andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.656
a sta dokazujemoAko ga vidiš tamo na nudistickoj plaži treba nam dokazni materijal za arhivu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta dokazujemoAko ga vidiš tamo na nudistickoj plaži treba nam dokazni materijal za arhivu
a sta dokazujemo
ne moraš ko ti je to rekao?dolazim sebi,ipak moram da pakujem kupace gace
ou nooouDa li tab stvarno postoji
kako ne moram?ne moraš ko ti je to rekao?
Ja ceo dan radim ko belac neki ali vredelo jeustao, kafu pio dvaput, jeo i sad nazad na krevet slatki moj živote
@tab503 ova te opet nešto proziva?Ovako ti se onaj tvoj prijatelj bori da me ne gleda.
Ti si kukavica nisi došla pobeglasine,smemo da se vidimo samo u tvom pristustvu jer samo tako moze da opravda
Štaćeš koji moj na moru???@pikax samo da znas ja necu da plivam i ceo dan cu da lezim na plazi
biraj mesto i vreme deckoTi si kukavica nisi došla pobeglasi
Ja.taman da ocenis ko ima bolje noge
****** u pesak i koktel niz grloŠtaćeš koji moj na moru???
nisam ti ja dečko alo brebiraj mesto i vreme decko
znam!nisam ti ja dečko alo bre
To može i u Deliblatskoj peščari****** u pesak i koktel niz grlo
pivo se pije pre jela, a kokakola posleUhhhh, sad mora pivo da svarim ovo. Sreća pa jedem i pijem ko čovek a ne ko amđa
Imaš li ti nekog muškog da te prevaspita da ne skrnaviš po kafani, alo ženo?!pivo se pije pre jela, a kokakola posle
svi moji muški se slažu sa mnom, ne znam ko je tebe učioImaš li ti nekog muškog da te prevaspita da ne skrnaviš po kafani, alo ženo?!
zato sam ja hot!Uhhhh, sad mora pivo da svarim ovo. Sreća pa jedem i pijem ko čovek a ne ko amđa
To su neke sisice mekane, jel?svi moji muški se slažu sa mnom, ne znam ko je tebe učio