треће око тврди да се чују крици из пакла
:lol:
Зна Рифке.
Прати он те научно популарне часописе.

Давно су одусталу и ставили поклопац.
Неки тврде да је у питању матерујал сврдла и високе температуре на тој дубини.
Сумњам да је у питању материјал/легура познајући њихову технологију.
Треће око тврди да се чују крици из пакла
:lol:
Зна Рифке.
Прати он те научно популарне часописе.
i jos sa iglicama za...
taj ti sve zna da nis ne zna
dobar dan

izgleda da cu morati i doci za bgd i da ijjebem majku nepismenima i sa kupljenim diplomama , koji i rade u banci ,

Dodži, dodži... :per:
ijjebem mater , nepismenima , koji ponavljaju kao patka.
citiras im iz zakona , iz njihovih propisa i goveda , kazu , motate licno doci i potpisati sebi ovlascenje.
ovde i jesu goouvna ali mozes i izaci sa njima na kraj , barem stici do vrha , koji itekako i znaju ali da tu kod vas , na polozajima su supljoglavci , papagaji i da kada im ukazes , ono sto i pise u njihovim propisima , kazu , moras doci i potpisati
e ako se i pijavim, nece imati moje pare , niti devize , niti dinare.

prebacio sam im i dogovor NB SRBIJE , koje tacno i detaljno i je dala upustva..i opet nista.
e u ono vreme Titino , mogao si i imate pismene ljude na polozajima sada sve bre sa kupljenim diplomama.

Хах, кад сам послушан

IMG_20240319_112219.jpg

Dobar dan
aj ,sto su bile ukradene pa vracene nego što procitah da su bile ukrašene rubinima
mislim.. cipele za snimanje filma se ukrašavaju rubinima..kada Doroti ide kod Čarobnjaka iz Oza
neka ide u crvenim cipelicama ukrašene rubinima ..nece valjda u obicnim cipelama ..ne ide :)
nije ni cudo što su svi koji su se bavili i danas bave filmovima puni kao brodovi i okrecu veliku lovu
221207_tan2024-01-2918512061-4_iff.jpg

Dobar dan
aj ,sto su bile ukradene pa vracene nego što procitah da su bile ukrašene rubinima
mislim.. cipele za snimanje filma se ukrašavaju rubinima..kada Doroti ide kod Čarobnjaka iz Oza
neka ide u crvenim cipelicama ukrašene rubinima ..nece valjda u obicnim cipelama ..ne ide :)
nije ni cudo što su svi koji su se bavili i danas bave filmovima puni kao brodovi i okrecu veliku lovu
Pogledajte prilog 1517142
Koja si ti meni gugl translejtorica :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back