- Poruka
- 78.709
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
manijak?
pa štaće ti ako si gadljivane sme trazila sam
pa valjda ce da se sredi malo?!pa štaće ti ako si gadljiva
manijak?
pa katsesredi ti ga pregledaj svojima očima i golijama rukama eto rešenjapa valjda ce da se sredi malo?!
ne pregleda se ocima,jaoo nista ne znaspa katsesredi ti ga pregledaj svojima očima i golijama rukama eto rešenja
moraš da gledaš de da drpiš nemore naslepone pregleda se ocima,jaoo nista ne znas
more , vi sa tim cigaramaRifere, ne zamajavaj me, hoću da u ovo lepo nedeljno popodne skuvam slatko od rendanih dunja, pa da se posle picnem i idem na svirku.
E, kod mene počelo blago grejanje, baš sam zadovoljna. Mogu da pušim, držim otvoreno, odmorim klimu od grejanja.
Drpišme zayayamoraš da gledaš de da drpiš nemore naslepo
Srbija je i dalje puna ovisnikamore , vi sa tim cigarama
nismo mogli docekati da popijemo kafu i sok i da pobegnemo
sa svih strana puse
ma , barem da ga ......
ijjjjebale vas te cigare
kao etno selo -suncana reka-
puse li , more bolje da ...puse nes drugo
nekte drpa jaggyDrpišme zayaya
vidi ga anđo on je prvi počo izgrdi ga on se na to ložiprostacine
ko prvi on ga drpividi ga anđo on je prvi počo izgrdi ga on se na to loži
nepušači su najdosadnija nacijamore , vi sa tim cigarama
nismo mogli docekati da popijemo kafu i sok i da pobegnemo
sa svih strana puse
ma , barem da ga ......
ijjjjebale vas te cigare
kao etno selo -suncana reka-
puse li , more bolje da ...puse nes drugo
jesmo,govorim kao bivsi pusacnepušači su najdosadnija nacija
joook .nepušači su najdosadnija nacija
vidiš, mnoge druge stvari podjednako smetaju, al kampanja ne postoji protiv jedača belog luka, neokupanih, brbljivih, glasnih, smarača svih vrstajesmo,govorim kao bivsi pusac
sve zavisi od intelektualnosti osobe.jesmo,govorim kao bivsi pusac
da ali beli luk je zdrav pusila sam 13 godina i normalno nista mi nije smetalo ali sad kad dodjem iz nekoog kaficaa ili restoranaa i cela smrdim na duvaaan! jaovidiš, mnoge druge stvari podjednako smetaju, al kampanja ne postoji protiv jedača belog luka, neokupanih, brbljivih, glasnih, smarača svih vrsta
gde je pravda za nas kojima to smeta?
meni bolje da si došo usran nego da si se nabokao belog luka i prišao mi na 2 metra
to se zove kultura ponasanja,vidiš, mnoge druge stvari podjednako smetaju, al kampanja ne postoji protiv jedača belog luka, neokupanih, brbljivih, glasnih, smarača svih vrsta
gde je pravda za nas kojima to smeta?
meni bolje da si došo usran nego da si se nabokao belog luka i prišao mi na 2 metra
zato što je lepo, i što volim, a i nisam dužna da ti objašnjavam, nego, ajde, simpa si mijoook .
pusaci imaju problema sa samim sobom i u ne znanju sta ce sa svojim rukama
koriste cigarete i
na taj nacin zauzimaju pozu , kao da su sigurne
i kazi ti meni , sto ti pusis?
ja sam za to da postoje nepušačka mesta za one koji to želeda ali beli luk je zdrav pusila sam 13 godina i normalno nista mi nije smetalo ali sad kad dodjem iz nekoog kaficaa ili restoranaa i cela smrdim na duvaaan! jao