Skupštinska kafana broj XXXII-Kod advokata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato što je lepo, i što volim, a i nisam dužna da ti objašnjavam, nego, ajde, simpa si mi
evo za razmisljanje
izvrsi observaciju , prvo sebe , pa i druge pusace i videt ces procesne radnje , koje ako i izvrsis analizu ,
dat ce ti i odgovor.
inace , kazem odgovara mi itekako sredina gde nema pusaca.
i mislim da nisam dosadan , jer uvijek se ima tema a i inace , ranije dok sam bio mlad i lud i blesav a i narocito ruzan
devojkama sam itekako i pruzao paznju i njene ruke su bile u mojim rukama
tako da i nije mogla da se hvata za kutiju cigarete i sibice.
e kasnije su , i zaboravljale ..na cigarete

nepušači su najdosadnija nacija :manikir:

:ljutko:

Meni smeta duvanski dim.
Jedna od stvari koja mi se najviše dopada u Češkoj je zabrana pušenja u zatvorenom prostoru pa su svi lokali za nepušače.
Pušenje je dozvoljeno samo na terasama.

jesmo,govorim kao bivsi pusac

Vi ste još gori od nas. Bar su mi tako rekli bivši pušači.

ko što rekoh, al nije zgoreg da ponovim, nepušači su najdosadnija nacija
sad bi oni da me analiziraju, navode na razmišljanje :roll:
ja nisam nikad ni pomislila da prestanem da pušim, tako da se ne radi o slaboj volji, nego o izboru
Pušače sve u zatvore i bolnice među ostale narkomane i očistiti ulice od njih. Ovo je dobra ideja.

dakle4 ijjjebemt i gps i zemsko koje sam slusao, elem , danas smo isli do Soko Grada tj manastira i izabrala je put jer joj je GPS pokazivao.
trazio sam da idemo , putem koje i znam ali , oce da poseti i druge manastire.
, slusajuci je , zavrsili smo na , put , ma koji je to bre put, i jes da kaze 300 metara do , ali, blato , izrovano.
traktor se morao vracati , stadoh i pitah ga o..
rece mi , jes , eno gaa tamo ali ovim putem neces moci dalje.
e sada, spustanje je bilo , lelele a da se uzbrdo vracam , joook.
kaze , idem do kuce da donesem lanac da te izvucem
i doneo je lanac , privezali i bilo je , povuci i potegni , vola da iscupas ali, nekako je uspeo da nas izvuce iz belaja,
s obzirom da nemam dinara , dadoh mu eure , odbijao je , insistirao sam jer da ne bese njega...
i onda , drugim putem , stigosmo do manastira i uzivali u razgovoru sa monahinjom, nikoga nije bilo , osim dva macora koji su nam pravili drustvo
dobili smo i pogacu , juce su bile zaduznice , meda , ponudila je i rakiju , koju smo odbili ali vodu, flasice , sa radoscu.
divno i je sve i ispricala i videlo se da je , obrazovana , i mislim da je i umetnica , na nacin kako i je pricala o ikonama i oslikavanje crkve.
koji mir i koja tisina... :ok:

dakle4 ijjjebemt i gps i zemsko koje sam slusao, elem , danas smo isli do Soko Grada tj manastira i izabrala je put jer joj je GPS pokazivao.
, slusajuci je , zavrsili smo na , put , ma koji je to bre put, i jes da kaze 300 metara do , ali, blato , izrovano.
i doneo je lanac , privezali i bilo je , povuci i potegni , vola da iscupas ali, nekako je uspeo da nas izvuce iz belaja,
s obzirom da nemam dinara , dadoh mu eure , odbijao je , insistirao sam jer da ne bese njega...
i onda , drugim putem , stigosmo do manastira i uzivali u razgovoru sa monahinjom, nikoga nije bilo , osim dva macora koji su nam pravili drustvo
dobili smo i pogacu , juce su bile zaduznice , meda , ponudila je i rakiju , koju smo odbili ali vodu, flasice , sa radoscu.
divno i je sve i ispricala i videlo se da je , obrazovana , i mislim da je i umetnica , na nacin kako i je pricala o ikonama i oslikavanje crkve.
ne mogu ti čitam metar i po posta, sažmi brale

jesi ti to bre u srbiji?

ko što rekoh, al nije zgoreg da ponovim, nepušači su najdosadnija nacija
sad bi oni da me analiziraju, navode na razmišljanje :roll:
ja nisam nikad ni pomislila da prestanem da pušim, tako da se ne radi o slaboj volji, nego o izboru
a , samo da si sa mnom i posle razgovora i razgovora
zaboravila bi ti na cigarete,
i znala bi gde su ti ruke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back