pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 35.455
Uhapsiće me. Taman da produžim boravak. Mislim da je dozvoljeno plivati sa namogicommože haljina i čizme bez išta
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhapsiće me. Taman da produžim boravak. Mislim da je dozvoljeno plivati sa namogicommože haljina i čizme bez išta
Hajde kafa neki topčider ili u lovačkom restoranu pored Topčiderkemože haljina i čizme bez išta
ka dHajde kafa neki topčider ili u lovačkom restoranu pored Topčiderke
Neznam, ne radi mi se. Aj povedi ovu friziranu sa ekstenzijama da nam plati piće
Jel vidiš? Na plaži ( bazenu) može kupaći a pre plaže ( bazena) ne. A eno ga ispred, mogu sa drugog sprata da skočim u njega , da umemnisi se sokirao do sad
Evo možeš do moče i mene u kupaćem i bez kupaćeg slobodno. Mi smo širokih shvatanja.Jel vidiš? Na plaži ( bazenu) može kupaći a pre plaže ( bazena) ne. A eno ga ispred, mogu sa drugog sprata da skočim u njega , da umem
Ma samo peškir oko strukaIdem u kupaćem sa haljinom U RUCI.
Evo me na stepeništu. Gola!Ma samo peškir oko struka
treba majstor mi doveze auto a ne znam kadćeNeznam, ne radi mi se. Aj povedi ovu friziranu sa ekstenzijama da nam plati piće
FOTO, alooooooEvo me na stepeništu. Gola!
#nijesedesiloEvo me na stepeništu. Gola!
Pa jbemte baš. Kad ćeš znati? Taman da ga probaš do topčidera negdetreba majstor mi doveze auto a ne znam kadće
U kupaćem mislim.#nijesedesilo
nemam pojma. kad mi doveze treba ga vratim kući u zemunPa jbemte baš. Kad ćeš znati? Taman da ga probaš do topčidera negde
Pa aj ti zovi kad budeš kreno iz munzea, možemo i tamo na Dunavu ili ovde na Savi, a?nemam pojma. kad mi doveze treba ga vratim kući u zemun
mož se desi a ne mora raspoloženje mi se menja iz minuta u minutPa aj ti zovi kad budeš kreno iz munzea, možemo i tamo na Dunavu ili ovde na Savi, a?
ti si žensko?mož se desi a ne mora raspoloženje mi se menja iz minuta u minut
Umrećemo i mi i majstori i šlep dok on postane princeza.neka neka ja ću ko oni wheeler dealers
dođe sa otpada pa posle ispadne princeza ehe